4 τρόποι για να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας πιο ομαλό

4 τρόποι για να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας πιο ομαλό

Januar 1, 2023 0 Von admin

Μερικές φορές το ταξίδι μπορεί να προκαλέσει άγχος καθώς οι άνθρωποι μετακινούνται εκατοντάδες χιλιόμετρα μέσα από πολυσύχναστους δρόμους και πλοηγούνται σε πολυσύχναστα αεροδρόμια. Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν σπάνια μπορεί να βρουν τη διαδικασία τρομακτική ή ακόμα και τρομακτική. Είναι επίσης λιγότερο πιθανό να γνωρίζουν συντομεύσεις και εισβολές που μειώνουν το κόστος.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε τέσσερα πράγματα που κάθε βετεράνος του ταξιδιού γνωρίζει για να κάνει το επόμενο ταξίδι σας πιο ομαλό.

Οδηγήστε τον εαυτό σας στο αεροδρόμιο

Ένα νέο μοντέλο μεταφοράς έκανε στο αεροδρόμιο Uber ό,τι έκανε η Uber στα ταξί. Τώρα είναι φθηνότερο να οδηγείτε μόνοι σας στο αεροδρόμιο με το δικό σας αυτοκίνητο όταν βρείτε μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε υπάρχουσες θέσεις στάθμευσης δίπλα στο αεροδρόμιο.

Μπορείς να βρεις Προσφορές στάθμευσης αεροδρομίου στο Μόντρεαλ Τριντό και άλλα μεγάλα αεροδρόμια σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική που κοστίζουν ένα κλάσμα από αυτό που χρεώνει το ίδιο το αεροδρόμιο. Κάντε κράτηση της θέσης online τουλάχιστον μια νύχτα νωρίτερα και δείξτε την κράτηση στον συνοδό κατά την άφιξή σας.

Τέλος, επιβιβαστείτε στο δωρεάν λεωφορείο για το τερματικό σας. Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν πόντους ανταμοιβής για πελάτες που επιστρέφουν, καθιστώντας μια ήδη φθηνή μέθοδο ταξιδιού ακόμα λιγότερο δαπανηρή.

Ντυθείτε Άνετα και Έξυπνα

Κανείς δεν θέλει να είναι άβολος κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης πτήσης, αλλά είναι επίσης ωραίο να βγαίνετε από το αεροπλάνο με ρούχα αρκετά μοντέρνα ώστε να φαίνεστε όμορφα στην πόλη ή σε μια επαγγελματική συνάντηση. Τα σημερινά ρούχα επιβατών καταφέρνουν και τα δύο.

Το ύφασμα θα απομακρύνει τον ιδρώτα και θα διατηρήσει το σχήμα του με τις ώρες, έτσι θα μυρίζετε και θα φαίνεστε φρέσκα μετά από ένα μεγάλο ταξίδι. Διαθέτουν επίσης προηγμένο ελαστικό ύφασμα που σας δίνει χώρο για να αναπνεύσετε και αισθάνεστε υπέροχα στο δέρμα σας.

Πολλά από τα ρούχα έχουν επίσης ασφαλείς τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ, ώστε να μπορείτε να χαλαρώνετε γνωρίζοντας ότι το πορτοφόλι και το διαβατήριό σας είναι ασφαλή.

Φέρτε ό,τι χρειάζεστε από το σπίτι

Τα περισσότερα αεροδρόμια πωλούν καλύτερα τρόφιμα και προϊόντα από ό,τι στο παρελθόν, αλλά συνήθως είναι υπερτιμημένα και η επιλογή είναι περιορισμένη. Κανείς δεν ξέρει τι σας αρέσει να τρώτε και να χρησιμοποιείτε για διασκέδαση καλύτερα από εσάς.

Φέρτε ένα σνακ ή ένα γεύμα χωρίς φασαρία στο αεροδρόμιο που πληροί όλα τα κριτήριά σας για τη διατροφή, τη γεύση, τις αλλεργίες και το μέγεθος της μερίδας. Μην ξεχάσετε να φέρετε το βιβλίο ή το περιοδικό που διαβάζετε ή να κατεβάσετε μια ταινία που πάντα θέλατε να δείτε πριν από την πτήση.

Συσκευάστε στρατηγικά

Η σοφή συσκευασία μπορεί να σας σώσει χρήματα και άγχος. Προσπαθήστε να χωρέσετε όλα όσα χρειάζεστε για το ταξίδι στις χειραποσκευές σας, ώστε να παρακάμψετε τις χρεώσεις για το check-in και τις γραμμές καρουζέλ αποσκευών.

Κρατήστε μια τσάντα κοντά σας για οτιδήποτε θέλετε στο αεροπλάνο, όπως κάτι να φάτε, να διαβάσετε ή να παρακολουθήσετε. Προσπαθήστε να τοποθετήσετε την άλλη τσάντα σε έναν κάδο πάνω από το κάθισμά σας και όχι πίσω. Με αυτόν τον τρόπο, όταν το αεροπλάνο προσγειωθεί, δεν θα χρειαστεί να κάνετε πίσω σε έναν γεμάτο διάδρομο ή να περιμένετε να αποβιβαστούν οι άνθρωποι για να πάρουν τα υπάρχοντά σας.

Το ταξίδι είναι μέρος του ταξιδιού από μόνο του, αλλά μπορεί να είναι ακριβό και ανήσυχο όταν είστε νέοι σε αυτό. Λάβετε υπόψη αυτές τις τέσσερις ταξιδιωτικές συμβουλές και το επόμενο ταξίδι σας θα είναι πιο ομαλό.