Όλα για την Αμερικανική Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων – Julie Moir Messervy

Όλα για την Αμερικανική Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων – Julie Moir Messervy

Januar 10, 2023 0 Von admin

εκπαίδευση κατοικίδιων ζώων
Γιατί να εξασκήσω τον σκύλο μου; Στην πραγματικότητα, πολλά από τα πρωταρχικά σκυλιά υπακοής σε όλο τον κόσμο είναι πιο μορφωμένα. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών θα πρέπει να καθορίσουν την ώρα του ταΐσματος και επιπλέον να βγάλουν σκόπιμα τα σκυλιά τους για βόλτες, ώστε να γνωρίζουν και να καταλαβαίνουν πότε θα πάνε για σκουπίδια.

Η καθοδήγηση των σκύλων σας θα διαρκέσει περισσότερο από μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Η εκπαίδευση υπακοής για κυνόδοντες προσφέρεται επίσης τακτικά με κυνόδοντες που έχουν κακοποιηθεί από προηγούμενο ιδιοκτήτη ή έχουν τσακωθεί με άλλους κυνόδοντες. Αυτό μπορεί να συμβεί σχεδόν κατά τη διάρκεια της νύχτας με τα περισσότερα κουτάβια, αλλά διαφορετικές οδηγίες μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες, αν όχι μήνες, για να προπονηθούν.

Προπόνηση υπακοής για κουτάβια

εκπαίδευση κατοικίδιων ζώων
Τα σκυλιά κάνουν ένδοξα κατοικίδια για πολλούς λόγους – τείνουν να είναι φιλικά, πιστά και υπάκουα, ωστόσο συνήθως χρειάζονται πρόσθετη εκπαίδευση για να τα πηγαίνουν καλά με το νοικοκυριό, τους επισκέπτες και άλλα σκυλιά. Κάθε φορά που βλέπετε το κουτάβι να συμπεριφέρεται άσχημα, αφήστε ή όχι να γίνει γνωστό ότι είστε προσβεβλημένοι και επιβραβεύστε την καλή συμπεριφορά. Για να κατανοήσετε αποτελεσματικά τον σκύλο σας, πρέπει να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους, να παίζετε αρκετά συχνά μαζί τους. Όταν έχετε περισσότερα από ένα κατοικίδια, απλώς δεν μπορείτε να τα εξασκήσετε μαζί σωστά όταν Α) είστε μόνοι ή Β) εργάζεστε μαζί τους την ίδια ακριβώς ώρα.

Αυτό που ανακάλυψαν είναι ότι η υπερβολική αρνητικότητα κατά την εκπαίδευση ενός σκύλου είναι αντιπαραγωγική για την επίτευξη αποτελεσμάτων. Οι κυνόδοντες που έχουν εκπαιδευτεί με χτυπήματα, «άλφα ανατροπές», αλυσίδες τσοκ και ηλεκτρονικά κολάρα έχουν πολύ καλή πιθανότητα να γίνουν επιθετικοί.
Τα προβλήματα συνηθειών με τον σκύλο μπορεί να είναι εξαιρετικά κουραστικά. Αυτό σημαίνει ότι οι απαιτούμενες συμπεριφορές μπορούν να είναι μέρος του χαρακτήρα του σκύλου. Σχετικά με την εκπαίδευση σκύλων θα μπορούσατε να γνωρίζετε το κουτάβι σας. Σε αυτή την περίπτωση, απλά πρέπει να αφιερώσετε λίγο επιπλέον χρόνο για να τον προπονήσετε. Η απλούστερη εντολή για να διδάξετε έναν σκύλο είναι η εντολή «Όχι». Σε περίπτωση που σας γοητεύουν οι συμβουλές διδασκαλίας ή ο χορός σκυλιών, τότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να σας διδάξουν απλώς να αναγνωρίζετε αυτές τις εντελώς διαφορετικές φάσεις.

Ανακαλύψτε γιατί πρέπει να πάρετε το κατοικίδιό σας μέσω της εκπαίδευσης για κατοικίδια

εκπαίδευση κατοικίδιων ζώων
Είμαι ένας κυνόφιλος που έφτασα εδώ αργά για να συνειδητοποιήσω ότι πραγματικά επωφελούμαι από τη συντροφιά του σκύλου μου. Ξεκινήστε λοιπόν με μικρές βόλτες στην αυλή, και κάθε φορά που τραβάει απλά σταματήστε και αλλάξτε, μετά βάλτε τον να καθίσει. Ο σκύλος ψιθυριστής είναι ένας προπονητής σκύλων που υιοθετεί μια συμπαθητική άποψη για τα κίνητρα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες του σκύλου, βασισμένη κυρίως στη σύγχρονη ψυχολογία του σκύλου.

Μόλις φτάσουμε στο αυθεντικό της προπόνησης σκύλων, προκύπτει ότι πολλές ικανότητες και συμπεριφορές μπορούν να μεταδοθούν και να εδραιωθούν στους κυνόδοντες μόνο μέσω της κατάλληλης χρήσης ανταμοιβών και διορθώσεων. Η επιβράβευση του κατοικίδιου ζώου σας όταν ακολουθεί τις οδηγίες σας είναι ένας απαραίτητος παράγοντας στην καθοδήγηση καθώς αυτό θα βοηθήσει το κατοικίδιό σας να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Είναι πάντα χρήσιμο να τελειώνετε την προπόνησή σας επαινώντας το κουτάβι σας.
κέντρο εκπαίδευσης κατοικίδιων ζώων, σημείο εκπαίδευσης κατοικίδιων ζώων, κολάρο εκπαίδευσης κατοικίδιων με επαναφορτιζόμενο τηλεχειριστήριο εμβέλειας 450 αυλών, κολάρο εκπαίδευσης κατοικίδιων κοντά μου, κολάρο εκπαίδευσης κατοικίδιων με τηλεχειριστήριο 330 αυλών
Εάν σας γοητεύουν η εκπαίδευση με συμβουλές ή ο χορός σκυλιών, τότε αυτό μπορεί να είναι πολύ απαραίτητο για να μάθετε να αναγνωρίζετε αυτές τις εντελώς διαφορετικές φάσεις.