Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε εκτυπώσεις καμβά για να εμφανίσετε έργα τέχνης στο σπίτι σας

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε εκτυπώσεις καμβά για να εμφανίσετε έργα τέχνης στο σπίτι σας

Januar 27, 2023 0 Von admin

10 Δεκεμβρίου 2021

Το έργο τέχνης είναι ένας τρόπος έκφρασης της δημιουργικότητάς του, ειδικά μέσα στο σπίτι. Φυσικά, εάν θέλετε να ακολουθήσετε τον παραδοσιακό τρόπο διακόσμησης του σπιτιού σας, το να γεμίσετε το σπίτι σας με πραγματικούς πίνακες και αναπαραγωγές καλλιτεχνών από μια γκαλερί μπορεί να γίνει ακριβό γρήγορα.

Ένας τρόπος για να εμφανίσετε έργα τέχνης χωρίς να σπάσετε τα χρήματα είναι χρησιμοποιώντας εκτυπώσεις σε καμβά. Αυτός είναι ένας δημιουργικός και λιτός τρόπος για να αναδείξετε τους πίνακες, τα σχέδια και τα σκίτσα σας σε κλίμακα και να τα εκθέσετε σε πλήρη προβολή. Μπορείτε να κάνετε τις εκτυπώσεις από τα πρωτότυπα ή μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα από τον υπολογιστή σας. Εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε αντίγραφα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό όπως το Photoshop για να δημιουργήσετε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας.

Όταν κοιτάς https://www.photowall.co.uk/canvas-prints, θα συνειδητοποιήσεις ότι γΟι εκτυπώσεις anvas διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο έργο τέχνης σας. Ακολουθούν έξι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτυπώσεις σε καμβά στο σπίτι σας:

Διακόσμηση με τους τοίχους της γκαλερί

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να προβάλλετε τα έργα τέχνης και τις οικογενειακές σας φωτογραφίες με μεγάλο τρόπο, τότε σκεφτείτε να δημιουργήσετε έναν τοίχο γκαλερί. Ένας τοίχος γκαλερί αποτελείται από διάφορα μέσα, όπως πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, σκίτσα και φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε εκτυπώσεις καμβά χωρίς πλαίσιο που έχετε παραγγείλει στο διαδίκτυο με εκτυπώσεις που έχετε παραγγείλει στο διαδίκτυο. Μπορείτε είτε να πάτε με έναν θεματικό τοίχο γκαλερί είτε να συνδυάσετε διαφορετικά κομμάτια για να δημιουργήσετε μια πιο εκλεκτική εμφάνιση.

Για να δημιουργήσετε μια γκαλερί, έναν τοίχο, πρέπει πρώτα να μετρήσετε τον χώρο για να τον κρεμάσετε. Αφού έχετε τις διαστάσεις, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε τη διάταξη των κομματιών τοίχου της γκαλερί σας. Οι τοίχοι της γκαλερί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τα έργα τέχνης σας με έναν ακατάστατο τρόπο και να δέσετε διάφορα κομμάτια μεταξύ τους που διαφορετικά μπορεί να ήταν διάσπαρτα στο σπίτι σας.

Μια βασική συμβουλή για να έχετε έναν συνεκτικό τοίχο γκαλερί είναι να βρείτε είτε ένα χρώμα είτε μια ιδέα που να τα συνδυάζει όλα μαζί, ακόμα κι αν εμφανίζεται με έναν πολύ μη παραδοσιακό τρόπο, αναμειγνύοντας καμβάδες, έργα με κορνίζα και ακόμη και ράφια. Πολύ γρήγορα και χωρίς πολλές μετρήσεις, ένας τοίχος γκαλερί μπορεί να προσθέσει μια συνεκτική αίσθηση στυλ και κομψότητας στην εμφάνιση του σπιτιού σας.

Προσθέστε Προσωπικά Αναμνηστικά

Είτε ζείτε μόνοι είτε με άλλους ανθρώπους, σε όλους αρέσει να λαμβάνουν δώρα! Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό δώρο για ενοικίαση σπιτιού, η παραγγελία μιας εκτύπωσης σε καμβά με τις στιγμές ορόσημο της οικογένειας είναι προσωπική και συγκινητική.

Μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες ή εικόνες που έχουν συναισθηματική αξία για εσάς και να τις τοποθετήσετε στον τοίχο. Αυτό όχι μόνο θα κάνει το σπίτι τους πιο προσωπικό, αλλά θα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να τα βοηθήσετε να εγκατασταθούν σε ένα νέο σπίτι ή να γιορτάσουν ένα προσωπικό ορόσημο, όπως μια επέτειο ή ένα νέο μωρό.

Cover An Ugly Wall

Πολλά σπίτια έχουν τουλάχιστον έναν τοίχο που δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικός. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εισόδους και άβολους διαδρόμους.

Ίσως είναι ένας εκτεθειμένος τοίχος από τούβλα, ή ο σοβάς αρχίζει να ραγίζει και να φαίνεται, ή αν έχετε ένα εσωτερικό πάνελ βοηθητικών υπηρεσιών, αυτά είναι διαβόητα άσχημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εκτυπώσεις σε καμβά μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το καλύψετε και να κάνετε τον τοίχο να φαίνεται πιο ωραίος. Απλώς φροντίστε να επιλέξετε εκτυπώσεις που θα συμπληρώσουν τη συνολική διακόσμηση του δωματίου.

Spice Up The Hallway

Ένα άλλο κοινό και προσιτό hack διακόσμησης είναι να βάλεις τέχνη τοίχου στο διάδρομο, ακριβώς καθώς μπαίνεις στο σπίτι ή στο γραφείο σου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένα από τα πρώτα δωμάτια που βλέπουν οι άνθρωποι όταν μπαίνουν σε ένα κτίριο, οπότε κοιτάζοντας κάτι διαφορετικό μπορεί να τους τραβήξει την προσοχή.

Οι εκτυπώσεις σε καμβά είναι επίσης ιδανικές για αυτό το δωμάτιο, καθώς διατίθενται σε πολλά διαφορετικά στυλ, χρώματα και σχήματα. Επομένως, όποια κατεύθυνση κι αν θέλετε, τότε μια εκτύπωση σε καμβά μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για αυτόν τον τομέα.

Στο Φυτώριο

Τα παιδικά δωμάτια είναι πάντα διασκεδαστικά στη διακόσμηση και υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες τρόποι για να τα κάνετε ξεχωριστά. Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε εκτυπώσεις σε καμβά ως περιποιήσεις τοίχου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους αγαπημένους τους χαρακτήρες ή σκηνές από τις αγαπημένες τους ιστορίες για να διακοσμήσετε τους τοίχους τους. Αυτό θα τους βοηθήσει να αισθάνονται περισσότερο σαν στο σπίτι τους στο δωμάτιο και θα σας επιτρέψει επίσης να τους διδάξετε για την εκτίμηση της τέχνης.

Το πιο σημαντικό, πότε επιλέγοντας έργα τέχνης για το νηπιαγωγείο, είναι πάντα σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του παιδιού. Αν έχετε μικρό παιδί ή βρέφος, τότε τα απλά prints με έντονα χρώματα και αξιολάτρευτα σχέδια είναι πιθανώς ο καλύτερος τρόπος. Αντίθετα, πιο ώριμα έργα τέχνης μπορεί να είναι καλύτερα αν έχετε παιδί σχολικής ηλικίας.

Όποια διαδρομή κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι η τέχνη θα ασχοληθεί και θα εμπνεύσει το παιδί σας.

Ως κεντρικό σημείο & εστιακό σημείο

Τίποτα δεν τραβάει περισσότερο την προσοχή από ένα εντυπωσιακό κομμάτι που σταματάει τους ανθρώπους στα ίχνη τους. Για να γυρίσετε τα κεφάλια, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε μια εντυπωσιακή εικόνα ως τολμηρό σημείο εστίασης; Τυπωμένο σε αρχειακό καμβά υψηλής ποιότητας, αυτό το μέσο τέχνης είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή όλων όσων μπαίνουν στο σπίτι σας, δημιουργώντας κομμάτια στιγμιαίου στυλ και συνομιλίας όπου κι αν είναι κρεμασμένο.

Για παράδειγμα, δοκιμάστε να τοποθετήσετε έναν τεράστιο καμβά πάνω από το τζάκι ή τον καναπέ στο σαλόνι σας για ένα εντυπωσιακό statement κομμάτι. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μεγάλες εκτυπώσεις σε καμβά ως κεντρικό στοιχείο για το τραπέζι της τραπεζαρίας σας ή ακόμα και για το τραπεζάκι σας. Κάνοντας αυτό, θα αναδείξετε την προσωπικότητα και το στυλ σας, παρέχοντας παράλληλα ένα μέρος για να συγκεντρωθούν οι καλεσμένοι.

Όσον αφορά την προβολή έργων τέχνης στο σπίτι σας, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες! Αλλά αν ψάχνετε για έναν δοκιμασμένο και αληθινό τρόπο για να αναδείξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια, τότε οι εκτυπώσεις σε καμβά είναι ο καλύτερος τρόπος. Όχι μόνο είναι οικονομικά και εύκολα στο κρεμάσιμο, αλλά είναι επίσης φορητά και ελαφριά, καθιστώντας τα εύκολο να τα αλλάξετε ή να τα αφαιρέσετε εντελώς αν θέλετε.