Το MMHA προσκαλεί την Πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Χίλινγκντον για να παρουσιάσει τα οφέλη της συνδυασμένης περιγεννητικής φροντίδας ψυχικής υγείας

Το MMHA προσκαλεί την Πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Χίλινγκντον για να παρουσιάσει τα οφέλη της συνδυασμένης περιγεννητικής φροντίδας ψυχικής υγείας

Januar 3, 2023 0 Von admin

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, προστάτης της Μητρικής Συμμαχίας Ψυχικής Υγείας (MMHA), επισκέφθηκε σήμερα το Παιδικό Κέντρο Colham Manor στο Hillingdon. Η επίσκεψη τόνισε τον αντίκτυπο που αλλάζει τη ζωή που μπορεί να έχει η παροχή ενός ολοκληρωμένου, διεπιστημονικού συστήματος φροντίδας για μητέρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα περιγεννητικής ψυχικής υγείας.

Δουλεύοντας συλλογικά, οι υπηρεσίες υγείας, κοινωνικής φροντίδας και ο εθελοντικός και κοινοτικός τομέας μπορούν να βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι κάθε σημείο επαφής του ταξιδιού μιας μητέρας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη για τις ανάγκες ψυχικής της υγείας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Πριγκίπισσας στο Παιδικό Κέντρο, άκουσε πώς η φροντίδα που παρέχεται στο Δήμο του Χίλινγκτον του Λονδίνου καταδεικνύει τα οφέλη αυτής της κοινής προσέγγισης.

Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα εντάχθηκε σε μια ομάδα μητέρων και μωρών που λαμβάνει χώρα στο Κέντρο και μίλησε με μητέρες που έχουν λάβει υποστήριξη για την ψυχική τους υγεία για να ακούσουν για τις εμπειρίες τους από την ολοκληρωμένη προσέγγιση του δήμου. Η συνεδρία περιελάμβανε μητέρες και μωρά που έχουν υποστηριχθεί από δύο οργανώσεις μέλη του MMHA – Αρχική-Έναρξη και Σύντροφοι Γέννησης.

Στη συνέχεια, η Πριγκίπισσα συνάντησε εκπροσώπους από φορείς που εργάζονται σε περιγεννητικές υπηρεσίες στο Hillingdon, συγκαλούμενοι από το MMHA και υπό την προεδρία της Σύμβουλου Περιγεννητικής Ψυχίατρου και Κλινικής Επικεφαλής για τις Περιγεννητικές Υπηρεσίες CNWL, Dr Chrissy Jayarajah. Γύρω από το τραπέζι ήταν εκπρόσωποι από:

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ομάδα μίλησε για το πώς η υπηρεσία αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όλων των νέων και μέλλουσες μητέρες στην κοινότητά τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αντιμετωπίζουν πολλαπλά μειονεκτήματα όπως οικονομική ανασφάλεια, επαφή με το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης, εμπειρία κατάχρησης και ουσία. χρήση. Η ομάδα εξέτασε τον αντίκτυπο που έχει αυτό στην ψυχική υγεία της μητέρας και διερεύνησε ευκαιρίες για μελλοντική ανάπτυξη των υπηρεσιών.

Αναλογιζόμενος τη σημερινή επίσκεψη, η Laura Seebohm, Διευθύνουσα Σύμβουλος του MMHA, είπε:

«Ήμασταν τόσο περήφανοι που φιλοξενήσαμε την πρώτη μας εκδήλωση με τη νέα μας προστάτιδα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, σήμερα το πρωί στο Παιδικό Κέντρο Colham Manor στο Hillingdon. Η επίσκεψη ήταν ένα φανταστικό παράδειγμα ολιστικής φροντίδας σε πολλές υπηρεσίες για γυναίκες που αντιμετωπίζουν μητρική ψυχική ασθένεια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην υπέροχη περιγεννητική ομάδα στο CNWL Foundation Trust, Hillingdon Local Authority και MMHA μέλη Birth Companions and Home-Start για όλη τη δουλειά που κάνετε βάζοντας τις μητέρες, τα μωρά και τις οικογένειες στο επίκεντρο της φροντίδας που παρέχετε και σας προκαλεί πρόκληση στίγμα για τόσες πολλές νέες και μέλλουσες μαμάδες».


Να μετράει όλη η φροντίδα

Το MMHA πιστεύει ότι όλες οι μητέρες πρέπει να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας και συμπονετική μητρική ψυχική φροντίδα που να καλύπτει τις ατομικές τους ανάγκες.

Τα πρακτορεία που είναι παρόντα στο Colham Manor σήμερα, μαζί με τις ομάδες πρωτοβάθμιας περίθαλψης και γονέων-βρεφών, αντιπροσωπεύουν τις βασικές υπηρεσίες που μπορούν να επηρεάσουν δραματικά τις ζωές γυναικών με κακή μητρική ψυχική υγεία ή διατρέχουν κίνδυνο.

Μάθετε πώς – μαζί – μπορούμε να «Make All Care Count» >