Το Clutch Hails Cultures Connection ως παγκόσμιος ηγέτης B2B για το 2022

Το Clutch Hails Cultures Connection ως παγκόσμιος ηγέτης B2B για το 2022

Februar 13, 2023 0 Von admin

Η Cultures Connection Inc. είναι μια αφοσιωμένη ομάδα ειδικών στη μετάφραση και τη διερμηνεία, έτοιμη να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Με τα χρόνια, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις γλωσσολογίας, όπως μετάφραση SEO και πολυγλωσσική κειμενογράφο SEO για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Το μεταφραστικό μας γραφείο παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας σε πολλούς κλάδους.

Πάντα πιστεύαμε ακράδαντα στη δύναμη της σκληρής δουλειάς και αυτό είναι το καύσιμο που μας ώθησε να φτάσουμε σε μεγάλα ύψη με τους πελάτες μας στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Σήμερα, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε και γιορτάζουμε μαζί σας ένα εξαιρετικό βραβείο που είναι ο καρπός όλης της σκληρής μας δουλειάς. Κατά τη διάρκεια των ετήσιων βραβείων Clutch Leader, η Cultures Connection επισημάνθηκε επίσημα ως ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες B2B με τις καλύτερες επιδόσεις για το 2022!

«Το Cultures Connection τιμάται και αυτό το βραβείο είναι μια μεγάλη αναγνώριση της ομαδικής μας δουλειάς». — Διευθύνων Σύμβουλος της Cultures Connection Inc.

Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με το Clutch, είναι ένα B2B ερευνητικός οργανισμός που δεσμεύεται να βοηθά πιθανούς εταιρικούς πελάτες να συνδεθούν με αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών. Κάθε χρόνο, η Clutch πραγματοποιεί έναν κύκλο βραβείων μετά από αυστηρή έρευνα για να τιμήσει τους ασυναγώνιστους ηγέτες από διάφορες βιομηχανίες. Οι εταιρείες που θέλουν να προκριθούν για τα αξιόλογα βραβεία αξιολογούνται με βάση την ηγετική τους ικανότητα, την ικανότητά τους να προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα και την ικανοποίηση των πελατών. Μεταξύ των μεταβλητών που λαμβάνονται προσεκτικά υπόψη είναι μαρτυρίες πελατώνγι‘ αυτό ήμασταν απολύτως εκστατικοί όταν μάθαμε ότι λάβαμε αυτό το βραβείο.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους πίστεψαν στη Σύνδεση Πολιτισμών! Τι μεγάλη τιμή για εμάς που υπηρετούμε ως έμπιστοι συνεργάτες σας! Χωρίς την υποστήριξή σας, δεν θα τιμούσαμε αυτήν τη στιγμή αυτή τη στιγμή.

Αναζητάτε έναν συνεργάτη που μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε; Η Culture Connection είναι εδώ για να σας παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας κορυφαίας ποιότητας. Ελάτε σε επαφή μαζί μας!