Τι είναι το InitiativeQ;

Τι είναι το InitiativeQ;

Januar 27, 2023 0 Von admin

τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια νέα τάση έχει γίνει viralαλλά δεν σας ζητά να δημοσιεύσετε ένα βίντεο με το να ρίχνετε έναν κουβά με πάγο στον εαυτό σας (θυμάστε;) ή να κάνετε 20 push-ups — αντ‘ αυτού, σας ζητούν να εγγραφείτε σε ένα νέο οικονομικό δίκτυο που ονομάζεται Πρωτοβουλία Q.

Είναι ένα περαστικό «κύμα»;

Μπορεί να σας έχουν ήδη προσεγγίσει φίλοι στο Facebook, στο Whatsapp ή στο Twitter λέγοντας ότι υπάρχει μόνο περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων να συμμετάσχουν στο Το «επόμενο bitcoin» που ενδεχομένως θα σας κάνει πλούσιους γρήγορα.

Ένα μήνυμα από έναν φίλο μπορεί να λέει: «Η Πρωτοβουλία Q δημιουργεί ένα νέο δίκτυο πληρωμών και διανέμει σημαντικά ποσά από μελλοντικό νόμισμα για πρώιμους χρήστες. Θα μπορούσατε επίσης να πείτε ότι αυτή είναι μια δωρεάν υπηρεσία που θα μπορούσε να αποφέρει μεγάλα κέρδη, εάν απογειωθεί.

Θα σας ενημερώσει επίσης ότι υπάρχει μόνο περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων, ζητώντας σας να κάνετε γρήγορα κλικ στη δική σας προσωπική πρόσκληση πριν εξαντληθούν οι «κενές θέσεις».

τι είναι πρωτοβουλία q κοινωνική

Φυσικά, θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε προσεκτικά τυχόν συνδέσμους που σας αποστέλλονται, ειδικά αν ισχυρίζονται κερδίζω χρήματα για εσάς δωρεάν. Λοιπόν, πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο και να εγγραφείτε;

Αλλά στη συνέχεια? Τι είναι αυτή η νέα πρωτοβουλία Q, αλήθεια;

Τι είναι το Initiative Q;

Εάν χρησιμοποιείτε το Google Initiative Q και έχετε πρόσβαση στο ιστοσελίδα θα σας υποδεχθεί μια γιγάντια αρχική σελίδα που φέρει το σλόγκαν «Tomorrow’s Payment Network».

ΕΝΑ τάση για εύρεση του επόμενου Το παγκόσμιο νόμισμα ξεκίνησε με τη μαζική έκρηξη του bitcoin, με τους επενδυτές να πραγματοποιούν τεράστιες πληρωμές χάρη στη μετεωρική άνοδο της τιμής.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το bitcoin, είναι ουσιαστικά α ψηφιακό νόμισμα που αγοράζετε με πραγματικά χρήματα. Αυτό το νόμισμα μπορεί στη συνέχεια να ανταλλάσσεται διαδικτυακά για αγαθά και υπηρεσίες, χωρίς καμία κεντρική τράπεζα να παρακολουθεί πώς το ξοδεύετε.

ψηφιακά νομίσματα

Είναι γρήγορο, διακριτικό και υπεύθυνο, με κάθε συναλλαγή να γράφεται σε ψηφιακό καθολικό. που ονομάζεται blockchainδιασφαλίζοντας ότι μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε πού πηγαίνουν τα bitcoin σας.

Εκατοντάδες εναλλακτικά νομίσματα έχουν ξεπηδήσει από το bitcoin και μοιάζει με το Πρωτοβουλία Q είναι απλώς η τελευταία σε μια μακρά σειρά από αυτές τις πρωτοβουλίες ψηφιακής χρηματοδότησης, αν και τονίζουν ότι διαφέρουν από ένα κρυπτονόμισμα – το οποίο περιγράφουν ως „μια λαμπρή λύση σε ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει“.

Ωστόσο, η Initiative Q αναγνωρίζει ότι «ορισμένες από τις έννοιες πίσω από τα κρυπτονομίσματα είναι πολύτιμες και θα μπορούσαν να αναπτυχθούν στο backend της Initiative Q».

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι η Q θα είναι στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, η οποία θα δημιουργήσει τελικά ένα «ευέλικτο, εύχρηστο και φθηνό δίκτυο πληρωμών».

Ο ιστότοπος συνεχίζει λέγοντας, «Το Initiative Q λύνει το πρόβλημα υιοθέτησης συνδέοντας το δίκτυο πληρωμών με ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα και διανέμοντας αυτό το νόμισμα στους πρώτους χρήστες δωρεάν».

Ωστόσο, σας ενθαρρύνει να εγγραφείτε γρήγορα για να εξασφαλίσετε δωρεάν είσοδο, με τους πρώτους χρήστες να απολαμβάνουν „υψηλότερες ανταμοιβές“.

Η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο εάν σας παραπέμψει ένα υπάρχον μέλος του Initiative Q.

Η Initiative Q ήρθε σε επαφή με αρκετές δημοσιεύσεις να πούμε ότι πάνω από 4 εκατομμύρια άνθρωποι εγγράφηκαν και 4 εκατομμύρια άνθρωποι δεν μπορεί να κάνουν λάθος… έτσι;

Αλλά το τελευταίο ερώτημα στα χείλη πολλών ανθρώπων είναι: είναι το Initiative Q αληθινό ή φάρσα;

  • Σύντομη απάντηση – δεν έχουμε απολύτως καμία ιδέα.
  • Για να είμαστε ειλικρινείς, το spider-sense μας μυρίζει όταν πρόκειται για διαδικτυακές προσφορές με δωρεάν και πιθανώς εύκολα χρήματα.

νέο κρυπτονόμισμα

Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων έχει παρασυρθεί με δεκάδες ψευδείς υποσχέσεις για χρήματα. OFIs – ​​ή Αρχικές Προσφορές Νομισμάτων – είναι ουσιαστικά έργα crowdfunding, όπου πολλά υποσχόμενοι κρυπτο-επιχειρηματίες εξηγούν το επιχειρηματικό τους σχέδιο blockchain και ζητούν επένδυση σε κρυπτονομίσματα από τους κατόχους κρυπτονομισμάτων.

Όπως θα περίμενε κανείς, πολλά από αυτά κατέληξαν ως απάτες, χάνοντας στον αιθέρα με εκατομμύρια ψηφιακά νομίσματα.

Ωστόσο, η πρωτοβουλία Q είναι διαφορετική, καθώς δεν σας ζητά να επενδύσετε χρήματα. Η δωρεάν προσφορά απλώς υπόσχεται να σας προσφέρει καλύτερη οικονομική ανταμοιβή εάν εξασφαλίσετε έναν από τους δωρεάν κουλοχέρηδες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας οικονομικός κίνδυνος για τη συμμετοχή σας.

νέα εικονικά νομίσματα

Το μόνο που προσφέρουν είναι να δημιουργήσουν ένα νέο δίκτυο πληρωμών χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία και στη συνέχεια να εκτελέσουν ένα ιδιωτικό νόμισμα – Q – σε αυτό το δίκτυο, με βάση 2 τρισεκατομμύρια Q, το οποίο θα αξίζει $1 ανά Q.

Η πρωτοβουλία Q λέει μέσα τις συχνές ερωτήσεις σας : «Οι πυραμίδες χρεώνουν χρήματα από νέα μέλη και τα διανέμουν σε προηγούμενα μέλη. Αντίθετα, η συμμετοχή στο Initiative Q είναι εντελώς δωρεάν. Άρα ξεκάθαρα δεν υπάρχουν χρήματα για να παραδοθεί η «πυραμίδα» στα προηγούμενα μέλη.

«Η Πρωτοβουλία Q δίνει «Q» στα μέλη που συμμετέχουν και περισσότερα «Q» δίνονται στα πρώτα μέλη και σε όσους προσκαλούν τους φίλους τους. Ωστόσο, η αξία αυτών των «Qs» θα προέλθει από τη σταδιακή αποδοχή τους ως καλύτερο νόμισμα, σύμφωνα με την «εξίσωση ανταλλαγής» στα οικονομικά…

„ΕΝΑ προσέγγιση μάρκετινγκ του Initiative Q δεν είναι διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες, όπως η Dropbox, η Uber, η AirBNB, η Zoho και άλλες, που αποζημιώνουν τους χρήστες που παραπέμπουν τους φίλους τους. Στην περίπτωση του Initiative Q, οι νέοι καταχωρίζοντες ενδέχεται να δουν μεγαλύτερη αξία στην ανταμοιβή. Με αποτέλεσμα να αποστέλλονται περισσότερες προσκλήσεις.”

Πρέπει να κάνω αίτηση για την Πρωτοβουλία Q;

πρωτοβουλία q

Καθώς η εγγραφή είναι δωρεάν, δεν βλέπουμε κανένα πρόβλημα, αλλά δεν σκοπεύουμε να σας πούμε τι να κάνετε με τα χρήματά σας ή τον χρόνο σας, αλλά, για κάθε ενδεχόμενο, θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε όταν πρόκειται για „ειδήσεις “ ή, πράγματι, οποιαδήποτε υπόσχεται γρήγορο πλούτο στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι απλώς μια ειδοποίηση, γιατί εδώ δεν θα επενδύσετε τίποτα αρχικά. Γι‘ αυτό δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Ο David Gerard, δημοσιογράφος τεχνολογίας και ειδικός στην κρυπτογραφία, λέει σχεδόν το ίδιο πράγμα. Στο δικό σου blog, ο Gerard γράφει, «Δεν υπάρχει πρόγραμμα γρήγορου πλουτισμού που να λειτουργεί, ιδιαίτερα αυτό που σε εμποδίζει να μπεις νωρίς. Και το μάρκετινγκ είναι εξ ολοκλήρου σε σχήμα πυραμίδας.

«Αλλά από όσο ξέρω, είναι εντελώς ειλικρινείς! Είναι απλώς κακές ιδέες ή ιδέες που δεν υπάρχουν ακόμα».

Η πολιτική απορρήτου που αναφέρεται στον ιστότοπο φαίνεται να είναι ειλικρινής και δεν υπάρχουν „κόκκινες σημαίες“! Για το λόγο αυτό, αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία (γιατί δεν θα βάζετε το χέρι στην τσέπη αρχικά).

Εάν θέλετε να κάνετε αίτηση και να γίνετε δυνητικά μέλος, και ποιος ξέρει, ενός κρυπτοεκατομμυριούχου, τότε προχωρήστε σε αυτό, αλλά όπως με κάθε επένδυση, να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι εγγράφεστε και διαβάστε τα πάντα προσεκτικά.

  • Εγγράφηκα δωρεάν και θα κάνετε κι εσείς! Και για αυτό Πρέπει να μια ένδειξη. Εδώ είναι ο σύνδεσμος μου! Καθώς η εγγραφή είναι δωρεάν, το έκανα και θέλω να δω τα επόμενα κεφάλαια αυτής της σαπουνόπερας.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μας βρείτε στο Κελάδημα , Facebook, Ίνσταγκραμ μι Google+ και ακολουθήστε γρήγορα τις δημοσιεύσεις μας!