Στο συνέδριο Ignite ’22 για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η Palo Alto Networks θέλει να επωφεληθεί από την ενοποίηση

Στο συνέδριο Ignite ’22 για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η Palo Alto Networks θέλει να επωφεληθεί από την ενοποίηση

Dezember 23, 2022 0 Von admin

Δείτε όλες τις κατ‘ απαίτηση συνεδρίες από το Intelligent Security Summit εδώ.


Με στόχο την ελάφρυνση του κόστους και του χρόνου που αντιμετωπίζουν οι CISO διατηρώντας ασφαλή τα κέντρα λειτουργίας cloud, δικτύου και ασφάλειας (SOC), Πάλο Άλτο Δίκτυα έκανε μια συναρπαστική υπόθεση Ignite ’22 διάσκεψη για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για την εδραίωση των στοίβων τεχνολογίας ασφάλειας. Σαν CrowdStrikeπου ενοποιεί τις στοίβες τεχνολογίας ως στρατηγική ανάπτυξης, τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της Palo Alto Networks, η πρόσκληση κερδών και οι ανακοινώσεις στο Ignite ’22 αντικατοπτρίζουν μια εντατική εστίαση στην κεφαλαιοποίηση της ενοποίησης.

Το Πάλο Άλτο 2022 Τι θα ακολουθήσει στην έρευνα Cyber διαπιστώνει ότι το 77% των ηγετών C-suite δηλώνουν ότι είναι πολύ πιθανό να μειώσουν τον αριθμό των λύσεων και των υπηρεσιών ασφαλείας στις οποίες βασίζονται. Οι απαντήσεις τους δείχνουν ότι μια τυπική παγκόσμια επιχείρηση έχει κατά μέσο όρο 31 εφαρμογές, υπηρεσίες και εργαλεία κυβερνοασφάλειας και έχει συμβάσεις με 13 διαφορετικούς προμηθευτές. Το σαράντα ένα τοις εκατό των οργανισμών συνεργάζεται με 10 ή περισσότερους προμηθευτές κυβερνοασφάλειας. Με τους προϋπολογισμούς ασφαλείας υπό μεγαλύτερο έλεγχο για την επιχειρηματική αξία που προσφέρουν, οι CISO πρέπει να αυξήσουν τα έσοδα για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η ενοποίηση διπλότυπων συστημάτων βοηθά στη βελτίωση της ακρίβειας και της ευφυΐας που μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοίβα τεχνολογίας, ενώ παράλληλα μειώνει το κόστος και βελτιώνει τη συνεισφορά των εσόδων της κυβερνοασφάλειας.

Πουλώντας το όραμα ενοποίησης στο Ignite ’22

Η Palo Alto Networks έχει δημιουργήσει ένα συναρπαστικό όραμα που θέτει την ενοποίηση στον πυρήνα της στρατηγικής της για προώθηση στην αγορά. «Και οι πελάτες είναι πραγματικά σε αυτό. Θέλουν την ενοποίηση γιατί αυτή τη στιγμή, οι πελάτες περνούν από τους τρεις μεγαλύτερους μετασχηματισμούς όλων των εποχών: Θα προχωρήσουν σε μετασχηματισμό ασφάλειας δικτύου, θα περάσουν από έναν μετασχηματισμό στο cloud και [though] πολλοί από αυτούς δεν ξέρουν… πρόκειται να προχωρήσουν σε έναν μετασχηματισμό SOC», είπε ο Nikesh Arora, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Palo Alto Networks, κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του.

Η πώληση των πλεονεκτημάτων της ενοποίησης εφαρμογών και εργαλείων κυβερνοασφάλειας σε μια ενιαία πλατφόρμα λειτουργεί. Τα δημοσιονομικά έσοδα πρώτου τριμήνου της εταιρείας αυξήθηκε 25% ετησίως στα 1,6 $ δισεκατομμύριο, και οι φορολογικές χρεώσεις πρώτου τριμήνου αυξήθηκαν 27% ετησίως σε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια. «Στο επίκεντρο της στρατηγικής μας βρίσκεται η ανάγκη να προωθήσουμε περισσότερη ενοποίηση για να οδηγήσουμε τους πελάτες σε μια καλύτερη στάση ασφαλείας. Προς το σκοπό αυτό, συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγάλες αγορές μεταξύ πλατφορμών και να αυξάνουμε τους εκατομμυριούχους πελάτες μας με σταθερό κλιπ», δήλωσε ο Arora στο Palo Alto’s. πρόσφατος κέρδη κλήση.

Εκδήλωση

Ευφυής Σύνοδος Κορυφής Ασφάλειας Κατ‘ Απαίτηση

Μάθετε τον κρίσιμο ρόλο του AI & ML στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τις ειδικές περιπτωσιολογικές μελέτες του κλάδου. Παρακολουθήστε τις συνεδρίες κατ‘ απαίτηση σήμερα.

Παρακολουθήστε εδώ

Η εταιρεία βασίζεται σε upselling και cross-selling από τις πλατφόρμες Strata, Prisma Cloud και Cortex, αξιοποιώντας ευκαιρίες με υποψήφιους πελάτες και πελάτες για να αντικαταστήσει περιττές, συχνά παλαιού τύπου εφαρμογές, εργαλεία και συστήματα.

Strata, Prisma Cloud και Cortex από την Palo Alto Networks
Η εξελισσόμενη στρατηγική πλατφόρμας της εταιρείας δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για την ενοποίηση των τεχνολογικών στοίβων των πελατών, αξιοποιώντας παράλληλα την ενοποιημένη ευφυΐα απειλών. Πηγή: Palo Alto Networks 2021 Analyst Day Presentation

Οι κύριες συνεδρίες και οι συνεδρίες Q&A ανώτερων στελεχών σε όλο το Ignite ’22 ενίσχυσαν αυτό το όραμα ενοποίησης, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη διασφάλισης υβριδικών διαμορφώσεων πολλαπλών νέφους, βοηθώντας τους πελάτες να αντιμετωπίσουν την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού και να αναγνωρίσουν πώς «σε πέντε χρόνια τα SOC θα λειτουργούν με χρήση AI,». σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρείας και CTO Nir Zuk. Το εντεινόμενο τοπίο ασφάλειας τροφοδοτεί το όραμα ενοποίησης, δεδομένου του πολλαπλασιασμού των επιθέσεων και της ανάγκης για καλύτερη πληροφόρηση για τις απειλές και πιο αξιόπιστους συνεργάτες στην πλατφόρμα.

Η Prisma και η Cortex έχουν δυναμική στον κυβερνοχώρο

Το Ignite ’22 παρείχε στοιχεία απόδειξης των εντατικών δαπανών Ε&Α της Palo Alto Networks σε λειτουργίες ασφάλειας και ασφάλειας στο cloud, συμπεριλαμβανομένων δύο από τις τρεις πλατφόρμες στις οποίες βασίζεται η εταιρεία για τα έσοδα από προϊόντα και υπηρεσίες σήμερα. Το VentureBeat μίλησε με αρκετούς CISO, CIO και ηγέτες πληροφορικής στο Ignite ’22 για να δει εάν το build-out του Prisma Cloud και του Cortex είναι αρκετά επεκτάσιμο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών πέρα ​​από την ασφάλεια του δικτύου.

Οι ηγέτες ασφαλείας είπαν στο VentureBeat ότι η στρατηγική «μετατόπιση αριστερά» της Prisma, ενισχύθηκε από το απόκτηση του Cider Ασφάλεια, μαζί με την Ανάλυση Σύνθεσης Λογισμικού (SCA), απαιτείται για την παροχή των εργαλείων που χρειάζεται ένας οργανισμός για την παραγωγή Λογαριασμών Λογισμικού Υλικών (SBOM). Σκοπός είναι η συμμόρφωση με τον Λευκό Οίκο Εκτελεστικό διάταγμα 14028το οποίο απαιτεί από τους προμηθευτές λογισμικού να παρέχουν ένα SBOM και τις απαιτήσεις στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 υπόμνημα από τον διευθυντή του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού (OMB) έως τους προϊσταμένους των τμημάτων και φορέων εκτελεστικών κλάδων.

Το «Out-Innovating the Attackers», η βασική ομιλία του Lee Klarich, Chief Product Officer της Palo Alto Networks, ήταν η καλύτερη παρουσίαση στο Ignite ’22 γιατί έδειξε πώς οι 4.000 μηχανικοί devops και διαχειριστές προϊόντων της εταιρείας μεταφράζουν τις επείγουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες σε προϊόντα. . Ένα παράδειγμα του πόσο αποτελεσματική είναι η οργάνωση προϊόντων στην καινοτομία μπορεί να φανεί στις νέες ανακοινώσεις της Prisma Cloud, όπως φαίνεται στην παρακάτω διαφάνεια από την παρουσίαση του Lee. Η SCA και η εξαγορά της Cider Security είναι επιτραπέζια στοιχήματα για τη διασφάλιση των αλυσίδων εφοδιασμού λογισμικού.

Η καινοτομία του Prisma Cloud είναι η μετατόπιση της ασφάλειας στο Cloud "Αριστερά"
Απαιτείται η ενίσχυση του Prisma Cloud με νέες εφαρμογές, εργαλεία και συστήματα για την ασφάλεια των αλυσίδων εφοδιασμού λογισμικού των πελατών του. Οι CISO με τους οποίους μίλησε η VentureBeat έδωσαν στην εταιρεία υψηλούς βαθμούς για την επίτευξη αυτού του στόχου. Πηγή: Συνέδριο Ignite ’22

Η ενεργή διαχείριση επιφανειών επίθεσης (ASM) βρίσκεται τώρα στην πλατφόρμα Cortex

Το Xpanse Active ASM στοχεύει να βοηθήσει τις ομάδες ασφαλείας όχι μόνο να βρίσκουν ενεργά αλλά και να διορθώνουν προληπτικά τους γνωστούς και άγνωστους κινδύνους που συνδέονται με το Διαδίκτυο. Το Xpanse Active ASM εξοπλίζει τους οργανισμούς με αυτοματοποίηση για να τους δώσει πλεονέκτημα έναντι των επιτιθέμενων. «Ενώ η θεμελιώδης ανάγκη για διαχείριση επιφανειών επίθεσης δεν έχει αλλάξει, το σημερινό τοπίο απειλών είναι πολύ διαφορετικό. Οι οργανισμοί χρειάζονται ένα ενεργό αμυντικό σύστημα που να λειτουργεί πιο γρήγορα από ό,τι μπορούν οι επιτιθέμενοι», δήλωσε ο Matt Kraning, επικεφαλής τεχνολογίας της Cortex για τα δίκτυα Palo Alto.

«Ως ηγέτης και πρωτοπόρος στην αγορά ASM, συνειδητοποιούμε ότι οι πελάτες χρειάζονται πλήρη, ακριβή και έγκαιρη ανακάλυψη και αποκατάσταση των επικίνδυνων εκθέσεων στα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο συστήματά τους. Με το Xpanse Active ASM, δίνουμε στους υπερασπιστές τη δυνατότητα να βλέπουν την έκθεσή τους αμέσως και να τις κλείνουν αυτόματα, χωρίς να απαιτείται ανθρώπινη εργασία».

Το Xpanse Active ASM παρέχει τα εξής:

  • Active Discovery: Οι επιτιθέμενοι χρησιμοποιούν συχνές, αυτοματοποιημένες ανιχνεύσεις για να βρουν ευάλωτα και εκτεθειμένα περιουσιακά στοιχεία. Οι οργανισμοί χρειάζονται εργαλεία που τους δίνουν την ίδια ορατότητα. Η ενότητα Active Discovery ανανεώνει τη βάση δεδομένων της σε κλίμακα Διαδικτύου πολλές φορές την ημέρα και χρησιμοποιεί εποπτευόμενη μηχανική εκμάθηση (ML) για να χαρτογραφήσει με ακρίβεια αυτά τα τρωτά σημεία. Αυτό βοηθά έναν οργανισμό να έχει μια εξωτερική άποψη για το δίκτυό του — την ίδια άποψη που έχουν και οι εισβολείς.
  • Διαδραστική μάθηση: Το Xpanse επεξεργάζεται συνεχώς δεδομένα ανακάλυψης, αντιστοιχίζοντας νέα δεδομένα στους υπεύθυνους για κάθε σύστημα. Η ενότητα Active Learning αναλύει και χαρτογραφεί συνεχώς τα δεδομένα ανακάλυψης που μεταδίδονται σε ροή για να κατανοήσει και να ιεραρχήσει τους κορυφαίους κινδύνους σε πραγματικό χρόνο. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μπορούν να παραμείνουν μπροστά από τους εισβολείς κλείνοντας γρήγορα τα πιο επικίνδυνα ανοίγματα.
  • Ενεργή απόκριση: Ενώ η άμεση ανακάλυψη τρωτών σημείων και εκθέσεων μπορεί να δώσει στις ομάδες ασφαλείας μια ρεαλιστική εικόνα κινδύνου, ο εντοπισμός ζητημάτων δεν αρκεί. Η αυτοματοποιημένη αποκατάσταση είναι το κλειδί για να παραμείνετε μπροστά από τους επιτιθέμενους. Εξοικονομεί χρόνο απόκρισης στο SOC εξαλείφοντας το μη αυτόματο βήμα της δημιουργίας εισιτηρίου για αναλυτές, οι οποίοι στη συνέχεια πρέπει να ξοδέψουν ώρες μη αυτόματης προσπάθειας για να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του επηρεαζόμενου συστήματος και να επιλύσουν την ευπάθεια. Ο πραγματικός αυτοματισμός επιλύει τη διαδικασία αποκατάστασης από άκρο σε άκρο χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Το Active Response περιλαμβάνει εγγενείς ενσωματωμένες δυνατότητες αυτόματης αποκατάστασης που χρησιμοποιούν δεδομένα Active Discovery και ανάλυση Active Learning για να τερματίζουν αυτόματα τις εκθέσεις πριν επιτρέψουν απειλές σε ένα δίκτυο. Εκτελεί βιβλία αναπαραγωγής ειδικά για το ASM για αυτόματη διαλογή, απενεργοποίηση και επιδιόρθωση ευπαθειών.

Η λειτουργική μονάδα Xpanse Active Response περιλαμβάνει ενσωματωμένα βιβλία αποκατάστασης από άκρο σε άκρο. Αυτά τα βιβλία παιχνιδιού εξαλείφουν αυτόματα κρίσιμους κινδύνους, όπως τους εκτεθειμένους διακομιστές πρωτοκόλλου απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (RDP) και τις ανασφαλείς περιπτώσεις OpenSSH, χωρίς καμία χειρωνακτική εργασία.

Μετά την αποκατάσταση, το Active Response επαληθεύει αυτόματα ότι η αποκατάσταση ήταν επιτυχής σαρώνοντας στοιχεία, συγκεντρώνοντας ελεγμένες ενέργειες και τοποθετώντας λεπτομέρειες έρευνας σε σαφείς πίνακες εργαλείων και αναφορές.

Παρουσιάζουμε το Xpanse Active ASM
Η Palo Alto Networks ανακοίνωσε πρόσφατα μια πολυετή συμφωνία για την Cortex Xpanse για τον εξοπλισμό του
Υπουργείο Άμυνας με δυνατότητες Διαχείρισης Επιχειρήσεων Διαδικτύου. Πηγή: Ignite ’22 Conference

Το ανώτατο όριο των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων παραμένει άπιαστο

Για να είναι η Palo Alto Networks η πρώτη εταιρεία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας που θα φτάσει α Κεφαλαιοποίηση 100 δισεκατομμυρίων δολαρίωνόπως έχει προβλέψει σε συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλος Nikesh Arora, υπάρχουν αρκετές προκλήσεις που πρέπει πρώτα να ξεπεράσει η εταιρεία για να επιτύχει ανταγωνιστική ισοτιμία.

Το πιο αξιοσημείωτο στο Ignite ’22 ήταν η ανάγκη για περισσότερους συνεργάτες να εκθέσουν τις λύσεις της Palo Alto και ο μεγαλύτερος ενθουσιασμός για λύσεις συνεργατών από την πλευρά των πελατών της Palo Alto Networks. Για να φθάσουν σε ανώτατο όριο αγοράς 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι συνεργάτες καναλιών και τεχνολογίας πρέπει να προσφέρουν περισσότερα έσοδα παγκοσμίως, όχι μόνο στις ΗΠΑ

Δεύτερον, παρά τα νέα προϊόντα που αξιοποιούν την εξελισσόμενη τεχνογνωσία της εταιρείας στη μηχανική μάθηση όπως κάνει το Xpanse Active ASM, η Palo Alto Networks εξακολουθεί να μην δείχνει ότι έχει ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη και ML στο DNA της. Εξετάστε τις γρήγορες καινοτομίες της CrowdStrike στην ML, με το Threat Graph, το Asset Graph, το Falcon Discover για IoT και πολλά προϊόντα και υπηρεσίες που κυκλοφόρησαν μόλις φέτος.

Το Devops είναι ένας από τους ισχυρότερους τομείς του Palo Alto Networks σήμερα, με βάση όσα παρουσιάστηκαν στο Ignite ’22. Για να φτάσει σε αυτό το ανώτατο όριο αγοράς 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πρέπει να εκπληρώσει το όραμά της για λειτουργία SOC σε τεχνητή νοημοσύνη σε πέντε χρόνια ή λιγότερο, ενώ παράλληλα εστιάζεται στη χρήση του ML ως πολλαπλασιαστή δύναμης ανάπτυξης σε όλες τις στρατηγικές προϊόντων.

Ζητούνται συνεργάτες

Palo Alto Networks επίσης ανακοινώθηκε μια εταιρική σχέση πρόσβασης δικτύου μηδενικής εμπιστοσύνης (ZTNA) με την Google. Το Prisma Access του Palo Alto θα συνεργαστεί με το BeyondCorp Enterprise από το Google Cloud για να επιτρέψει στους χρήστες να συνεργάζονται με ασφάλεια και απρόσκοπτη χρήση σε διαφορετικές συσκευές από διαφορετικές τοποθεσίες. Ωστόσο, αυτό φαινόταν να είναι περισσότερο μια επικύρωση της δουλειάς που έχουν ήδη κάνει οι δύο εταιρείες από κοινού παρά κάτι θεμελιωδώς νέο.

Με τη μηδενική εμπιστοσύνη να κυριαρχεί σχεδόν σε κάθε συζήτηση σήμερα, η έλλειψη ανακοινώσεων συνεργατών ήταν μια χαμένη ευκαιρία για να δημιουργηθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη βάση συνεργατών της Palo Alto Networks. Παραδόξως, εάν το Palo Alto άνοιγε περισσότερο τις ευκαιρίες πωλήσεων της ZTNA σε συνεργάτες, θα μπορούσε να σημειώσει σημαντικά κέρδη προς τον στόχο της αγοράς 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως είπε ο Nikesh στην κεντρική ομιλία, «ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε ασφάλεια μηδενικής εμπιστοσύνης είναι μέσω του Palo Alto». Η παροχή στους συνεργάτες της ευκαιρίας να επωφεληθούν από αυτή τη στρατηγική θα ενεργοποιούσε την περιοχή της εταιρείας που χρειάζεται να κλιμακωθεί περισσότερο για να επιτύχει αυτόν τον στόχο της κεφαλαιοποίησης της αγοράς.

Η αποστολή του VentureBeat πρόκειται να αποτελέσει μια ψηφιακή πλατεία της πόλης για τους τεχνικούς λήπτες αποφάσεων ώστε να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη μετασχηματιστική επιχειρηματική τεχνολογία και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Ανακαλύψτε τις Ενημερώσεις μας.