Πώς να προσθέσετε το κουμπί εγγραφής στο YouTube στο WordPress

Πώς να προσθέσετε το κουμπί εγγραφής στο YouTube στο WordPress

Januar 24, 2023 0 Von admin

Προσθήκη κουμπί εγγραφής στο youtube στο wordpress είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις…

Από τη γέννηση του Youtube και των ταχύτερων συνδέσεων στο Διαδίκτυο, τα βίντεο έχουν μπει σίγουρα στον κόσμο των διαδικτυακών πολυμέσων.

Ενώ τα αρχεία βίντεο ήταν ακόμα ένα σπάνιο κόσμημα μόλις πριν από λίγα χρόνια, σήμερα δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτά. Θα παρακολουθήσετε ταινίες, μουσικά κλιπ, ντοκιμαντέρ και μαθήματα.

Ακόμη και οι διαφημίσεις σε μορφή πολυμέσων και οι ζωντανές ροές δεν αποτελούν πλέον έκπληξη. Εξαιτίας όλων αυτών, πολλοί αυθεντίες μπλόγκερ εγγράψτε έναν λογαριασμό YouTube ακόμη και πριν δημοσιεύσετε την πρώτη ανάρτηση.

Ανεξάρτητα από το πόσο υπέροχα είναι τα βίντεό σας και ανεξάρτητα από το πόσες φορές ανεβάζετε νέα βίντεο στο Youtube, πιθανότατα θα δυσκολευτείτε να αποκτήσετε νέους συνδρομητές.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε το κανάλι σας στο YouTube στο κοινό σας, αλλά δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες σήμερα. Αντίθετα, ας εστιάσουμε στον τρόπο προσθήκης κουμπί εγγραφής στο youtube Δεν ξέρω WordPress.κουμπί δημιουργίας για εγγραφή στο youtube

Πώς να προσθέσετε το κουμπί εγγραφής στο YouTube στο WordPress

Εκτός από την προσθήκη άλλων εικονιδίων μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να συνδεθείτε με τους αναγνώστες σας, εάν έχετε κανάλι στο YouTube, είναι σημαντικό να έχετε ένα κουμπί εγγραφής εκεί.

Αν και ορισμένοι χρήστες θα χαρούν να ανοίξουν το κανάλι σας και να εγγραφούν μόνοι τους, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να κάνετε άλλα άτομα να εγγραφούν .

Εμφανίζοντας ένα απλό κουμπί στον ιστότοπό σας, οι επισκέπτες θα πρέπει μόνο να κάνουν κλικ για να εγγραφούν. Επίσης, οι πιθανότητες να αποκτήσετε αυτόν τον επιπλέον ακόλουθο θα γίνουν πολύ μεγαλύτερες.

Μη αυτόματη προσθήκη του κουμπιού σε ένα γραφικό στοιχείο

πώς να προσθέσετε το κουμπί εγγραφής στο youtube στο wordpress

Οι προγραμματιστές της Google είχαν την καλοσύνη να προετοιμάσουν τα πάντα για εμάς. Ετσι, ακόμα και χωρίς καμία τεχνική γνώση, μπορείτε πολύ γρήγορα να προσθέσετε ένα κουμπί εγγραφής στο youtube για μια ανάρτηση, σελίδα ή γραφικό στοιχείο. Για αυτή τη μέθοδο, θα χρειαστείτε ένα λεπτό και γνώση της τεχνικής «αντιγραφή και επικόλληση».

  1. πηγαίνετε στο επίσημο Γεννήτρια κουμπιών εγγραφής στο Youtube
  2. Σημειώστε το όνομα ή το αναγνωριστικό του καναλιού
  3. Επιλέξτε ορισμένες επιλογές σύμφωνα με τα γούστα σας (διάταξη, θέμα και μετρητής συνδρομητών)
  4. Ρίξτε μια ματιά στην προεπισκόπηση
  5. Αντιγράψτε ολόκληρο τον κωδικό
  6. Πλοηγηθείτε στο Εμφάνιση -> Widgets
  7. Προσθέστε κείμενο Widget σε οποιεσδήποτε ενεργές πλευρικές γραμμές
  8. Cole ή κωδικός
  9. αποθήκευσε τις αλλαγές

Μόλις αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας, το κουμπί εγγραφής YouTube θα εμφανιστεί στην πλαϊνή γραμμή σας. Ανάλογα με το θέμα που έχετε και τις διαθέσιμες περιοχές με γραφικά στοιχεία, το κουμπί μπορεί να συμπεριληφθεί σε διαφορετικά σημεία . Συνήθως αυτό θα είναι μια πλαϊνή γραμμή που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του ιστότοπού σας ή ένα υποσέλιδο στο κάτω μέρος όλων των σελίδων σας.

Για να αλλάξετε το στυλ του κουμπιού, μπορείτε να επιστρέψετε στη γεννήτρια κουμπιών youtube και να αλλάξετε μερικά πράγματα. Θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία προσθήκης του κουμπιού και αντικατάστασης του κώδικα.

Πρόσθετα για να προσθέσετε το κουμπί εγγραφής στο YouTube

ytΕγγραφή | Κουμπί εγγραφής στο YouTube

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

κουμπί συνδρομητή στο youtube

αν θα ήθελες να προσθέστε ένα κουμπί εγγραφής στο YouTube μετά από κάθε βίντεο YouTube που ενσωματώνετε στις αναρτήσεις του WordPress, αυτή η απλή επέκταση WordPress θα σας βοηθήσει. Το πρόσθετο θα εγκαταστήσει ορισμένες ρυθμίσεις που μπορείτε να αλλάξετε στις ανάγκες σας. Φυσικά, το πιο σημαντικό είναι το όνομα και το αναγνωριστικό του καναλιού σας.

Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε το θέμα και τη διάταξη του κουμπιού και να αποφασίσετε αν θέλετε να δείξετε πόσους συνδρομητές έχετε. Για όσους ξέρουν να δουλεύουν με CSS, υπάρχει η επιλογή αλλαγής της εμφάνισης του κουμπιού απευθείας μέσω του κώδικα.

Τώρα, κάθε φορά που προσθέτετε ένα νέο βίντεο στις αναρτήσεις σας, η προσθήκη θα προσθέτει αυτόματα το κουμπί ακριβώς από κάτω.

SM Youtube Εγγραφή

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

το κουμπί εισαγωγής για εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

Αυτή η δωρεάν προσθήκη WordPress είναι πολύ απλή.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε γρήγορα ένα κουμπί εγγραφής στο YouTube στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Μπορείτε να αλλάξετε κάποιες ρυθμίσεις, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό δημιουργεί έναν σύντομο κωδικό . Με αυτό, μπορείτε να εμφανίσετε το κουμπί στις αναρτήσεις, τις σελίδες, τα γραφικά στοιχεία σας και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχει τίποτα πολύ να μιλήσουμε για αυτό | εγκαταστήστε, εισαγάγετε τις λεπτομέρειες και απολαύστε τη νέα δυνατότητα.

TM Εγγραφή στο YouTube

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

κουμπί εγγραφής καναλιού

Αυτή η δωρεάν προσθήκη θα προσθέσει ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο κουμπί εγγραφής στο YouTube σε ένα γραφικό στοιχείο του WordPress. Από απαιτεί κλειδί API YouTube η προσθήκη είναι λίγο πιο περίπλοκη από αυτές που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Παρόλα αυτά, δημιουργεί ένα ωραίο γραφικό στοιχείο συνδρομής που μπορείτε να το εμφανίζετε όπου θέλετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επιπλέον κείμενο για διαφορετικές καταστάσεις και να κάνετε το κουμπί εγγραφής σας ακόμα καλύτερο.

Συνδρομητής στο Youtube

ΤΙΜΗ: Δωρεάν

  εγγεγραμμένο κανάλι

Μετά την εγκατάσταση του συνδρομητή Youtube, το πρόσθετο δημιουργεί ένα απλό widget που θα σας επιτρέψει να ελέγξετε το κουμπί εγγραφής σας. Πλοηγηθείτε στο Εμφάνιση -> Widgets και βρείτε το Youtube Widget Subscriber για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του.

Αφού συμπληρώσετε τις βασικές πληροφορίες διαμόρφωσης, θα αρχίσετε να εμφανίζετε το γραφικό στοιχείο στον ιστότοπό σας ή θα δημιουργήσετε έναν σύντομο κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλλού στον ιστότοπό σας.

συμπέρασμα

Ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές που σας επιτρέπουν να προσθέσετε ένα εικονίδιο κοινωνικής δικτύωσης Youtube στον ιστότοπό σας, Τα κουμπιά συνδρομής θα λειτουργούν πιο απλά . Αντί να μεταφέρετε τους επισκέπτες στη σελίδα σας στο Youtube, μπορείτε να τους επιτρέψετε και να τους διευκολύνετε να εγγραφούν απλώς κάνοντας κλικ στο κουμπί.

Σε έναν κόσμο όπου κάθε δευτερόλεπτο είναι μια επαφή, όσο πιο εύκολα κάνετε τα πράγματα για τους επισκέπτες σας, τόσο καλύτερη είναι η μετατροπή. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για το προφίλ σας στο YouTube, προσθέστε ένα κουμπί εγγραφής με μη αυτόματο τρόπο ή χρησιμοποιήστε μία από τις δωρεάν προσθήκες που σας παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο.

Δείτε επίσης: Απολαύστε και δείτε αυτό 7 κορυφαία λογισμικά για τη δημιουργία κινούμενων βίντεο για το κανάλι σας στο youtube

Σας άρεσε το άρθρο; Αφήστε το σχόλιό σας. Θα χαρώ να σου απαντήσω!

Απολαύστε και ακολουθήστε το Marketing Digital Love στα κοινωνικά δίκτυα: Ίνσταγκραμ, Linkedin, Κελάδημα, Pinterest μι Facebook

Ευχαριστώ για την επίσκεψη.