Πώς να παρακολουθείτε τις σελίδες του WordPress 404 και να τις ανακατευθύνετε

Januar 26, 2023 0 Von admin

Πώς να ανιχνεύσετε 404 σελίδες όχι στο wordpress;

Είναι δύσκολο αυτό;

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνεις;

Θα ασχοληθούμε με αυτό το θέμα παρακάτω…

Μπορεί να είναι δύσκολο να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας από τη μια τοποθεσία στην άλλη εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τους συνδέσμους σας.

Τι θα συμβεί αν οι άνθρωποι προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια σελίδα στον ιστότοπό σας μέσω της παλιάς σας διεύθυνσης URL;

Σήμερα, θα σας δείξουμε πώς να ανακατευθύνετε τα „Broken URLs“ στη νέα σας διεύθυνση URL. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τίποτα για το αρχείο .htaccess. Το „redirection“ είναι ένα πρόσθετο WordPress που διαχειρίζεται 301 ανακατευθύνσεις, παρακολουθεί σφάλματα 404 και γενικά καθαρίζει τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει ο ιστότοπός σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο. Ανακατεύθυνση. Μετά την ενεργοποίηση, μεταβείτε στο Εργαλεία » Ανακατεύθυνση για να ρυθμίσετε τις ανακατευθύνσεις σας.

Στην ενότητα προσθήκη νέας ανακατεύθυνσης, απλώς προσθέστε την παλιά διεύθυνση URL που εμφανίζει το 404 και μια νέα διεύθυνση URL όπου θα ανακατευθυνθούν οι χρήστες.

Για αρχάριους, αυτή η απλή οθόνη μπορεί να φαίνεται μπερδεμένη. Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω καλύτερα. Η αναπτυσσόμενη λίστα έχει μερικές επιλογές. Μόνο URL, URL και σύνδεσμος παραπομπής, URL και παράγοντας χρήστη και διεύθυνση URL και κατάσταση σύνδεσης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις θέλετε να χρησιμοποιήσετε διεύθυνση URL και παραπομπή. Κυρίως επειδή εάν βλέπετε έναν αριθμό 404 αιτημάτων για μια συγκεκριμένη σελίδα, δεν είναι οι χρήστες που θα πληκτρολογήσουν τη διεύθυνση URL σας. Κάποιος πρέπει να συνδεθεί με αυτό.

Έτσι τώρα, κάθε φορά που κάποιος συνδέεται με το κατεστραμμένο URL (ή μια ανάρτηση που μετακινήσατε), θα ανακατευθυνθεί αυτόματα στη νέα τοποθεσία. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την επιλογή URL και „referrer“ γι’αυτό.

Η ενέργειά σας θα πρέπει πάντα να ανακατευθύνεται στη διεύθυνση URL, εκτός εάν γνωρίζετε τι κάνετε.

Αφού εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες, κάντε κλικ στο „προσθήκη ανακατεύθυνσης“. Μεταβείτε στη νέα διεύθυνση URL για δοκιμή και δείτε αν λειτουργεί.

Το πρόσθετο ανακατεύθυνσης έχει επίσης την επιλογή παρακολούθησης 404s. Απλώς κάντε κλικ στον σύνδεσμο 404s στο επάνω μέρος και η προσθήκη θα σας δείξει πρόσφατα σφάλματα 404 που εμφανίστηκαν στον ιστότοπό σας από τότε που εγκαταστήσατε την προσθήκη.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα url που εμφανίζονται και να καθορίσετε τι να κάνετε με αυτά. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να συνδέεται με την παλαιότερη ανάρτησή σας που δεν έχετε πλέον. Μπορείτε να τα ανακατευθύνετε σε άλλη τοποθεσία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο «Προσθήκη ανακατεύθυνσης» κάτω από την ημερομηνία εγγραφής.

Αυτά τα αρχεία θα αποκαλύψουν επίσης πώς άνθρωποι προσπαθούν να επιτεθούν στον ιστότοπό σας. Λαμβάνουμε τόνους ρομπότ κάθε μέρα που προσπαθούν να δοκιμάσουν κάθε είδους μολύνσεις στον ιστότοπο, ελπίζουν να βρουν κάτι (και δεν θα το κάνουν). Αλλά είναι ενδιαφέρον να βλέπεις όλες τις IP που δοκιμάζουν αυτά τα πράγματα.

Αυτή η προσθήκη χειρίζεται επίσης την ανακατεύθυνση για τις τροποποιημένες αναρτήσεις σας. Εάν τροποποιήσατε τη διεύθυνση URL μιας ανάρτησης, αυτή η προσθήκη θα δημιουργήσει μια αυτόματη ανακατεύθυνση. Είναι ένα από τα απαραίτητα πρόσθετα για κάθε σοβαρό blogger.

Δείτε πόσο εύκολο είναι ανίχνευση σελίδων 404 wordpress?

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να μάθετε πώς να παρακολουθείτε 404 σελίδες και να τις ανακατευθύνετε στο WordPress. Μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε τον οδηγό μας πώς να διορθώσετε αναρτήσεις WordPress που επιστρέφουν το σφάλμα 404.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μας βρείτε στο Κελάδημα , Facebook, Ίνσταγκραμ μι Google+ και ακολουθήστε γρήγορα τις δημοσιεύσεις μας!