Πώς να επιστρέψετε στον κλασικό επεξεργαστή WordPress

Januar 26, 2023 0 Von admin

Αναζητώντας τρόπο να πώς να επιστρέψετε στο wordpress classic editor? Εδώ έχουμε τη λύση εύκολα…

Εάν ενημερώσατε τελευταία φορά το ιστολόγιό σας στη νέα έκδοση του WordPress και δεν σας αρέσει η εμφάνιση του νέου προγράμματος επεξεργασίας, τότε μπορείτε να επιστρέψτε στο παλιό πρότυπο επεξεργασίας wp εύκολα και γρήγορα χωρίς πονοκέφαλο.

Για όσους έχουν ήδη συνηθίσει χρησιμοποιήστε τον παλιό επεξεργαστή WordPress, πρέπει να χάθηκε λίγο όπως εγώ μετά από αυτήν την ενημέρωση, ειδικά για την επεξεργασία εικόνων που έχουν ήδη τοποθετηθεί στο σώμα του κειμένου. Έτσι έλυσα το πρόβλημα εγκαθιστώντας το πρόσθετο του κλασικού editor και όλα επανήλθαν στο κανονικό. Δείτε τις παρακάτω οδηγίες πόσο απλό είναι.

Επιστροφή στον Κλασικό Επεξεργαστή WordPress

1 – Στο αριστερό μενού του πίνακα ελέγχου του WordPress, κάντε κλικ στο «Πρόσθετα„.

2 – Στη συνέχεια, κάντε κλικ πάνω στο «προσθεσε νεο“ και στο πλαίσιο αναζήτησης πληκτρολογήστε „κλασικός συντάκτης„.

3 – Στο αποτέλεσμα αναζήτησης, κάντε κλικ στο «Εγκατάσταση τώρα„χωρίς πρόσθετο“κλασικός συντάκτης„, περιμένετε να φτάσει η εγκατάσταση και μετά κάντε κλικ στο „θέτω εις ενέργειαν„. Γρήγορα! 🙂

πώς να επιστρέψετε στο wordpress classic editor

Διαμόρφωση του Classic Editor

Μετά την εγκατάσταση, δείτε παρακάτω πώς να διαμορφώσετε τον κλασικό επεξεργαστή WordPress και πόσο εύκολο είναι να το κάνετε.

1 – Στην ενότητα «Πρόσθετα“ αναζητήστε στην εγκατεστημένη λίστα για „κλασικός συντάκτης“ και μετά κάντε κλικ στο „Ρυθμίσεις„.

2 – Em”ρυθμίσεις γραφής„, σημειώστε την κατηγορία που χρησιμοποιείται περισσότερο στο ιστολόγιό σας.

Ρυθμίσεις εγγραφής στον παλιό επεξεργαστή wordpress

3 – Em”Τυπική μορφή ανάρτησης„, αφήστε να επιλέξετε ως „Πρότυπο„το ίδιο.

4 – Παρακάτω στο „Προεπιλεγμένος επεξεργαστής για όλους τους χρήστες„αφήστε την επιλογή επιλεγμένη“κλασικός συντάκτης„.

5 – Στην επιλογή «Επιτρέψτε στους χρήστες να κάνουν εναλλαγή μεταξύ συντακτών», αφήστε σημειωμένη στο «Sim„.

6 – Στη συνέχεια, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο «Αποθήκευση εκδόσεων„. Γρήγορα!

εγκαταστήστε παλιό πρόγραμμα επεξεργασίας wordpress

Με αυτές τις αλλαγές που έγιναν, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας παλιό πρόγραμμα επεξεργασίας wordpress με την ίδια εμφάνιση και λειτουργικότητα όπως πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης του WordPress.

  • Σημαντική σημείωση: Έκανα μερικές δοκιμές σε μερικά blog, αφού εγκατέστησα το πρόσθετο του classic editor στο blog μου, απλά δεν έκανα καμία ρύθμιση και λειτούργησε τέλεια. Σας συμβουλεύω λοιπόν να ελέγξετε πριν προσπαθήσετε να αλλάξετε οποιαδήποτε επιλογή, γιατί οι επιλογές σας είναι ήδη προκαθορισμένες σωστά.

Μετάβαση στο πρόγραμμα επεξεργασίας νέου μπλοκ

Εάν θέλετε να επιστρέψετε στη χρήση του νέου προγράμματος επεξεργασίας οπτικού μπλοκ wordpress, μεταβείτε στην αριστερή πλευρά και κάντε κλικ στο «Συντάκτης“ και μετά στο „Μετάβαση στο Block Editor„.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό το πεδίο, μεταβείτε στο „επιλογές οθόνης” και τσεκάρετε την επιλογή. 😉

Προσθήκη άλλων εργαλείων στο Classic Editor

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλες λειτουργίες (κουμπί εκτύπωσης, μέγεθος γραμματοσειράς κ.λπ.) στον κλασικό (παλιό) επεξεργαστή, εγκαταστήστε το πρόσθετο Προηγμένο TinyMCE μέσω του πίνακα ελέγχου του WordPress και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Το πρόσθετο, μόλις εγκατασταθεί, θα προσθέσει αυτόματα ορισμένες λειτουργίες που έλειπαν στο πρόγραμμα επεξεργασίας, αλλά αν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα κουμπιά από άλλα εργαλεία. Δες παρακάτω:

1 – Μετά την εγκατάσταση της προσθήκης, μεταβείτε στο „Ρυθμίσεις“ και κάντε κλικ στο „Προηγμένο TinyMCE„.

2 – Na tela de „Ρυθμίσεις επεξεργασίας“ της προσθήκης, σύρετε το κουμπί του εργαλείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο μενού του προγράμματος επεξεργασίας.

παλιές ρυθμίσεις επεξεργασίας wordpress

3 – Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στο «αποθήκευσε τις αλλαγές“ παρακάτω.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μας βρείτε στο Κελάδημα , Facebook, Ίνσταγκραμ μι Google+ και ακολουθήστε γρήγορα τις δημοσιεύσεις μας!

Αν σας ήταν χρήσιμο το άρθρο «Πώς να επιστρέψετε στον κλασικό επεξεργαστή wordpress», αφήστε και το σχόλιό σας παρακάτω με τη γνώμη σας! 🙂