Ποια είναι τα οφέλη του ζιζανίου για την υγεία;

Ποια είναι τα οφέλη του ζιζανίου για την υγεία;

Januar 1, 2023 0 Von admin

Παρά το μη εγκεκριμένο καθεστώς της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων, το ζιζάνιο, η μαριχουάνα και η κάνναβη χρησιμοποιούνται για περισσότερα από 3000 χρόνια για διαφορετικές ασθένειες. Ορισμένες πολιτείες έχουν ακόμη εγκρίνει τη χρήση ζιζανίων επειδή υπήρχε τεράστια πίεση από την κοινότητα των ζιζανίων. Υπάρχουν τόσες πολλές τοπικές και μικρής κλίμακας εταιρείες που προσφέρουν παραδόσεις ζιζανίων στο διαδίκτυο, ακόμη και στα φαρμακεία.

Δεδομένης της λαϊκής ζήτησης για ζιζάνια, υπάρχουν πολλά ιατρικά οφέλη του ζιζανίου. Εδώ θα συζητήσουμε μερικά από τα εξέχοντα.

1 – Το ζιζάνιο βοηθά στον χρόνιο πόνο

Έχει αποδειχθεί μέσω πολυάριθμων μελετών ότι το ζιζάνιο μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους σε κάθε είδους χρόνιο πόνο. Ο χρόνιος πόνος μπορεί να είναι αποτέλεσμα σοβαρού τραυματισμού, αναπηρίας ή λόγω οποιωνδήποτε αιτιών. Με τη χρήση ζιζανίων, οι ασθενείς αισθάνθηκαν άνετα και έτσι απέδειξε ότι το ζιζάνιο μπορεί να ηρεμήσει τα νεύρα. Δεν χρειάζεστε έναν τακτικό γιατρό για να σας συνταγογραφήσει την ποσότητα ζιζανίων, ωστόσο, υπάρχουν άλλοι επαγγελματίες που έχουν ειδικευτεί στα φάρμακα για τα ζιζάνια. Μπορούν να σας συνταγογραφήσουν την ποιότητα των ζιζανίων και να σας πουν με ποιον τρόπο θα μπορούσε να είναι ωφέλιμο για εσάς. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε Παράδοση ζιζανίων στο Τορόντο για την εβδομαδιαία δόση σας.

2 – Αλκοολισμός και τοξικομανία

Ένα άλλο ιατρικό όφελος του ζιζανίου είναι ότι μπορεί να βοηθήσει άτομα με εθισμό στα ναρκωτικά και αλκοολισμό. Το ίδιο το ζιζάνιο μπορεί να είναι εθιστικό, αλλά αν αντικατασταθεί με άλλο φάρμακο, μπορεί σίγουρα να δείξει ένα πολλά υποσχόμενο αποτέλεσμα. Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ακριβώς τη σωστή ποσότητα που δεν αρρωσταίνει το άτομο για να επιστρέψει στον προηγούμενο εθισμό του στα ναρκωτικά ή στο αλκοόλ. Η διαδικασία είναι επικίνδυνη και δεν μπορεί να δοθεί σε κανέναν. Κάθε άτομο μπορεί να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα μετά τη χρήση ζιζανίων. Και για τους αλυσιδωτικούς καπνιστές, θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο και ακόμη και να οδηγήσει σε θάνατο. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε μια γνώμη ειδικού εάν έχετε οποιοδήποτε είδος εθισμού. Σταδιακά, η δόση θα μειωθεί και θα είναι αρκετό μόνο λίγο ζιζάνιο. Εάν θέλετε το ζιζάνιο σας να παραδοθεί στο Βανκούβερ, χρησιμοποιήστε το Παράδοση ζιζανίων στο Βανκούβερ.

Προληπτικά, οι νέοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το είδος θεραπείας για τους πρώιμους εθισμούς τους, επειδή είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν πρόβλημα με τη χρήση μαριχουάνας.

3 – Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατάθλιψη και το κοινωνικό άγχος

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα με κατάθλιψη και κοινωνικό άγχος είναι πιθανό να έχουν την τάση να παίρνουν ζιζάνια και άλλα παρόμοια φάρμακα. Πρέπει να αισθάνονται άνετα και το ζιζάνιο μπορεί να τους δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσουν το μυαλό τους. Αισθάνονται καλύτερα και τείνουν να έχουν καθαρό μυαλό μετά τη λήψη κάποιας δόσης ζιζανίου. Οι μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ζιζάνιο μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο για άτομα με κατάθλιψη, στρες και άγχος. Μερικές φορές, το ζιζάνιο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της ψυχικής ασθένειας σε τόσα πολλά κέντρα ψυχικής υγείας. Θα μπορούσε να κάνει τους ασθενείς να χαλαρώσουν επειδή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ηρεμιστικό. Και πάλι, χρησιμοποιείται μόνο όταν ο ασθενής είναι σε θέση να υποστεί τις συνέπειες του ζιζανίου.