Ο Anant Ahuja της Shahi Exports εντάσσεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Καλύτερης Αγοράς

Ο Anant Ahuja της Shahi Exports εντάσσεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Καλύτερης Αγοράς

November 28, 2022 0 Von admin
Ευγενική προσφορά εικόνας: Shahi Exports

Ο Anant Ahuja της Shahi Exports, του μεγαλύτερου κατασκευαστή ενδυμάτων της Ινδίας, εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Καλύτερης Αγοράς (BBI).

Ως ο πρώτος προμηθευτής της Νότιας Ασίας που εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της BBI, ο διορισμός της Anant είναι ένα σημαντικό βήμα προς τον μετασχηματισμό των πρακτικών αγορών αγοραστών σε ολόκληρη τη βιομηχανία.

Η κίνηση θα ενισχύσει περαιτέρω τις σχέσεις αγοραστή-προμηθευτή συμβάλλοντας στη συνολική ευημερία των εργαζομένων στην εφοδιαστική αλυσίδα και βελτιωμένες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Ο Anant ενώνεται με τα συνάδελφα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Nina Smith, ιδρυτική Διευθύνουσα Σύμβουλο της GoodWeave International. Peter Cheng, Συνιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου Hanbo. Tom Rausch, Global Lead, Agrostart – BASF και Michael Gilson, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Cormac Advisors.

Η BBI ιδρύθηκε το 2015 με αποστολή να δώσει τη δυνατότητα σε αγοραστές και προμηθευτές να συνεργαστούν με υπεύθυνες πρακτικές αγορών για την επίτευξη κοινών στόχων κερδοφορίας και κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Στη Shahi, η Anant είναι κυρίως υπεύθυνη για τη θετική αλλαγή σε όλη την επιχείρηση μέσω της καινοτομίας και της στρατηγικής, ευθυγραμμίζοντας την ανάπτυξη της εταιρείας με την ανάπτυξη των ανθρώπων, των κοινοτήτων και του περιβάλλοντος.

Ο Anant είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής του Good Business Lab, μιας μη κερδοσκοπικής start-up εργατικής καινοτομίας που διεξάγει έρευνα για να βρει κοινό έδαφος μεταξύ της ευημερίας των εργαζομένων και των επιχειρηματικών συμφερόντων. Ήταν επίσης μέρος της πρωτοβουλίας «Champions of Change» της NITI Aayog.

Ο Anant Ahuja, Επικεφαλής Οργανωτικής Ανάπτυξης της Shahi Exports δήλωσε: «Το Better Buying οδήγησε στη μέτρηση και στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την κατάσταση των πρακτικών αγορών οδηγώντας τη διαφάνεια, και αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για να γίνετε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου».

Πρόσθεσε επίσης ότι υπάρχει αυξανόμενη συνειδητοποίηση και αποδοχή στον κλάδο ότι οι πρακτικές αγορών έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην ευημερία των εργαζομένων, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την καινοτομία. Οι αγοραστές είναι πολύ πιο ανοιχτοί στη συνεργασία με τους προμηθευτές για να κατανοήσουν τα σημεία του πόνου και να αναπτύξουν συνεργασίες win-win, και οι προμηθευτές συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τη γνώση και την επιρροή που έχουν στην οδήγηση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τη βιομηχανία της μόδας. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για την εξισορρόπηση της δυναμικής ισχύος μεταξύ αγοραστών και προμηθευτών. Η ώρα για τη βιομηχανία να ενωθεί και να ενεργήσει σύμφωνα με τις πρακτικές αγορών είναι τώρα.

Ο Δρ Marsha Dickson, Πρόεδρος και Συνιδρυτής του BBI, δήλωσε: «Η Anant έχει βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι προμηθευτές στις επιχειρηματικές τους σχέσεις με μάρκες και εμπόρους λιανικής. Έχει επίσης ιστορικό στην εφαρμογή νέων προσεγγίσεων για την αντιμετώπιση των ευκαιριών στο χώρο εργασίας και τις επιχειρήσεις. Με αυτό το πολύτιμο υπόβαθρο, η Anant θα μας βοηθήσει να εξερευνήσουμε πώς η δουλειά της Better Buying μπορεί να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη αξία τόσο στους αγοραστές όσο και στους προμηθευτές καθώς συνεργάζονται γύρω από νέες πρακτικές και τρόπους συνεργασίας».