Οι υπάλληλοι της F&CS ενώνονται με άλλους για την αναμνηστική παρέλαση

Οι υπάλληλοι της F&CS ενώνονται με άλλους για την αναμνηστική παρέλαση

Februar 7, 2023 0 Von admin

Σε μια μαγευτική, καλοκαιρινή μέρα, οι υπάλληλοι της Family & Children’s Services (F&CS) και τα μέλη της οικογένειας συμμετείχαν στην 44η ετήσια αναμνηστική παρέλαση του Martin Luther King, η οποία ξεκίνησε στη γωνία της λεωφόρου N. Detroit και της λεωφόρου John Hope Franklin Boulevard και επεκτάθηκε στην ιστορική Η λεωφόρος Greenwood μέχρι το Archer και τελειώνει κοντά στο ONEOK Field.

Το φετινό θέμα είναι «Είμαστε πιο δυνατοί όταν εργαζόμαστε μαζί». Περισσότερες από 180 οργανώσεις, διαδηλωτές, μουσική, άρματα και συμμετέχοντες παρατάχθηκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την κληρονομιά του αείμνηστου ηγέτη των πολιτικών δικαιωμάτων.

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που οι υπάλληλοι της F&CS συμμετείχαν στην παρέλαση εκτός από την τήρηση της Ημέρας του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ ως αμειβόμενη αργία. Η F&CS εκτιμά τον πολιτισμό και τη διαφορετικότητα σε όλες τις πτυχές της δουλειάς της. Ο οργανισμός αναγνωρίζει τη σημασία του να τιμάται και να γιορτάζεται η διαφορετικότητα στην κοινότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών φυλών, εθνοτήτων και πολιτισμών.

Περισσότερη κάλυψη: Οικογένεια, φίλοι θυμούνται την κληρονομιά της παρέλασης MLK της Tulsa