Οι πελάτες της F&CS χάρισαν ευχές για τις γιορτές από δωρητές

Οι πελάτες της F&CS χάρισαν ευχές για τις γιορτές από δωρητές

Februar 8, 2023 0 Von admin

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, 213 δωρητές παρείχαν δώρα και βασικές ανάγκες σε 2.128 παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη από Family & Children’s Services (F&CS) μέσω του ετήσιου προγράμματος F&CS Holiday Assistance.

Για τόσους πολλούς πελάτες F&CS, ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος με περίπλοκες αποφάσεις. Πολλές οικογένειες χαμηλού και μη εισοδήματος θέλουν να κάνουν δώρα στα παιδιά τους και μπαίνουν στον πειρασμό να παραλείψουν να πληρώσουν λογαριασμούς αντί για δώρα. Το πρόγραμμα Holiday Assistance δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις πιο άπορες οικογένειές μας με αυτού του είδους το άγχος των διακοπών.

Οι δωρητές είχαν δύο τρόπους να δώσουν: Να υιοθετήσουν μια οικογένεια ή να δωρίσουν στο F&CS Santa Shop. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι κάθε υπάλληλος και θεραπευτής της F&CS εντοπίζει πελάτες που δραστηριοποιούνται στη θεραπεία και χρειάζονται βοήθεια στις διακοπές. Φέτος, 157 οικογένειες (730 άτομα) υιοθετήθηκαν για να λάβουν βοήθεια.

Περίπου 1.168 άτομα (παιδιά και ενήλικες) βοηθήθηκαν μέσω του F&CS «Santa Shop», ένα μέρος όπου οι υπάλληλοι της υπόθεσης μπορούν να παρέχουν βοήθεια για τις ανάγκες των πελατών τους. Φέτος, δωρίστηκαν 18.716 $ και το 100% αυτών των χρημάτων χρησιμοποιήθηκε για την αγορά αντικειμένων που δόθηκαν σε άτομα με υπερβολική επιβάρυνση με τη μορφή 814 ΑΓΚΑΛΙΩΝ (καπέλα, εσώρουχα, γάντια και κάλτσες), 170 βιβλία, 532 παλτά και 2.443 παιχνίδια και Παιχνίδια.

Χάρη στη φετινή ετήσια δωρεά από το Bike Club, Two Men & a Truck, και το Ίδρυμα Sanford & Irene Burnstein, δόθηκαν δώρο 230 ποδήλατα σε παιδιά αυτήν την εβδομάδα από το Family & Children’s Services Women in Recovery, Child Abuse and Trauma, and the Early Πρόγραμμα παιδικής ηλικίας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 14 ετών, η Humble Sons Bike Company, η Natalie Cash στο 106.1 The Twister, το Ίδρυμα Sanford & Irene Burnstein και τόσοι άλλοι έχουν δώσει περισσότερα από 2.769 ποδήλατα σε παιδιά που εξυπηρετούνται από την F&CS (Family & Children s Services).

Οι πελάτες που εξυπηρετήσαμε ήταν ευγνώμονες σε όλους τους δωρητές που βοήθησαν να γίνουν οι διακοπές πιο ζεστές και φωτεινές. Σταματάμε με ευγνωμοσύνη για να ευχαριστήσουμε όλους τους υποστηρικτές μας.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε όλο το χρόνο, σκεφτείτε να κάνετε δωρεά στην F&CS.