Οι πελάτες γιορτάζουν την ολοκλήρωση του δικαστηρίου ναρκωτικών και ψυχικής υγείας

Οι πελάτες γιορτάζουν την ολοκλήρωση του δικαστηρίου ναρκωτικών και ψυχικής υγείας

Februar 5, 2023 0 Von admin

Η ομάδα F&CS Osage Hills συνεργάζεται με τα προγράμματα εναλλακτικών δικαστηρίων της κομητείας Tulsa.

Τον περασμένο μήνα, η ομάδα του Family & Children’s Services Mental Health Court γιόρτασε την αποφοίτηση 11 πελατών από το Mental Health Court και η ομάδα του F&CS Drug Court γιόρτασε την αποφοίτηση επτά πελατών από τα προγράμματα Co-Occurring Drug Court και Male Drug Court.

Η εκδήλωση παρουσιάστηκε πρόσφατα στο KJRH TV Channel 2.

«Οι αποφοιτήσεις είναι μια στιγμή για τους συμμετέχοντες να γιορτάσουν την επιτυχία του προγράμματος με το θεραπευτήριο τους, τους επαγγελματίες του δικαστηρίου, συμπεριλαμβανομένων των δικαστών, συντονιστών, ADA, δικηγόρων και υπαλλήλων εποπτείας, τα συστήματα οικογενειακής υποστήριξης και τους συνομηλίκους τους», δήλωσε ο Tyfany Sayre, Δικαστήριο Ψυχικής Υγείας της F&CS Θεραπευτής.

Οι απόφοιτοι μοιράστηκαν πώς το πρόγραμμα δικαστηρίου ψυχικής υγείας άλλαξε τη ζωή τους μαθαίνοντας να αγαπούν τον εαυτό τους, να ξεπερνούν την κατάθλιψη και άλλα σημαντικά ζητήματα ψυχικής υγείας, να μπορούν να βρουν και να διατηρήσουν σταθερή απασχόληση, να φροντίσουν τις οικογένειές τους και να ξαναχτίσουν σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Η F&CS συνεργάζεται με τα Προγράμματα Εναλλακτικών Δικαστηρίων της κομητείας Tulsa για να εκτρέψει μη βίαια ψυχικά άρρωστα άτομα στη θεραπεία, να τα βοηθήσει να πληρούν τα πρότυπα του δικαστηρίου και να θέτουν στόχους θεραπείας για ανάρρωση. Η Family & Children’s Services είναι ένας εγκεκριμένος πάροχος ειδικών δικαστηρίων και πάροχος υπηρεσιών του Τμήματος Δικαστικών Δικαιωμάτων.