Νέο Podcast της Irish Craft Beer με την Beer Sommelier Susan Boyle

Νέο Podcast της Irish Craft Beer με την Beer Sommelier Susan Boyle

Dezember 29, 2022 0 Von admin

Νέα ειδοποίηση podcast! ο Independent Craft Brewers of Ireland (ICBI) – με την υποστήριξη της Bord Bia – μόλις κυκλοφόρησε μια νέα περιορισμένης έκδοσης σειρά podcast:Craft Community, το τοπικό podcast μπύρας της Ιρλανδίας»με οικοδεσπότη τον σομελιέ μπύρας και τη βραβευμένη συγγραφέα ποτών, Σούζαν Μπόιλ.

Η σύντομη σειρά podcast στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τον κλάδο της ιρλανδικής βιοτεχνικής ζυθοποιίας και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους στην Ιρλανδία να μάθουν περισσότερα για τις τοπικές craft μπίρες που παράγονται. Το πρώτο επεισόδιο του Το Craft Community, ένα Local Irish Beer Podcast‘ κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα και έχει να κάνει με τη μπύρα, την ανάπτυξη επιχειρηματικών ζωνών, την προσέλκυση νέων πελατών και το βλέμμα στις μεταβαλλόμενες συνήθειες κατανάλωσης αλκοόλ στη χώρα. Μεταξύ των επιχειρήσεων ζυθοποιίας που παρουσιάστηκαν στο πρώτο επεισόδιο είναι η Rye River Brewing Company, η Carlow Brewing, η Connemara Brewing και η Dead Center Brewing.

Σε όλα τα έξι επεισόδια, η παρουσιάστρια Susan Boyle θα συνοδεύεται από βασικές προσωπικότητες από μερικές από τις κορυφαίες βιοτεχνικές ζυθοποιίες της Ιρλανδίας, συζητώντας θέματα όπως η βιωσιμότητα, η επωνυμία, η παραγωγή χειροτεχνίας και η επιχειρηματική ανάπτυξη. Με εβδομαδιαία δημοσίευση για έξι εβδομάδες, κάθε επεισόδιο θα τονίζει την ποικιλόμορφη κοινότητα των τεχνιτών και των επιχειρηματιών πίσω από μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιρλανδικές παρασκευές χειροτεχνίας.

«Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να φτιάξεις μπύρα από λυκίσκο, μαγιά, βύνες και νερό!», λέει η Σούζαν Μπόιλ. «Είναι ένας εκθαμβωτικός συνδυασμός τόπου και χρόνου, των συστατικών που χρησιμοποιούνται, του τρόπου με τον οποίο έχουν τοποθετηθεί σε στρώματα και της ιστορίας αυτών που το έχουν παρασκευάσει. Ελπίζουμε ότι αυτό το podcast ανεβάζει το καπάκι αυτής της ακμάζουσας βιομηχανίας και κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται διαφορετικά για τη ζωντανή βιοτεχνική μας κοινότητα».

Το δεύτερο επεισόδιο θα επικεντρωθεί στο «Community Roots» και θα περιλαμβάνει Brehon Brewhouse, West Kerry Brewery και Tom Crean Brewery. Το τρίτο επεισόδιο θα επικεντρωθεί στο μοναδικό, εντυπωσιακό branding και τον αυθεντικό τόνο της φωνής, με τους Rascals Brewing, Porterhouse Brewing Company και Lineman. Το τέταρτο επεισόδιο θα ρίξει φως στην «τέχνη» της craft μπίρας και θα παρουσιάσει τις Black Donkey Brewing, Bridewell Brewery και Canvas Brewing. Το προτελευταίο επεισόδιο – το πέμπτο επεισόδιο – θα εμβαθύνει στο συνδυασμό φαγητού και μπύρας που ταιριάζει σε κάθε παλέτα και θα συνδεθεί με τα Dungarvan Brewery, The Roadside Tavern & Whitefield Brewery. Τέλος, το έκτο επεισόδιο θα προσεγγίσει τη βιωσιμότητα στις επιχειρήσεις, τόσο από κοινωνική όσο και από περιβαλλοντική άποψη, με τη Ζυθοποιία Ballykilcavan, την Hope Beer και την Kinnegar.

Η σειρά podcast αναπτύχθηκε αρχικά για να βασιστεί στην επιτυχία του Καμπάνια 2021 «Irish Beer Map», στην οποία το ICBI, με την υποστήριξη της Bord Bia, ανέπτυξε μια νέα βάση δεδομένων για τη χαρτογράφηση των βιοτεχνικών ζυθοποιιών στην Ιρλανδία και για την προώθηση της βιομηχανίας βιοτεχνικής ζυθοποιίας τόσο σε υπάρχοντες όσο και σε νέους καταναλωτές. Συνολικά, 66 ζυθοποιίες συμμετείχαν στην πρωτοβουλία αποδεικνύοντας το εύρος και την τεχνογνωσία της βιοτεχνικής ζυθοποιίας στην Ιρλανδία.

Ακούστε Acast, Spotifyή παρακολουθήστε Youtube. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ιρλανδική μπύρα.δηλ.