Μην κάνετε απλώς επανεκκίνηση… Επανεξετάστε, ανανεώστε, ανανεώστε

Μην κάνετε απλώς επανεκκίνηση… Επανεξετάστε, ανανεώστε, ανανεώστε

Juni 2, 2020 0 Von admin

Φαίνεται ότι πριν από μια ζωή έκλεινα ραντεβού για το MIDO και μετά για το Vision Expo West, περιμένοντας να ταξιδέψω στο Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη για να δω τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου και όλα τα υπέροχα νέα και συναρπαστικά γυαλιά, φακούς, μηχανές και διαδικασίες που κάνουν τη βιομηχανία οπτικών μια τέτοια χαρά και θαύμα να είναι μέρος της. Τότε συνέβη το αδιανόητο. Μια πανδημία που δεν είχε δει ο κόσμος εδώ και έναν αιώνα, εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο σε εβδομάδες, διακόπτοντας όλα όσα θεωρούμε δεδομένα, όλες τις καθημερινές μας ρουτίνες, όλα τα σχέδιά μας και όλους τους στόχους μας για τη χρονιά .

Το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής έκλεισε, υποχώρησε, στα σπίτια μας, κλείνοντας τις επιχειρήσεις μας και σπάνια βγαίνοντας έξω για κάτι περισσότερο από παντοπωλεία. Πέρασαν σχεδόν 3 μήνες. Πολλοί οπτομέτρης, πολλοί οπτικοί, πολλοί τεχνικοί εργαστηρίου, πολλοί αντιπρόσωποι πωλήσεων, ήθελαν να φύγουν και να συνεχίσουν τη ζωή τους και να κάνουν ό,τι μπορούσαν για να ταΐσουν την οικογένειά τους, αλλά τους απαγορεύτηκε από εκτελεστικές εντολές στις αντίστοιχες πολιτείες τους να μπορέσουν να πάνε. για να δουλέψω.

Επίσης έχουμε πολλούς πωλητές παπουτσιών, μεσίτη, λογιστή, σερβιτόρα, μπάρμαν, προγραμματιστή, δάσκαλο, σύμβουλο κατασκήνωσης, μάγειρα, αεροσυνοδό, πράκτορα κρατήσεων, οικοδόμο, οδηγό, πωλητή συσκευών, σωληνουργό, ξυλουργό και οδοντίατρο, ενώ 100.000 από μας συνάδελφοι Αμερικανοί έχουν χαθεί από αυτόν τον ύπουλο ιό. Η λίστα φυσικά θα μπορούσε να συνεχιστεί για σελίδες.

Εδώ είμαστε, βγαίνοντας από τα κουκούλια της κορώνας μας, ελπίζουμε ασφαλείς, ελπίζουμε υγιείς, όλοι έτοιμοι να εργαστούμε ξανά και να συνεχίσουμε τη ζωή μας σε αυτό το νέο κανονικό. Όλοι ελπίζουμε σε μια γρήγορη θεραπεία, ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο για τον κοροναϊό COVID-19. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί σύντομα. Παρά το γεγονός ότι μετά από σχεδόν 40 χρόνια και δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν, δεν έχει βρεθεί ακόμη εμβόλιο για τον ιό HIV/AIDS, για να μην αναφέρουμε ένα εμβόλιο κατά του κρυολογήματος που μας ταλαιπωρεί όλους από την αρχή του χρόνου. Ακόμα κι αν είμαστε τυχεροί και βρεθεί ένα εμβόλιο σχετικά σύντομα, πόσοι Αμερικανοί θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο; Ακόμα κι αν το κόστος δεν ήταν αντικείμενο, πόσοι Αμερικανοί θα κάνουν πρόθυμα το εμβόλιο; Τι γίνεται με τον υπόλοιπο κόσμο;

Ανοίγουμε ξανά και ξαναρχίζουμε. Ωστόσο, η ζωή δεν είναι η ίδια όπως ήταν μόλις πριν από λίγους μήνες. Ζούμε σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο. Πάνω από 40 εκατομμύρια Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένων πολλών αναγνωστών μας, έχουν χάσει τις δουλειές τους. Πολλοί άλλοι έχουν απολυθεί ή έχουν τεθεί σε μειωμένο ωράριο. Πόσο καιρό πριν οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους βρουν ξανά δουλειά; Πόσα γραφεία, πόσες επιχειρήσεις, πόσα καταστήματα, πόσα εστιατόρια δεν θα ανοίξουν ποτέ ξανά τις πόρτες τους;

Ήδη η Pier 1 Imports ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κλείσει και τα 541 καταστήματά της. Η JC Penney ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κλείσει 242 καταστήματά της. Η Papyrus κλείνει τα 254 καταστήματά της. Η Modell’s ρευστοποιεί τα 153 καταστήματά της. Ο Neiman Marcus υπέβαλε αίτηση πτώχευσης. Ακόμη και η μητρική εταιρεία των TLC Laser Centers έχει καταθέσει αίτηση για το κεφάλαιο 11. Η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Υπολογίζεται ότι πάνω από 100.000 μικρές επιχειρήσεις έχουν κλείσει ως αποτέλεσμα της επιρροής του κορωνοϊού, σύμφωνα με μελέτη ερευνητών στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, στο Harvard Business School, στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Πόσα εστιατόρια, τα περισσότερα από τα οποία έχουν κλείσει από τις αρχές Μαρτίου, θα επιβιώσουν όχι μόνο για 3 μήνες ουσιαστικά χωρίς δουλειά, αλλά για έναν αβέβαιο όρο ότι πρέπει να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά με ικανότητα κοινωνικής απόστασης 25% ή 50%; Αυτοί είναι οι φίλοι σας, οι γείτονές σας, οι πελάτες σας, οι ασθενείς σας.

Φοράμε μάσκες. Τουλάχιστον θα έπρεπε να είμαστε, όταν είμαστε δημόσια. Τηρούμε κοινωνικές αποστάσεις, ή πάλι, θα έπρεπε. Ο κόσμος εξακολουθεί να φοβάται, και δικαίως. Η δουλειά τους θα είναι η επόμενη περικοπή; Θα τους εκθέσει στον κορωνοϊό το επόμενο ταξίδι τους για ψώνια ή μια στάση σε ένα εστιατόριο; Θα επιστρέψει το παιδί τους στο σπίτι από τον παιδικό σταθμό ή το σχολείο και θα μοιραστεί ό,τι μικρόβια ή ιούς εκτέθηκαν με την υπόλοιπη οικογένεια; Θα βρουν καν παιδικό σταθμό για να μπορέσουν να επιστρέψουν στη δουλειά;

Θα πρέπει όλοι να κοιτάμε πολύ πέρα ​​από το να ανοίξουμε ξανά και να επανεκκινήσουμε. Πρέπει να ξαναδούμε κάθε πτυχή της ζωής μας και των επιχειρήσεων μας. Αυτή είναι μια στιγμή για επανεξέταση, ανανέωση και ανανέωση.

Δεν θα επιστρέψουμε στη ζωή κανονικά σύντομα. Ακόμα κι αν ο κορωνοϊός πεθάνει από μόνος του, θα είναι ένα ή δύο χρόνια από τώρα. Η ισπανική γρίπη του 1918 διήρκεσε αρκετά μέχρι το 1919. Πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι μολύνθηκαν σε όλο τον κόσμο, με τον αριθμό των θανάτων να ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια. Το πρώτο κύμα χτύπησε στα τέλη της άνοιξης του 1918, ηρεμώντας τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, Το δεύτερο κύμα από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο, ήταν 5 φορές πιο θανατηφόρο από το πρώτο κύμα. Ακόμη και το τρίτο και τελευταίο κύμα τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο του 2019 ήταν ακόμα περισσότερο από 3 φορές πιο θανατηφόρο από το πρώτο κύμα του 1918.

Ποιες διαδικασίες θα εφαρμόσετε εσείς και το κατάστημα και το ιατρείο σας, όχι μόνο για να διατηρήσετε τον εαυτό σας, το προσωπικό, τους ασθενείς και τους πελάτες σας ασφαλείς, αλλά και για να δραστηριοποιηθείτε στο νέο κανονικό;

Θα αγκαλιάσετε το ηλεκτρονικό εμπόριο;

Θα αγκαλιάσετε την τεχνολογία εικονικής δοκιμής για να επιτρέψετε στους ασθενείς και τους πελάτες σας να κάνουν προ-αγορές;

Θα αγκαλιάσετε την τηλεϊατρική και θα κάνετε περισσότερες εξετάσεις μέσω διαδικτύου;

Θα αναδιατάξετε το κατάστημά σας για να δημιουργήσετε περισσότερο ανοιχτό χώρο στην κοινωνική απόσταση καλύτερα;

Θα δημιουργήσετε σταθμούς απολύμανσης όπου οι πελάτες θα μπορούν να βάζουν κουφώματα που δοκιμάζουν; Θα αφήνετε τους πελάτες να δοκιμάζουν πια πλαίσια χωρίς βοήθεια;

Θα εγκαταστήσετε σταθμούς φωτός UVC;

Θα εγκαταστήσετε φίλτρο αέρα HEPA;

Θα εγκαταστήσετε σταθμούς υγιεινής γυαλιών για να προσελκύσετε νέους πελάτες;

Θα αλλάξετε το ωράριο του καταστήματος;

Θα αλλάξετε το μάρκετινγκ;

Θα κερδίσετε στο εσωτερικό;

Θα πραγματοποιήσετε τις πωλήσεις των φακών επαφής σας στο διαδίκτυο μέσω του διανομέα σας;

Θα αλλάξετε τη δημογραφική ή ψυχογραφική σας στόχευση;

Θα προσφέρετε εικονικά styling και συμβουλές;

Θα προσφέρετε υπηρεσίες προσωπικών αγορών;

Θα εξορθολογίσετε και θα κάνετε μόνιμα τις παραλαβές στο πεζοδρόμιο;

Θα φέρετε άλλα προϊόντα ή αξεσουάρ για να προσθέσετε στο απόθεμά σας για να αυξήσετε τις πωλήσεις;

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που υπάρχουν αστέρια στον ουρανό. Το δεύτερο εξάμηνο του 2020 θα είναι ριζικά διαφορετικό από το πρώτο εξάμηνο του 2020. Το δεύτερο εξάμηνο του 2020 θα είναι αισθητά διαφορετικό από το 2nd το μισό του 2019, ή οποιαδήποτε χρονιά που έχει ζήσει ο καθένας μας.

Η βιωματική εμπειρία αγορών που τόσο πολλοί από εμάς αγαπάμε αλλού και προσπαθούσαμε να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε στα δικά μας καταστήματα δεν θα είναι πλέον η κλήρωση που είχαν πριν από λίγους μήνες. Το 2019 θέλαμε οι άνθρωποι να περνούν περισσότερο χρόνο στα καταστήματά μας, παραμονεύοντας, κοιτάζοντας όλα όσα είχαμε να προσφέρουμε. Θέλαμε να προσφέρουμε καφέ, τσάι, ακόμη και ποτά για ενήλικες, για να κάνουμε τις αγορές γυαλιών μια εμπειρία που αξίζει να μοιραστούν με τους φίλους και τους γείτονές τους.

Σήμερα, οι άνθρωποι θέλουν να μπουν και να βγουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Οι εκπομπές Trunk, που θα είναι το σύμβολο μιας υπέροχης ημέρας ή βραδιάς σε ένα κατάστημα οπτικών ειδών, θα πρέπει να τεθούν σε αναμονή για το άμεσο μέλλον. Κοκτέιλ πάρτι καλλιτεχνών, καλλιτεχνικές βόλτες στη γειτονιά και πάρτι λιανικής δεν θα είναι λόγος για τους περισσότερους να θέλουν να βγουν έξω.

Στην πραγματικότητα, γεγονότα όπως αυτό μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό στη φήμη τους επόμενους μήνες παρά καλό. Ούτε τα καταστήματα ούτε οι αγοραστές θέλουν πλήθος κόσμου σήμερα. Το να πιστεύουμε ότι κάποιος από εμάς θα κάνει το ίδιο πράγμα που κάναμε πριν από τον COVID-19 με τα ίδια αποτελέσματα που βλέπαμε πριν από τον κορονοϊό είναι μια άσκηση ματαιότητας και φαντασίας. Το νέο φυσιολογικό είναι η ασφάλεια. Το νέο κανονικό είναι η γρήγορη ευκολία. Το νέο κανονικό είναι η αξιόπιστη ιδιωτικότητα και οικειότητα. Το νέο κανονικό είναι μια ασφαλής ζώνη προστασίας γύρω από όλους μας. Οι ασθενείς και οι πελάτες σας θέλουν να ξέρουν ότι ενδιαφέρεστε για κάτι περισσότερο από το όραμά τους και την πιστωτική τους κάρτα. Θέλουν να ξέρουν ότι εκτιμάτε την ασφάλειά τους, τη γενική τους υγεία, την πραγματική ή/και την αντιληπτή έκθεσή τους στον COVID-19, εν ολίγοις, την ευημερία τους. Η ενσυναίσθηση θα είναι το κλειδί για τη δημιουργία και τη διατήρηση πελατών για το υπόλοιπο του 2020. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε αυτές τις ανεπιθύμητες αλλαγές στον κόσμο μας θα καθορίσει τη διαφορά μεταξύ της επιχειρηματικής επιτυχίας και της αποτυχίας.

Μην ανοίξετε απλά, ανακαλύψτε ξανά τον λόγο που ξεκινήσατε από την αρχή. Ξανασκεφτείτε τη θέση σας στην αγορά και πού θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα. Αυτή είναι η στιγμή να ανανεώσετε το κατάστημά σας, το ιατρείο σας, το εμπορικό σήμα σας. Αυτή είναι η στιγμή για να ανανεώσετε την ενέργειά σας, τον ενθουσιασμό σας και τον λόγο σας για να εξυπηρετήσετε τους ασθενείς και τους πελάτες σας. Ανακαλύψτε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας και έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να είστε ένας από αυτούς που θα κάνουν τη διαφορά όχι μόνο στη ζωή του προσωπικού, των ασθενών και των συναδέλφων σας αλλά και στην κοινότητά σας.

IOT Camber Steady Plus - The Optical Journal