Λάβετε μέρος στο #StayfreeChallengeContest και κερδίστε $200 GC!  CAN, 28/03

Λάβετε μέρος στο #StayfreeChallengeContest και κερδίστε $200 GC! CAN, 28/03

Februar 17, 2023 0 Von admin
Λογότυπο Διαγωνισμού Stayfree ChallengeΣε μία εβδομάδα, επτά σύντομες ημέρες, 168 ώρες και 10.080 λεπτά θα ξεκινήσουμε το ετήσιο ταξίδι μας από το Μεξικό στον Καναδά. Αυτή θα είναι η 20η φορά που κάνουμε το ταξίδι 5.000 χιλιομέτρων, 4 ημερών, 3 χωρών με ένα θηριοτροφείο ενηλίκων, παιδιών και ζώων. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πετάξουμε ή να φάμε έξω για την προηγούμενη εβδομάδα για να βεβαιωθούμε ότι δεν έχει περισσέψει φαγητό, αλλά πού είναι η διασκέδαση σε αυτό. Αν γνωρίζετε κάτι για τον τρόπο ζωής μας, ξέρετε ότι μας αρέσει η διασκέδαση και αν είναι μια διασκεδαστική πρόκληση, έχουμε μπει εντελώς!

Μιλώντας για πρόκληση, αν θέλετε μια διασκεδαστική πρόκληση που δεν απαιτεί να φύγετε από το σπίτι σας και σας εισάγει σε ένα δώρο ΚΕΡΔΙΣΤΕ μια δωροκάρτα 200$ μετά διαβάστε.

Ο Διαγωνισμός Stayfree Challenge

Σε περίπτωση που το ξεχάσατε, πριν λίγο καιρό, συμμετείχα στο Stayfree Challenge. Εκείνη την εποχή, θυμήθηκα ότι έβλεπα τις διαφημίσεις όπου έριχναν μπλε βαμμένο νερό σε τακάκια και είδα πόσο διαφορετικά ήταν τα αποτελέσματα. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα πόσο cool ήταν. Καλός ή όχι, είμαι οπτικός άνθρωπος και έτσι όταν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω μόνος μου, ήμουν έτοιμος για την πρόκληση! Διασκέδασα πολύ κάνοντας αυτό και μου άρεσε η ευκαιρία να δοκιμάσω την (καινούργια για μένα) εφαρμογή vine εκείνη την εποχή. Όπως ανέφερα στη δημοσίευσή μου, δεν με εξέπληξε το γεγονός ότι το Stayfree ήταν ο νικητής με διαφορά, ωστόσο, με έκανε να σκεφτώ την επιστήμη (ή αυτό που αποκαλώ «μαγεία») πίσω από το προϊόν.

Κιτ διαγωνισμού Stayfree Challenge

Και τώρα είναι η σειρά σας να εκπλαγείτε.

Ψάχνω για 25 άνδρες ή γυναίκες που ενδιαφέρονται να πάρουν το Stayfree Challenge για τον εαυτό τους! Δεν χρειάζεστε ιστολόγιο ή δεν γνωρίζετε τίποτα για το τεστ που θα κάνετε καθώς θα σας δοθούν σαφείς οδηγίες. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να φύγετε από το σπίτι σας γιατί η Stayfree θα σας ταχυδρομήσει τα κιτ απευθείας χωρίς κόστος.

Αν σε ενδιαφέρει τότε αυτό πρέπει να κάνεις:

  1. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα Giveaways Tools και φροντίστε να μου στείλετε email την ταχυδρομική σας διεύθυνση*,
  2. Εάν επιλεγείτε, εντός δύο εβδομάδων από την παραλαβή του κιτ**, κάντε τη γρήγορη και εύκολη πρόκληση όπως έκανα εγώ.
  3. Εντός δύο εβδομάδων από την παραλαβή του κιτ, πρέπει να δημοσιεύσετε μια «αξιολόγηση» σε έναν ή περισσότερους από τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Blog, Twitter, Facebook, Instagram ή Pinterest. Η κριτική σας πρέπει να περιλαμβάνει το hashtag „#StayfreeChallengeContest“ και έναν σύνδεσμο προς αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου***.
  4. Δώστε μου τον άμεσο σύνδεσμο προς τα κοινοποιήματά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κριτικής σας το αργότερο την Κυριακή 24 Απριλίου 2016.

Και τέλος! Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε με την επιστήμη και την οικογένειά σας και το μπόνους είναι να κερδίσετε μια δωροκάρτα 200$. Ετσι…

Θέλετε να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό Stayfree Challenge;

Συνδεθείτε με το Stayfree Δικτυακός τόπος | YouTube | Κελάδημα

Kisses, The Zoo