ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1.000 $ σε Παντοπωλεία στο Food Basics #IWantItAll Event!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1.000 $ σε Παντοπωλεία στο Food Basics #IWantItAll Event!

Februar 16, 2023 0 Von admin
Βασικά αποθέματα-διατροφή2

Δεδομένου ότι ταξιδεύουμε σχεδόν έξι μήνες το χρόνο, το να ζούμε με λιγότερα και να ξοδεύουμε λιγότερα είναι το κλειδί για την επιτυχία του τρόπου ζωής μας και τα έχουμε όλα. Έχω γράψει μερικές αναρτήσεις σχετικά με το πώς εξοικονομούμε χρήματα στον λογαριασμό των τροφίμων μας και ανεξάρτητα από τις μεθόδους που χρησιμοποιώ. εφαρμογές, κουπόνια, αγορές από τις εκπτώσεις ή τίποτα, ξανά και ξανά, το Food Basics είναι η καλύτερη αξία για τα χρήματά μου. Μου αρέσει που μπορώ να υποστηρίξω τον Καναδό, να ξοδεύω λιγότερα χρήματα και να μην χρειάζεται να κάνω συμβιβασμούς στην ποικιλία ή την ποιότητα. Νίκη, νίκη, νίκη, νίκη! Ποια είναι η τέταρτη νίκη για εσάς;

Αυτήν τη στιγμή, το Food Basics φιλοξενεί τον διαγωνισμό #IWantItAll Event!

Από τώρα έως τις 29 Ιουνίου, οι κάτοικοι του Οντάριο μπορούν να υποβάλουν ένα βίντεο 15-30 δευτερολέπτων όπως έκανα παρακάτω και να απαντήσουν στην ερώτηση „αν κερδίσατε δωρεάν παντοπωλεία για έναν ολόκληρο χρόνο, τι θα κάνατε με τις οικονομίες“; Σε αντάλλαγμα για την υποβολή του βίντεό σας, θα λάβετε μέρος για να κερδίσετε ένα από τα έξι βραβεία του 1.000 $ σε δωροκάρτες Food Basics! Επιπλέον, από τις 2 Ιουνίου, μπορείτε να λαμβάνετε κωδικούς PIN στο κατάστημα και να εισάγετε ηλεκτρονικά για επιπλέον ευκαιρίες να κερδίσετε.

Λογότυπο Food Basics #IWantItAll

Το να τα έχω όλα άλλαξε για μένα από τότε που έγινα γονιός. Πριν έχουμε το The Kids, ζούσαμε σε ένα σπίτι στη μέση της πόλης, δεν χρειαζόταν να μοιράζομαι το αγαπημένο μου φαγητό (μάθε ποιο παρακάτω) και τρώγαμε έξω για δείπνο πέντε φορές την εβδομάδα. Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, δεν είμαι πολύ μάγειρας εκτός και αν υπολογίσετε τη βραβευμένη μου συνταγή βινεγκρέτ βαλσάμικο. Τώρα, ζούμε σε 15 στρέμματα γης, σε έναν χωματόδρομο, όπου ακούμε τα πουλιά να τραγουδούν όλη μέρα και τα παιδιά και τα ζώα μπορούν να τρέξουν ελεύθερα.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να παρακολουθήσετε την υποβολή του βίντεο του διαγωνισμού μου και να δείτε τι θα αγόραζα αν είχα κάποια επιπλέον χρήματα. Εδώ είναι μια μικρή υπόδειξη. Τα παιδιά το τρώνε με το κουτάλι και έχω ένα βίντεο για να το αποδείξω!

Πώς να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό Food Basics #IWantItAll

1. Κινηματογραφήστε ένα βίντεο 15-30 δευτερολέπτων που να δηλώνει τι θα κάνατε με τις οικονομίες σας αν κερδίσατε,
2. Υποβάλετε το βίντεο διαδικτυακά χρησιμοποιώντας τα hashtags #foodbasics και #iwantitall,
3. Μοιραστείτε τον διαγωνισμό με φίλους.

Αυτός ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε κατοίκους του Οντάριο που έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών. Λήγει στις 29 Ιουνίου 2016. Δείτε αυτήν τη σελίδα για όλους τους Λεπτομέρειες διαγωνισμού.

Εδώ είναι η συμμετοχή μου στον διαγωνισμό. Μαντέψατε τι θα αγοράζαμε με τις οικονομίες μας; Υ.Γ. Σε περίπτωση που δεν άκουγες, σου είπα «γεμάτη μπανιέρα!». Καλή τύχη!

Λάβετε υπόψη ότι με βάση τα βίντεο που έχουν ήδη υποβληθεί, φαίνεται ότι ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να έχουν ρυθμίσει μια περιοχή και μια κάμερα όπου μπορείτε να μαγνητοσκοπήσετε το βίντεό σας.

Αποκάλυψη: Το Journeys of The Zoo αποζημιώθηκε με αντάλλαγμα να μοιραστούμε το βίντεό μας μαζί σας.