ΚΕΡΔΙΣΤΕ μια κούκλα Barbie Dreamtopia Rainbow!  CAN, 9/1

ΚΕΡΔΙΣΤΕ μια κούκλα Barbie Dreamtopia Rainbow! CAN, 9/1

Februar 15, 2023 0 Von admin
Barbie DreamtopiaΑπό τότε που τα παιδιά άρχισαν να πηγαίνουν στο σχολείο, γυρνούν τακτικά στο σπίτι μιλώντας για παιχνίδια που δεν έχω ακούσει ποτέ για το «το τάδε» και που αν τα αγαπάμε, θα τους αγοράσουμε κι εμείς ένα. Εντάξει, δεν το είπαν αυτό το τελευταίο κομμάτι, αλλά είμαι έτοιμος όταν συμβεί.

Ενώ αυτοί μπορεί εύκολα να επηρεαστούν από τους συνομηλίκους τους, ο Ed και εγώ δεν είμαστε τόσο γρήγοροι να πέσουμε θύματα των επιθυμιών τους. Αποφασίσαμε εδώ και πολύ καιρό, ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αγοράσουμε αντικείμενα που εξάπτουν τη φαντασία και θα παίζονται με αυτά για περισσότερο από τρία λεπτά και δεν θα τα βρίσκουμε αργότερα με το κεφάλι τους να λείπει.

Μιλώντας για χαμένα κεφάλια, σε περίπτωση που το ξεχνούσες, η Barbie μου είχε μια τραγική μοίρα και δεν ήμασταν σίγουροι πώς θα πήγαινε η Άρτεμις στο fashion icon. Απλώς για να βεβαιωθούμε ότι θα έπαιζε μαζί της όπως είπε ότι θα έπαιζε, επιμείναμε να χρησιμοποιήσει τα δικά της χρήματα για να αγοράσει την πρώτη της κούκλα Barbie. Μπορεί να το προσθέσει στη λίστα με τα πράγματα για τα οποία είναι θυμωμένη μαζί μας όταν γίνει 13 ετών.

Αποδεικνύεται ότι ο έρωτάς της δεν ήταν βραχύβιος.

Barbie Dreamtopia

Η Barbie τραβάει μεγάλη προσοχή στο σπίτι μας, όχι μόνο από αυτήν αλλά και από τον Max. Τους αρέσει να φτιάχνουν σπίτι για Barbie με ψυγείο, φούρνο, φαγητό, σκεύη και ακόμη και δύο τουαλέτες! Δημιουργούν, φαντάζονται και συνεργάζονται ως ομάδα για να διασφαλίσουν ότι οι ανάγκες της Barbie ικανοποιούνται. Ως γονιός, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος.

Fashion Toy Icon από το 1959

Από το 1959, η Barbie επινοεί δημιουργικούς τρόπους για να γιορτάσει και να αγκαλιάσει την αγάπη του παιδιού σας για το παιχνίδι και η τελευταία τους κυκλοφορία, το Dreamtopia σίγουρα θα εντυπωσιάσει! Η Barbie Dreamtopia είναι ένας ολοκαίνουργιος, μαγικός, φανταστικός κόσμος που φαντάστηκε η Chelsea™, η μικρότερη αδερφή της Barbie™. Ελάτε μαζί με τη Barbie, την Chelsea και το κουτάβι της Honey καθώς κολυμπούν μέσα από ποτάμια ουράνιου τόξου με όμορφες γοργόνες και πετούν μέσα από σύννεφα από ζαχαρωτά με νεράιδες.

Barbie Dreamtopia

Τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι παντού και σε όλα, από τις γοργόνες, τις νεράιδες, τις πριγκίπισσες, ακόμα και τα ζώα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Barbie Dreamtopia και το Σελίδα Barbie Canada στο Facebook για να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα, τις λήψεις και τα παιχνίδια περιπέτειας που έχουν να προσφέρουν. Και τώρα για το καλύτερο μέρος, ένας από τους αναγνώστες μου θα έχει την ευκαιρία να ΚΕΡΔΙΣΕΙ μία από αυτές τις κούκλες Barbie!

Barbie Dreamtopia Giveaway

Τα Journeys of The Zoo έλαβαν αποζημίωση σε αντάλλαγμα για να μοιραστούν για αυτήν την εταιρεία.

Kisses, The Zoo