Κέντρο Αμερικανικής Πολιτικής |  Ρίξτε μια σκληρή ματιά Η «πολιτική» τώρα ισοδυναμεί με επιβίωση

Κέντρο Αμερικανικής Πολιτικής | Ρίξτε μια σκληρή ματιά Η «πολιτική» τώρα ισοδυναμεί με επιβίωση

Januar 26, 2023 0 Von admin

Ρίξτε μια σκληρή ματιά Η «πολιτική» τώρα ισοδυναμεί με επιβίωση

Αυτό είναι γραμμένο για όλους εκείνους τους Αμερικανούς που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η πολιτική είναι μια βρώμικη λέξη και ότι είναι κάτι που πρέπει να διορθώσει κάποιος άλλος.

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι για τους οποίους η πολιτική σας αποτρέπει –αηδία, αδιαφορία, θρησκεία, ακόμα και απλώς πολυάσχολες ζωές– δεν ακούω, γιατί κανένας δεν ισχύει. Η πολιτική είναι αυτή που τρέχει ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τη ζωή μας, είτε μας αρέσει είτε όχι. Κρατήστε τον εαυτό σας και τους γείτονές σας και ανάψτε τα φώτα του επάνω ορόφου, ενώ έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να το κάνουμε, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Πολιτική σημαίνει πλέον επιβίωση. Θέλεις να ζήσεις; Να απολαμβάνουμε τις ελευθερίες που κάποτε θεωρούσαμε δεδομένες; Ναι κι εγώ.

Κάποτε το περιφρόνησα και το απαξίωσα κι εγώ. (Λοιπόν, ναι, ήμουν μέρος του προβλήματος· έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, τώρα για να κάνω μετάνοια.) Έκανα καριέρα στη διεθνή τραπεζική, δούλεψα στο εξωτερικό και μετά επέστρεψα στις επιλογές μου. Εγκατέλειψα την καριέρα μου για να αποκτήσω και να μεγαλώσω παιδιά. Ασχολήθηκα με την οικογένειά μου, οδηγώντας τα παιδιά 10 μίλια, μονόδρομος, στο σχολείο, υποστήριζα τις σπουδές τους, τις δραστηριότητές τους και μετά οδηγώντας τα στο σπίτι στο τέλος των 12+-ωρών ημερών. Ψήφισα, αλλά τις περισσότερες φορές δεν είχα ιδέα για ποιον, εκτός από αυτούς που ήταν στην κορυφή των εισιτηρίων. Η ζωή ήταν καλή. Θα μπορούσαμε να κάνουμε τη ζωή μας, μέσα από τις δικές μας προσπάθειες, σχεδόν όπως θα θέλαμε να είναι. Εγώ, όπως οι περισσότεροι, δεν είχα γήινη ιδέα για το τι μας κατέβαινε.

Τώρα, που μπορούμε να δούμε καθαρά τι έρχεται – αυτό που έχει ήδη φτάσει! – πολλοί εξακολουθούν να επιλέγουν να κλείνουν τα μάτια τους και να βάζουν τα δάχτυλα στα αυτιά τους ενώ βουίζουν δυνατά. Αυτή η ανώριμη πράξη δεν βοηθά ένα τρίχρονο παιδί και δεν θα μας βοηθήσει. Σύντομα το φως και ο ήχος από τις εκρήξεις της κοινωνίας μας που καταρρέει θα είναι πολύ τεράστιοι για να αγνοηθούν.

Τώρα, είμαστε θυμωμένοι με τα μικρά πράγματα, τα συμπτώματα της επιδείνωσης της πολιτικής κατάρρευσης: αυξανόμενες τιμές, το φρικτό υποπροϊόν των σχολείων μας, οικογενειακά προβλήματα, τα αυξανόμενα ποσοστά εγκληματικότητας, η σπατάλη τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κερδίσαμε με κόπο σε άλλες χώρες, ενώ η αμερικανική οι ανάγκες αγνοούνται.

Ο στρατός μας, κάποτε μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις και προστασία μας, καταστρέφεται και όσοι πρόσφεραν τη ζωή τους κακομεταχειρίζονται με κάθε δυνατό τρόπο. Δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε γύρω μας.

Τα θραύσματα ενός κατεστραμμένου έθνους είναι εκεί για να τα δουν.

Ο πόνος που νιώθουμε είναι από την προσπάθεια να ζήσουμε ανάμεσα στα σπασμένα κομμάτια, ενώ προσποιούμαστε ότι δεν είναι πραγματικά εκεί. Αυτού του είδους η σκόπιμη άγνοια μπορεί και θα μας σκοτώσει. Η αδιαλλαξία έχει γίνει θανατηφόρα.

Δείτε τα εμβόλια από την κόλαση, για ένα πράγμα. Ή, αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η πανδημία αφορούσε τη θεραπεία μιας εποχικής γρίπης, δείτε τις ελλείψεις βιομηχανικών τροφίμων και καυσίμων. Ή, ίσως η παραφροσύνη των δικαστών που αποφασίζουν υπέρ του εγκληματία που μόλις πιάστηκε στα χέρια. Διάλεξε το θραύσμα σου.

Το ξέρουμε ήδη αυτό. Δεν χρειάζεσαι να σου πω. Ωστόσο, οι περισσότεροι συνεχίζουν να μην κάνουν τίποτα, περπατώντας ξυπόλητοι στα σπασμένα κομμάτια της ζωής μας, περιμένοντας να θεραπευθούν τα πόδια μας που αιμορραγούν και τα προβλήματά μας να διορθωθούν στο DC ή στα κρατικά μας κτίρια – από όπου ξεκίνησαν όλα.

Έχουμε μετατρέψει τον εφησυχασμό σε μια μορφή τέχνης αυτοκαταστροφής.

Έχει περάσει η ώρα να βγάλετε το δικό σας κουτί πρώτων βοηθειών, να σταματήσετε την αιμορραγία και να ενεργοποιήσετε την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Κανείς δεν είναι εκεί έξω για να σε σώσει εκτός από ΕΣΥ. Οι εκλεγμένοι σας αξιωματούχοι σας εγκατέλειψαν, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, εδώ και πολύ καιρό.

ΠΡΕΠΕΙ να εμπλακούμε. Η ελευθερία είναι ένα πολύ πολύτιμο εμπόρευμα για να το ανταλλάξουμε για ένα επιπλέον βράδυ μπροστά στην τηλεόραση ή λόγω της απέχθειας για εκείνους που χρησιμοποίησαν το πολιτικό σύστημα για να κάνουν αυτό το χάος.

ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. Έχω βαρεθεί να το λέω αυτό, όσο κι εσύ να το ακούς.

* * *

Λοιπόν, Κατ, μετά από όλο αυτό το blather, τι κάνουμε;

Λοιπόν, οι δυνατότητες είναι πραγματικά απεριόριστες. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για να σας οδηγήσουν στο δρόμο.

Ξέρετε ότι υποστηρίζω τη δύναμη της τοπικής δράσης. Δεν έχετε μεγαλύτερη επιρροή από τους δικούς σας ανθρώπους. Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, οι εκλεγμένοι ομοσπονδιακοί και πολιτειακοί εκπρόσωποί σας σε αγνοούν σε μεγάλο βαθμό. ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. Μην τους αφήσετε ποτέ να το ξεχάσουν. Θέλουμε διορθωτικές ενέργειες, ενώ αυτή η δύναμη μπορεί ακόμα να αξιοποιηθεί σε ειρηνικά κανάλια.

Δημιουργήστε ή εγγραφείτε σε μια τοπική ομάδα δράσης στην πόλη σας. Ξεκινήστε με μια απλή συγκέντρωση ομοϊδεατών στο σπίτι σας ή σε ένα τοπικό κοινοτικό κέντρο. Μοιραστείτε μαζί τους τις σκέψεις και τους φόβους σας. Σας εγγυώμαι ότι πολλοί από αυτούς αισθάνονται το ίδιο. Ανακοινώστε εκ των προτέρων ότι οι ετικέτες των κομμάτων πρέπει να ελέγχονται στην πόρτα γιατί έχουν γίνει εδώ και καιρό χωρίς νόημα. Η ελευθερία είναι ανάγκη για όλους.

Μέσα σε μια τέτοια ομάδα υπάρχουν συγκεκριμένες δουλειές. Είναι το καθένα τέλειο για κάποιον που είναι καλός σε αυτό το συγκεκριμένο πράγμα: έρευνα, ηγεσία, σχεδιαστές, πεζοί, συγγραφείς, ακόμη και υπογράφοντες. Βεβαιωθείτε ότι οι εργασίες ανατίθενται σε εκείνους με τα σετ δεξιοτήτων και τις επιθυμίες να τις κάνουν σε τακτική βάση. Μην ζητάτε από έναν ντροπαλό ερευνητή ή ένα άτομο με ειδικές ανάγκες να σταθεί κουνώντας πινακίδες στα σκαλιά του δικαστηρίου. Έχουν άλλες σημαντικές δουλειές.

Τα Freedom Pods, όπως σχεδιάστηκαν από τον Tom DeWeese, έχουν αποδειχθεί ΠΟΛΥ αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση «τοπικών ζητημάτων» που σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν το δηλητηριώδες υπόλειμμα των ομοσπονδιακών πολιτικών και προγραμμάτων. Μας έδωσε έναν χάρτη της εξουσίας – πώς να ενισχύσουμε τους δικούς μας και πώς να καταπολεμήσουμε το ανεπιθύμητο. Δείτε τον ιστότοπο americanpolicy.org.

Μια άλλη πορεία δράσης είναι να μάθετε ποιες ομάδες πολιτών κάνουν πραγματικά ΚΑΛΗ δουλειά και να τους δώσετε. Οι πόροι Patriot είναι, κατά κάποιο τρόπο, πάντα πιο αραιοί από τα βαθιά σκοτεινά χρήματα από τους παγκοσμιοποιητές που θέλουν να μας καταρρίψουν. Υποστηρίξτε τα καλά έργα με όσα περισσότερα μπορείτε να διαθέσετε. Μόνο λίγο από τα πολλά μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ξέρω ότι τα έχεις ξανακούσει όλα. Τι έχετε κάνει, όμως, σε τακτική βάση;

Ό,τι κι αν επιλέξετε, ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ! Σας έχω δείξει πόσο καταστροφικά αποτελεσματικός είναι ο εχθρός, τοποθετώντας τους μαρξιστές σε τοπικά γραφεία σε κάθε κράτος. Από το σοκ των σχεδίων τους για εκλογική νοθεία του 2016 που πήγαν στραβά, οι Προοδευτικοί της Χίλαρι Κλίντον (γνωστοί και ως σοσιαλιστές/μαρξιστές) δημιούργησαν μια οργάνωση που έχει εκπαιδεύσει, χρηματοδοτήσει και εκλέξει πάνω από 700 δικούς τους σε τοπικά γραφεία σε κάθε πολιτεία του συνδικάτου. Το λένε, „Τρέξτε για κάτι„.

Μόλις έγραψα γι‘ αυτό, με τον μετεκλογικό μου σχολιασμό.

Ήμασταν σοκαρισμένοι από την απάτη το 2020, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ των πλευρών και αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο. Θα πρέπει να τρομάξει και εσάς. Αλλά μην περιμένετε τους πολιτικούς μας. Έχουν αποδείξει τον εαυτό τους εντελώς ανίδεο, και αυτή είναι η ωραιότερη λέξη που μπορώ να βρω για αυτούς.

Ακολουθεί ένα καλό παράδειγμα για το πώς και γιατί να ξεκινήσετε το Freedom Pod σας. Ενημερωθείτε για αυτό το νέο κίνημα, το Hillary’s Run for Something και τους τοπικούς παίκτες τους. Μάθετε για το υπόβαθρο και τις ψήφους από την θητεία των νέων τοπικών προοδευτικών. Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι άλλοι γνωρίζουν επίσης. Μείνε πάνω τους. Είναι ένα πραγματικά καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Τώρα έχετε ένα Freedom Pod, σε δράση.

Ονομάζουν την οργάνωσή τους, «Τρέξε για κάτι». Ζητάω από τους δικούς μας να είναι «κάνουμε κάτι». Το μέλλον είναι δικό μας να σώσουμε ή να το καταστρέψουμε.

* * *

Αυτό το κομμάτι είναι, για άλλη μια φορά, αφιερωμένο σε όλους εκείνους που ήδη «το έχουν πάρει» και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, ό,τι κι αν είναι αυτό. Έχω μιλήσει με όλους, από πολυάσχολους ακτιβιστές έως ανθρώπους στα τελευταία στάδια ανίατων ασθενειών που εργάζονται με άλλους πατριώτες σε όλη τη χώρα. Η αγάπη και ο σεβασμός μου σε όλους εσάς στα χαρακώματα του αγώνα της ελευθερίας μας. ΕΣΕΙΣ είστε από τη γενεαλογία των ιδρυτών μας.

Όλοι σας οφείλουμε τη βαθύτατη εκτίμηση και τους πρόσθετους πόρους μας για τη μάχη.