Κέντρο Αμερικανικής Πολιτικής | Ο κυβερνήτης Bill Lee δίνει παραδείγματα, αλλά είναι για το Τενεσί ή για την παγκοσμιοποίηση;

Κέντρο Αμερικανικής Πολιτικής | Ο κυβερνήτης Bill Lee δίνει παραδείγματα, αλλά είναι για το Τενεσί ή για την παγκοσμιοποίηση;

Januar 31, 2023 0 Von admin

Ο κυβερνήτης Bill Lee δίνει παραδείγματα, αλλά είναι για το Τενεσί ή για την παγκοσμιοποίηση;

Πότε η προώθηση της τάσης προς τον κομμουνισμό έγινε η ναυαρχίδα της Δεξιάς; Ο κυβερνήτης Μπιλ Λι του Τενεσί μπορεί να μην οδηγεί αυτό το τρένο, αλλά είναι σε αυτό και δίνει οδηγίες.

Είναι σωστός και δίκαιος όταν καυχιέται για την «κατάσταση του Τενεσί ως του «χαμηλότερου κατά κεφαλήν φορολογικού συντελεστή στη χώρα, του χαμηλότερου κατά κεφαλήν συντελεστή χρέους στη χώρα και της ταχύτερα αναπτυσσόμενης οικονομίας και των 50 πολιτειών». Επιτεύχθηκαν αυτά υπό τη θητεία του; Τουλάχιστον δεν τα ανέτρεψε. Αλλά …

Τα παραδείγματά του για το τι σκοπεύει να επικεντρωθεί στη δεύτερη θητεία του μοιάζουν με το Agenda21/Great Reset. Τα λυπημένα μου συντηρητικά μάτια δεν βλέπουν τίποτα άλλο εκτός από τους Βιώσιμους Στόχους. Στο Kaitlin Housler’s Αστέρι του Τενεσί άρθρο, αναφέρει:

Ο κυβερνήτης τόνισε πέντε συγκεκριμένους τομείς στους οποίους σκοπεύει να επικεντρωθεί κατά τη δεύτερη θητεία του ως Κυβερνήτης – μεταφορές, ενέργεια, διατήρηση των φυσικών πόρων, προστασία του περιβάλλοντος και προστασία των παιδιών στην πολιτειακή ανάδοχη φροντίδα και μέσω της διαδικασίας υιοθεσίας.

Αυτοί δεν είναι απαραίτητα Βιώσιμοι Στόχοι μέχρι να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα. Σε προηγούμενο άρθρο, ο Χάουσλερ αναφέρθηκε σε ένα μόνο από αυτά τα θέματα της ομιλίας του: «Ο νόμος του για τον εκσυγχρονισμό των μεταφορών του 2023 σε μια προσπάθεια να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς σε όλη την πολιτεία… Αυτό είναι όπου φτάνουμε στα παξιμάδια και τα μπουλόνια. Ας τους δούμε.

ο πρότασησύμφωνα με την παρουσίαση του Lee και του Επιτρόπου Butch Eley (Υπουργείο Μεταφορών του Τενεσί), δεν:

 • Προτείνετε αύξηση του φόρου φυσικού αερίου ή έκδοση οδικού χρέους
 • Ξοδέψτε δυσανάλογα κονδύλια σε αστικές περιοχές, εις βάρος των αγροτικών περιοχών
 • Μειώστε τον προϋπολογισμό συντήρησης δρόμων και γεφυρών
 • Προτείνετε δρόμους με διόδια

Ολα τα καλά πράγματα. Εδώ αρχίζουν τα kickers:

Αντίθετα, η πρόταση ζητά την κατασκευή λωρίδων επιλογής μέσω μιας συνεργασίας με ιδιωτικές εταιρείες, όπου οι οδηγοί θα πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση σε αυτές. Οι προαιρετικές λωρίδες επιλογής επιτρέπουν στους οδηγούς να έχουν πρόσβαση σε μια πιο „αξιόπιστη λωρίδα“ με „τέλος χρήστη“, ενώ μπορούν να χρησιμοποιούν τις παραδοσιακές λωρίδες αυτοκινητοδρόμων δωρεάν.

Πρώτον, η «συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες», δηλ. Συμπράξεις Δημοσίου/Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Ας δούμε τι είναι ΣΔΙΤ. Μια εταιρική σχέση δημόσιου-ιδιωτικού τομέα είναι μια εταιρική σχέση που είναι μια επιχειρηματική συμφωνία. είναι για το κέρδος. Μια εταιρική σχέση μπορεί να έχει δύο ή περισσότερους εταίρους, συν πολλά επίπεδα εταιρικών σχέσεων, οι οποίες είναι όλες αλληλένδετες. Έχει εταίρους που είναι και δημόσιοι, δηλαδή κυβέρνηση, και ιδιωτικοί, δηλαδή άτομα, εταιρείες, ιδρύματα ή/και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Μια ΣΔΙΤ περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης, από την τοπική αυτοδιοίκηση έως την κομητεία, την πολιτεία, την περιφερειακή και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Εκτός από τους διεθνείς οργανισμούς και τις ξένες κυβερνήσεις, οι συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα μη κυβερνητικών οργανισμών. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε εταιρείες, εθνικές, πολυεθνικές ή διεθνικές εταιρείες και μη κυβερνητικούς οργανισμούς όπως το Nature Conservancy, το Sierra Club, το Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών και ιδρύματα όπως τα Ford, Mellon, Rockefeller. Περιλαμβάνουν επίσης το Facebook (τώρα META), το Big Pharma – βλέπετε την εικόνα.

Ο κυβερνήτης Lee έχει δίκιο ότι χρειαζόμαστε τη βελτίωση των αυτοκινητοδρόμων και των γεφυρών μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να γίνει. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας οι τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες να αποφεύγουν τις κλήσεις για χρηματοδότηση αυτής της τεράστιας προσπάθειας μέσω Συνεργασιών Δημόσιου/Ιδιωτικού Τομέα. Οι τοπικοί αξιωματούχοι πρέπει να κατανοήσουν ότι υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των προσκλήσεων για ανταγωνιστική διαδικασία υποβολής προσφορών για την επιλογή ιδιωτικών εταιρειών για τα έργα και μιας πραγματικής συνεργασίας με κυβέρνηση, μη κυβερνητικούς οργανισμούς και παγκόσμιες εταιρείες. Ο κόσμος δεν έχει λόγο όταν χρησιμοποιούνται ΣΔΙΤ. Ας χρησιμοποιήσουμε αξιόπιστες αμερικανικές επιχειρήσεις που μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνες.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Eley σημείωσε ότι ενώ η τεχνολογία συνεχίζει να αυξάνεται και να παίρνει πιο έξυπνοςη υποδομή του Τενεσί πρέπει να αυξηθεί και να γίνει επίσης πιο έξυπνη.

Η πρόταση του Lee απαιτεί:

Η πρόταση ζητά την κατασκευή λωρίδων επιλογής μέσω μιας συνεργασίας με ιδιωτικές εταιρείες, όπου οι οδηγοί θα πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση σε αυτές. Οι προαιρετικές λωρίδες επιλογής επιτρέπουν στους οδηγούς να έχουν πρόσβαση σε μια πιο „αξιόπιστη λωρίδα“ με „τέλος χρήστη“, ενώ μπορούν να χρησιμοποιούν τις παραδοσιακές λωρίδες αυτοκινητοδρόμων δωρεάν. [1]

Γνωρίζουμε τι σημαίνει SMART. Όταν μιλάμε για υποδομές και smart, σημαίνει Συγκεκριμένο, Μετρήσιμο, Εφικτό, Ρεαλιστικό, Επίκαιρο. Κατεβαίνοντας στα άκρα, το SMART σημαίνει ότι όλη η χρήση είναι ανιχνεύσιμη – και ελεγχόμενη.

Άλλοι τομείς στους οποίους σκοπεύει να επικεντρωθεί ο Lee:

Ενέργεια: Μαντεύω μόνο εδώ, αλλά με την πρόσκληση των Μπλε Οβάλ πόλεων[2], Ο Lee μιλάει για την πράσινη ενέργεια που κάθε άλλο παρά καλή είναι για το περιβάλλον. „Η ευρωπαϊκή πολιτική κατά των εκπομπών άνθρακα προσφέρει μαθήματα «Πράσινης Νέας Καταστροφής» για την Αμερική, καθώς οι αυξανόμενες τιμές της ενέργειας και οι ακρωτηριαστικές ελλείψεις έχουν κυματίσει στον Ατλαντικό.

«Προσπάθειες να συναντηθούν οι CO2 Οι δεσμεύσεις για τη μείωση των εκπομπών στο πλαίσιο των Συμφωνιών του Παρισιού για το Κλίμα μέσω υψηλά επιδοτούμενων προγραμμάτων αιολικής και ηλιακής ενέργειας που δεν παρέχουν αξιόπιστη 24ωρη ενέργεια κατάφεραν μόνο να κάνουν τους Ευρωπαίους να εξαρτώνται απελπιστικά από την ανταγωνιστικά σπάνια και δαπανηρή ορυκτά ενέργεια για την τροφοδοσία των δικτύων τους». [3]

«Λοιπόν, ίσως κάποιοι από εσάς φαντάζονται σοβαρά ότι η Αμερική θα εφαρμόσει πραγματικά με επιτυχία ένα μοντέλο Πράσινης Νέας Άνοιας για μετάβαση από την ενεργειακή ανεξαρτησία που επιτεύχθηκε πρόσφατα με ορυκτά καύσιμα (80% της προμήθειας των ΗΠΑ) σε ανεμόμυλους και ηλιαχτίδες που σώζουν τον πλανήτη (που παράγουν κατά διαστήματα 3% ή λιγότερο);

«Στη συνέχεια, επιπλέον, θα αντικαταστήσουμε το 98% των σημερινών οχημάτων με πετρέλαιο, προσθέτοντας εκατομμύρια θαύματα plug-in ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στο υπερφορτωμένο ηλεκτρικό μας δίκτυο που μπορούν να επαναφορτιστούν κατά τη διάρκεια ζεστού, υψηλής ζήτησης ενέργειας χωρίς ανέμους και ανήλιαγα βράδια που εξαρτώνται από υλικά σπάνιων γαιών που λαμβάνονται από την Κίνα που ελέγχει το 80% της παγκόσμιας προσφοράς;

„Καλά εντάξει.

«Αλλά πρώτα, πώς είναι αυτό μέχρι στιγμής στην Καλιφόρνια;»[4]

Αντί για θέματα που βρίσκονται στην Ατζέντα 21/2030, Μεγάλη Επαναφορά, ίσως οι κυβερνήτες μας θα μπορούσαν να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα προηγούμενα χάλια. Μια πρόσφατη που θα βοηθούσε όλο το Τενεσί και κάθε άλλη πολιτεία θα ήταν ανακατασκευή Μικρές επιχειρήσεις. Το lock-down (σκόπιμα IMHO) κατέστρεψε τη ραχοκοκαλιά της χώρας μας. Είναι οι μικρές επιχειρήσεις που μας κρατούν δυνατούς. Και παρακαλώ σημειώστε ότι δεν λαμβάνουν τεράστια χρηματικά ποσά από εμάς τους φορολογούμενους – και μεγάλες φορολογικές ελαφρύνσεις. Ένα άλλο πράγμα που δεν κάνουν είναι να πάρουν χιλιάδες και χιλιάδες στρέμματα αγροτικής και αγροτικής γης (ξέρετε, αυτούς τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον που θέλει να προστατεύσει ο κυβερνήτης).

Ο Λι δεν έχει δείξει ότι έχει συντηρητικές αξίες. Επέλεξε να δέχεται παράνομους μετανάστες (που ονομάζονται πρόσφυγες) αφού ο Τραμπ είπε στις πολιτείες ότι δεν ήταν υποχρεωτικό. Στη συνέχεια υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που επέτρεπε στους παράνομους της DACA να λάβουν επαγγελματικές άδειες. Όλα αυτά ήταν από έναν κυβερνήτη που είπε ότι αντιτίθεται στην παράνομη μετανάστευση.

Και τι έκανε ο Lee για το Τενεσί κατά τη διάρκεια του COVID; Το σημείο 8 του εκτελεστικού του διατάγματος No.83, μια εντολή για τη διευκόλυνση της συνεχιζόμενης ανταπόκρισης στον COVID-19; Το σημείο 8 αναφέρει:

 • Η διακριτική ευχέρεια χρήσης των μελών της Εθνικής Φρουράς και της Κρατικής Φρουράς σε σχέση με ορισμένες επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης και υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Αυτή η παράγραφος 8 εκδίδεται για περιορισμένο σκοπό να εξουσιοδοτήσει το προσωπικό που αναγνωρίζεται σύμφωνα με τον Κώδικα του Tennessee Annotated, Ενότητες 58-1-203, 58-1-204 και 58-1-402 (συλλογικά, «Προσωπικό»), να υπηρετεί σε ορισμένες περιπτώσεις υγείας ρόλους φροντίδας και υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης για τη μείωση της καταπόνησης της χωρητικότητας του συστήματος που προκύπτει από τον COVID-19. Συγκεκριμένα, το Προσωπικό μπορεί: (1) να εκτελεί εξουσιοδοτημένο διαγνωστικό τεστ για τον COVID-19 σε χώρους υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, νοσοκομείων, τμημάτων έκτακτης ανάγκης και εναλλακτικών χώρων φροντίδας (συλλογικά, «Εγκαταστάσεις»). Με άλλα λόγια, έδινε στον εαυτό του την άδεια να δημιουργήσει στρατόπεδα ελεγχόμενα από τον στρατό για ασθενείς με COVID. Όλα παραβιάζουν το Σύνταγμα.
 • Δεν στάθηκε απέναντι στους μαρξιστές κατά το γκρέμισμα των αγαλμάτων των ιστορικών ηρώων του κράτους. Μάλιστα τους διόρισε στην ιστορική επιτροπή.
 • Επιπλέον, το πρόσφατο lockdown για τον COVID έβλαψε και τα παιδιά μας στη μάθησή τους. κλειστές εκκλησίες – πολλές από τις οποίες δεν έχουν επιστρέψει ή αγωνίζονται να πάρουν έως και το 50 ή 75% των ενοριών τους που έχουν κλείσει πριν από το κλείδωμα. Δεν πρέπει ποτέ να υπάρχουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι που έχουν τόσο μεγάλο έλεγχο πάνω στο «εμείς οι άνθρωποι» που θεωρούνται τα αφεντικά.
 • Περιλαμβάνεται ως μέλος του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος μαζί με τους Gavin Newsome (CA), Andy Beshear (KY) και 18 άλλους κυβερνήτες. [5] [6]
 • Επέκτεινε το εμπόριο με την Κίνα. Χμμ αναρωτιέμαι γιατί.

Αντίθετα, ένα πραγματικά χρήσιμο πράγμα για τον κυβερνήτη είναι να ζητήσει ένα νομοσχέδιο για την κατάργηση του φόρου στα τρόφιμα. Το φαγητό είναι ανάγκη, όχι πολυτέλεια – αν και σύντομα μπορεί να γίνει.

Προφανώς, δεν έχω όλες τις απαντήσεις, αλλά γνωρίζω ότι ο σχεδιασμός όλης της νομοθεσίας για τη μείωση της παραγωγής CO2 από εμάς τους ανθρώπους (που είναι το επίκεντρο της Agenda21/2030, Great Reset) είναι παράλογο για διάφορους λόγους:

 1. Χωρίς CO2 δεν υπάρχουμε (ούτε και το περιβάλλον)
 2. Εμείς οι «μικροί» άνθρωποι, τα παιόν, είμαστε αυτοί που περιορίζουμε τη χρήση της ενέργειας μας. Είναι οι δυνάμεις, αυτές που πετούν με τα ιδιωτικά τους τζετ στο Νταβός και στις άλλες παιδικές χαρές των πλουσίων, που είναι οι ένοχοι – αν υπάρχουν.
 3. Η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια φάρσα, μια φάρσα που διαπράττεται στον κόσμο προκειμένου οι χοντρές γάτες και αυτοί που θα ήταν βασιλιάδες να πάρουν τον έλεγχο του κόσμου.

Ας πετάξει ο κυβερνήτης μας 1984, Brave New World, Global Biodiversity Assessment και ενωθείτε με αυτούς τους λίγους που πραγματικά προσπαθούν να σώσουν το περιβάλλον μας, όπως η Kristi Noem από τη Νότια Ντακότα.

Όχι, σίγουρα δεν είναι ο μόνος κυβερνήτης που κηρύττει την ακεραιότητα και τις αξίες και μετά πουλάει εμάς και τις αξίες μας κάτω από το ποτάμι. Ο Γιούνκιν από τη Βιρτζίνια, ο Μπράσερ του Κεντάκι, ο Σκοτ ​​του Βερμόντ και πάρα πολλοί άλλοι κυβερνήτες της Ρουμανίας βρίσκονται στο ίδιο τρένο για τη μοναδική παγκόσμια κυβέρνηση. Κρίμα που δεν συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται αρκετά χαμηλά στη λίστα των χρήσιμων ηλίθιων. Αλλά αν ο Lee και οι υπόλοιποι συνεχίσουν σε αυτόν τον δρόμο, θα καταστρέψουν τα οικονομικά, εκπαιδευτικά και υγειονομικά συστήματα των κρατών τους.

Σωστά. Αυτό είναι το σχέδιο.

Λοιπόν, εμείς οι άνθρωποι, όσοι πιστεύουμε στις ηθικές αλήθειες και την ελευθερία, δεν θα τα παρατήσουμε. Έχουμε κάτι να παλέψουμε. Πολεμούν μόνο ενάντια, για να καταστρέψουν.

Ας βρυχηθουμε.

 1. https://tennesseestar.com/2023/01/10/governor-lee-unveils-26-billion-transportation-modernization-act-of-2023/
 2. https://americanpolicy.org/2022/08/22/blue-ovals-and-infrastructure-boondoggles-are-targeting-tennessee/
 3. https://www.cfact.org/2022/07/28/green-energy-policies-offer-no-help-to-the-most-desperate/
 4. https://www.cfact.org/2021/07/24/green-energy-deficits-rely-on-political-power-plays/
 5. ο Οι κυβερνήτες που φέρονται να κατονομάζονται στη βάση δεδομένων παρατίθενται παρακάτω:

  AZ – Ducey

  AR – Χάτσινσον

  CA – Newsome

  CT – Lamont

  NM – Γκρίσαμ

  VT – Σκοτ

  ΙΑ – Ρέινολντς

  RI – Raimondo

  ΝΕ – Ρίκετς

  DE–Carney

  IN – Holcomb

  NV – Σισολάκ

  TN – Λι

  KY – Beshear

  Ταυτότητα – Λίγο

  ΜΤ – Μπούλοκ

  Ή – Καφέ

  IL–Pritzker

  LA–Έντουαρντς

  TX – Abbott

  MN – Βαλς

  MA-Baker

  NC-Cooper

  UT – Herbert

  Άλλα ονόματα συνολικού αριθμού 1,9 εκατομμυρίων ατόμων, περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα, η οποία εξακολουθεί να ταξινομείται και να μεταφράζεται.

 6. https://conservativedailypost.com/these-us-governors-are-named-on-chinese-communist-party-membership-list/