Κέντρο Αμερικανικής Πολιτικής |  Μια Κόκκινη Πολιτεία που αγαπά τον ERIC!

Κέντρο Αμερικανικής Πολιτικής | Μια Κόκκινη Πολιτεία που αγαπά τον ERIC!

Februar 3, 2023 0 Von admin

Μια Κόκκινη Πολιτεία που αγαπά τον ERIC!

Η ομάδα DeSantis λέει ότι „Το χρησιμοποιούν διαφορετικά“

Ενώ πολλές «κόκκινες» πολιτείες βρίσκονται σε διαδικασία παραίτησης από την ERIC στη μάχη κατά της νοθείας των ψηφοφόρων, ο Ταλαχάσι αποφάσισε ότι τους αρέσει.

Η ERIC ιδρύθηκε το 2012 με επιχορήγηση του Soros και πωλήθηκε ως σύστημα συντήρησης καταλόγων ψηφοφόρων. Αντίθετα, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα σύστημα συλλογής τεχνητής νοημοσύνης και ένα αριστερό πρόγραμμα εγγραφής ψηφοφόρων, που σχετίζεται με κατάφωρα ανακριβείς καταλόγους ψηφοφόρων στα κράτη μέλη του. Από το 2020, το 50% εάν τα μέλη του είχαν εκλογικούς καταλόγους υπερβαίνει το 100% του αριθμού όλων των πιθανών πολιτών σε ηλικία ψήφου στην πολιτεία, σύμφωνα με την Επιτροπή Εκλογικής Βοήθειας των ΗΠΑ.

Η ERIC ειδικεύεται στη δημιουργία καταλόγων ψηφοφόρων που είναι στατιστικά αδύνατες και προσθέτει εκατομμύρια με αμφισβητήσιμα διαπιστευτήρια στους καταλόγους.

Στην περίπτωση της Φλόριντα, οι εκλογικοί κατάλογοι της πολιτείας ήταν στο 101,6% όλων των πιθανών πολιτών σε ηλικία ψήφου. Δεν είναι κάτι που πρέπει να αγαπήσω, θα μπορούσα να σκεφτώ, αν ενδιαφέρεται για την εκλογική ακεραιότητα.

Ο Rick Scott, ο οποίος ήταν κυβερνήτης πριν από τον DeSantis, αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ERIC επειδή το έβλεπε κυρίως ως ένα σύστημα συλλογής δεδομένων, χωρίς πραγματικό πρόγραμμα συντήρησης ρολού. Πουθενά στους καταστατικούς της ή στις εντολές μελών της, η ERIC δεν δίνει στα μέλη της σχέδιο ή σύστημα καθαρισμού των κυλίνδρων. Ο Scott δεν ήταν διατεθειμένος να παραδώσει όλες τις πληροφορίες των πολιτών του στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να χρησιμοποιηθούν και να αποθηκευτούν όπως το διάλεξε το σύστημα. Σύμφωνα με τους κανονισμούς ιδιότητας μέλους, τα κράτη μέλη δεν έχουν πρόσβαση στις δικές τους πληροφορίες μόλις παραδοθούν στη βάση δεδομένων AI της ERIC. Ο DeSantis εντάχθηκε στη Φλόριντα στην ERIC το 2020.

Η Λουιζιάνα και η Αλαμπάμα αποσύρθηκαν πρόσφατα από την ένταξη και

αρκετά ακόμη κράτη βρίσκονται στη διαδικασία.

Όπως γνωρίζετε, αν παρακολουθείτε αυτήν την ιστορία, ακτιβιστές ακεραιότητας εκλογών με επικεφαλής τη Ρεπουμπλικανική Συνέλευση της Φλόριντα και το The People’s Audit, είχαν ήδη ανακαλύψει χιλιάδες κακές διευθύνσεις και ψηφοδέλτια με δόλια ψήφο, πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, και είχαν αποδείξει πώς συνέβη αυτό. Τα ευρήματα αναφέρθηκαν στο Tallahassee.

Δεν υπήρξε καμία απάντηση από τον κυβερνήτη, ακόμη και υπό το πρίσμα της δημιουργίας του πολυδιαφημισμένου τμήματός του «Εκλογικά Εγκλήματα».

Τον Ιανουάριο του 2023, ακτιβιστές της Φλόριντα παρουσίασαν στον Ταλαχάσι περισσότερα δεδομένα σχετικά με τον αριθμό των μη έγκυρων διευθύνσεων στους καταλόγους πολιτειών. Πεντακόσιες είκοσι μία χιλιάδες, τριακόσιες εξήντα κακές διευθύνσεις συνολικά βρέθηκαν ανά νομό. Το σύστημα ERIC αμφισβητήθηκε. Σε μια συνάντηση με τον Cord Byrd, ο FL Sec. Στην Πολιτεία, είπαν στους εθελοντές πολίτες – κατά μούτρα, με ένα γέλιο – ότι «η Φλόριντα αγαπά την ERIC». ότι απλώς χρησιμοποίησαν το σύστημα «λίγο διαφορετικά». Περαιτέρω ερωτήσεις αγνοήθηκαν.

Θα μιλήσω εδώ και θα πω ότι εάν σε μια πολιτεία που ενδιαφέρεται για την εκλογική ακεραιότητα παρουσιαστούν οι αριθμοί που δόθηκαν στους αξιωματούχους της πολιτείας της Φλόριντα, θα απαντήσουν με θερμές ευχαριστίες και μια άμεση ομάδα εργασίας για να διορθώσει το πρόβλημα. Εξάλλου, η πρώτη εκλογή κυβερνήτη του DeSantis το 2018 κέρδισε μόνο με τη μικρή διαφορά των 32.463.

Οι κρατικοί αξιωματούχοι είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και σφύριξαν πέρα ​​από αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το δικό τους «νεκροταφείο».

Άλλωστε, αγαπούσαν τον ERIC.

Οι πατριώτες από τη Ρεπουμπλικανική Συνέλευση της Φλόριντα και το The Peoples‘ Audit έμειναν έκπληκτοι. Είχαν αποκαλύψει πάνω από μισό εκατομμύριο κακές ή «μη παραδοτέες» διευθύνσεις στους εκλογικούς καταλόγους. Τα γεγονότα ήταν καλά τεκμηριωμένα και αδιάψευστα, και το κράτος τα αγνοούσε;

Έτσι, «για να είμαστε δίκαιοι με τον Tallahassee», έκαναν τον δικό τους έλεγχο, αυτή τη φορά

στο ίδιο το σύστημα ERIC. Τι θα μπορούσε να δει ο Tallahassee για να αγαπήσει; Εξάλλου, η ERIC προβλεπόταν να κοστίσει στο κράτος 575.000 $ μόνο το 2023.

Το FRA και το The People’s Audit διεξήγαγαν έναν, καλά, «λαϊκό έλεγχο», χρησιμοποιώντας τα ίδια συστήματα, το λογισμικό BCC, όπως χρησιμοποιείται από την ERIC. Οι εντολές μέλους της ERIC υποστηρίζουν και συνιστούν τη συντήρηση ρολού, αλλά δεν παρέχουν καμία μεθοδολογία για να γίνει αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε καλά χρήματα για το σύστημα ERIC, τότε, εάν ο στόχος είναι η κατάργηση των κακών δεδομένων διεύθυνσης.

Ωστόσο, ο Kris Jurski, ο δημιουργός του The Peoples‘ Audit.org, είναι ειδικός στους υπολογιστές και έχει επαγγελματική εξειδίκευση στην αντιμετώπιση των λιστών αλληλογραφίας και του USPS. Ως εκ τούτου, ήταν εξοικειωμένος με το CASS (Coding Accuracy Support System) το σύστημα κωδικοποίησης αλληλογραφίας που χρησιμοποιούσε το USPS, σκοπός του οποίου ήταν να εξαλείψει τις μη παραδοτέες διευθύνσεις (UAA’s) από την αλληλογραφία.

Κάθε χρόνο, το ταχυδρομείο με μη παραδοτέες διευθύνσεις κοστίζει στην ταχυδρομική υπηρεσία πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια και κοστίζει στους μαζικούς ταχυδρομητές (πολιτείες, εταιρείες, διαφημιστικά γραφεία κ.λπ.), ακόμη περισσότερο από αυτό.

Υπάρχει επίσης το θέμα της ασφάλειας από αυτές τις κακές διευθύνσεις που κυκλοφορούν, λέει η ομάδα ανάλυσης ταχυδρομικών δεδομένων, Firstlogic. Καθώς αυτά τα UAA με κίτρινο αυτοκόλλητο επιστρέφονται στους αποστολείς, τους επιτρέπεται να στοιβάζονται σε δίσκους στα πίσω δωμάτια και τις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις όπου ο καθένας μπορεί να τα δει και να τα χρησιμοποιήσει για κακόβουλους σκοπούς. Η κατάργηση των λιστών αλληλογραφίας φαίνεται να μην αποτελεί ποτέ κορυφαία προτεραιότητα μεταξύ των μαζικών αποστολέων. Οι επόμενες ταχυδρομικές αποστολές χρησιμοποιούν στη συνέχεια τις ίδιες λίστες και περιλαμβάνουν όλες τις διευθύνσεις που προηγουμένως αποδείχτηκαν άκυρες, σπαταλώντας χρήματα και επιδεινώνει το πρόβλημα των αναπήρων ψηφοφόρων.

Στη Φλόριντα, οι εκτυπωτές χρεώνουν την πολιτεία κάθε φορά που εκτελούν λίστες αλληλογραφίας μέσω του συστήματος CASS, προκειμένου να διασφαλίσουν την παράδοση, προσθέτοντας έτσι ετικέτες σε αυτές τις βρώμικες διευθύνσεις για μελλοντική χρήση. Τα UAA με τα όμορφα κίτρινα αυτοκόλλητά τους, επιστρέφονται στα γραφεία της SOE για να στοιβάζονται για μελλοντική χρήση. Περισσότερα χρήματα, για τους εκτυπωτές, περισσότερες κακές διευθύνσεις για ψηφοδέλτια, φαίνεται. Πιστέψτε με, το μισώ

να το λες αυτό. Αν δεν είχαν ειπωθεί στις ομάδες εκλογικής ακεραιότητας για την αγάπη του κράτους για την ERIC, δεν θα πήγαινα εκεί.

Αν το σύστημα ERIC απαιτούσε απλώς από τα κράτη μέλη της να πιστοποιήσουν CASS, οι UAA θα είχαν αφαιρεθεί από τα ρολά και το κράτος θα εξοικονομούσε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και θα καθάριζε τα ρολά τους.

Όμως, τότε, η ERIC δεν θα παράγει την κρυφή μνήμη εκατομμυρίων βρώμικων διευθύνσεων για μελλοντική χρήση. Και δεδομένου ότι το σύστημα CASS δεν είναι ιδιόκτητο, η ERIC δεν θα είχε τίποτα εμπόδιο στη συντήρηση των καταλόγων των ψηφοφόρων – τον δεδηλωμένο σκοπό της – να προσφέρει στα μέλη της.

Στην πραγματικότητα, οι FRA και TPA λένε ότι κανένα κράτος δεν χρειάζεται η ΚΕΕΥ για να κάνει κάτι. Η πιστοποίηση όλων των κρατικών υπηρεσιών για το σύστημα CASS είναι το μόνο που απαιτείται για τα καθαρά ρολά, και αυτή είναι μια εύκολη διαδικασία.

Το CASS λειτουργεί δοκιμάζοντας την ακρίβεια της ταχυδρομικής κωδικοποίησης. Αφαιρεί μη παραδοτέα αλληλογραφία, μη ταξινομημένη αλληλογραφία και αλληλογραφία που απαιτεί πρόσθετη προσπάθεια από τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους για την παράδοση. Οι περισσότεροι από εμάς το γνωρίζουμε ως τον 9ψήφιο ταχυδρομικό κώδικα. Έχω υπεραπλουστεύσει, αλλά μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

###

Κάνοντας αντίγραφα ασφαλείας, θα θυμάστε, εάν παρακολουθούσατε τις εξελίξεις σχετικά με την απάτη των ψηφοφόρων στη Φλόριντα πριν από τα ενδιάμεσα, η έρευνα FRA/TPA είχε επικεντρωθεί σε αυτές τις ίδιες μη παραδοτέες και μη επιλέξιμες διευθύνσεις εγγραφής. Οι «κίτρινες» ετικέτες της UAA ήταν στο επίκεντρο της απόδειξης. Εκείνη την εποχή, μόνο η Lake County είχε πάνω από 22.000 φακέλους με κραυγαλέα κίτρινα αυτοκόλλητα που είχαν επιστραφεί από προηγούμενη αποστολή, όπως ακριβώς περιγράφεται από την Firstlogic.

Στοιβάζονταν σε δίσκους σε ένα πλαϊνό δωμάτιο. Αντί να επισημανθούν αυτές οι διευθύνσεις ως κακές, τους στάλθηκαν ψηφοδέλτια μέσω ταχυδρομείου. Μαγικά, αυτά τα ψηφοδέλτια είχαν επιστρέψει ψηφισμένα ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕ. Όμως, αυτή η ιστορία έχει ήδη ειπωθεί. Δες παρακάτω.

Πίσω στο παρόν, οι διαχειριστές εκλογών κάθε κομητείας έχουν έρθει σε επαφή τις τελευταίες εβδομάδες, με τα αποτελέσματα της δικής τους ανάλυσης καταλόγου ψηφοφόρων. Σε ορισμένες, ανακαλύφθηκαν πολύ μικρές ποσότητες κακών διευθύνσεων. Αυτές είναι κυρίως οι αγροτικές κομητείες με μικρότερο πληθυσμό που τείνουν να κλίνουν συντηρητικοί, λέει ο Jurski.

Πολλές SOE ήταν αμυντικές και αναστατωμένες με τα αποτελέσματά τους. μερικοί μάλιστα λένε ότι το USPS δεν είναι αρκετά ακριβές για να το χρησιμοποιήσει στην περιοχή τους!

(Λοιπόν, κανείς στο Key West δεν παραγγέλνει από την Amazon;;) Άλλοι απώθησαν, λέγοντας στον FRA ότι μεταξύ των διευθύνσεων 911 και των πραγματικών διευθύνσεων κατοικίας, είχαν τουλάχιστον μία έγκυρη διεύθυνση στο αρχείο για κάθε ψηφοφόρο. Έτσι, ο Kris Jurski έτρεξε και αυτά τα αρχεία – γεγονός που προκάλεσε τον αριθμό των κακών διευθύνσεων σε όλη την επικράτεια να εκτοξευθεί από τις αρχικές 521.000 σε 885.000!

Μια μικρή αγροτική κομητεία βρέθηκε ότι εντάχθηκε στην CASS για να καθαρίσει τις δικές της λίστες αλληλογραφίας, επειδή οι UAA στις λίστες τους τους ενοχλούσαν. Μπράβο τους! Μερικοί άλλοι ζήτησαν συγγνώμη για την κατάσταση των λιστών τους, αλλά η υπόλοιπη Φλόριντα φαίνεται να μην ενδιαφέρεται. Όπως ίσως έχετε φανταστεί, δεν υπάρχει οδηγία για την ονομαστική σφαγή από την πολιτειακή διευθύντρια εκλογών, Μαρία Μάθιους, και ΔΕΝ υπάρχει κρατική εντολή να καθαρίσει τα πράγματα.

Λοιπόν, ο ελέφαντας είναι ακόμα στο κρατίδιο και μυρίζει άσχημα, όπως κάνουν πάντα. Ο Kris Jurski λέει ότι η αστυνομία πρέπει να προσαχθεί σε αυτό. Υπάρχουν σαφώς εγκλήματα, κλοπής ταυτότητας και χειρότερα, που διαπράττονται σκόπιμα σε συνεχή βάση. θα συμφωνούσα. «Με αυτό που συμβαίνει», λέει ο Kris Jurski στο δικό του τελευταία συνέντευξη στο Catching Fire News«πρέπει να γίνουν κάποιες απίστευτες αλλαγές ή οι άνθρωποι πρέπει να χάσουν τις δουλειές τους».

Όχι μόνο έχει αποδειχθεί για άλλη μια φορά η ERIC ότι δημιουργεί και ενθαρρύνει την απάτη των ψηφοφόρων, αλλά επίσης, ένας πολύ «κόκκινος» κυβερνήτης που ανεβαίνει γρήγορα

η εθνική σκηνή, λόγω αυτού του μεγάλου κόκκινου κύματος τον Νοέμβριο, έχει να κάνει κάποια ’slainin‘. Για ένα, θα ήθελα να μάθω πώς χρησιμοποιούν το ERIC. Θα μπορούσε να είναι για δημιουργία κυμάτων αντί για καθαρισμό ρολού;