Κάντε δωρεά στο @BostonPizzaFdn και κερδίστε 5 ΔΩΡΕΑΝ παιδικά γεύματα!  #BPKidsCards

Κάντε δωρεά στο @BostonPizzaFdn και κερδίστε 5 ΔΩΡΕΑΝ παιδικά γεύματα! #BPKidsCards

Februar 15, 2023 0 Von admin
Boston Pizza Kids CardsΤο καλοκαίρι έχει σχεδόν τελειώσει και αν δεν ήμουν τόσο κουρασμένη, θα χαιρόμουν. Ναι, μόλις το έγραψα. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που τα παιδιά είχαν ένα καλοκαίρι (ο ορισμός είναι ένα εκτεταμένο διάλειμμα μεταξύ του τέλους και της αρχής του σχολείου) και πολύ νωρίς, συνειδητοποίησα ότι όπως όλοι οι άλλοι, έπρεπε να γεμίσω έναν χρόνο ζωής σε οκτώ μικρές εβδομάδες. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος.

Ανάμεσα σε πάρτι γενεθλίων, ειδικές εκδηλώσεις στη βιβλιοθήκη, ραντεβού παιχνιδιού, καθημερινά μαθήματα κολύμβησης, εξάσκηση ποδοσφαίρου για τον Μαξ και γυμναστική για την Άρτεμις, δεν υπήρχε χρόνος για οτιδήποτε άλλο. Για να διευκρινίσω, κανείς δεν παραπονιέται. Καθόλου.

Τα παιδιά συνειδητοποιούν πόσο τυχερά είναι που έχουν την ικανότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες βάσει αμοιβών όπου μαθαίνουν νέες δεξιότητες και αναπτύσσουν θετικές σχέσεις με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους. Συνειδητοποιούν επίσης ότι πολλοί από τους συνομηλίκους τους δεν είναι τόσο τυχεροί και εύχονται να υπήρχε κάτι που μπορούσαν να κάνουν.

Εκεί ερχόμαστε εσείς, εγώ και η Boston Pizza Foundation Future Prospects.

Τα τελευταία τρία χρόνια, έχω την τιμή να έχω την ευκαιρία να μοιραστώ και να υποστηρίξω το Boston Pizza Foundation Future Prospects και την καμπάνια Boston Pizza Kids Cards και με βάση όλα τα σχόλιά σας, πιστεύετε ότι είναι επίσης σημαντικό.

Boston Pizza Kids Cards 3-600

Boston Pizza Foundation Future Prospects συνεργάζεται με συνεργαζόμενους οργανισμούς για να παρέχει στα Καναδά παιδιά που έχουν ανάγκη με πρότυπα και μέντορες. Κάθε χρόνο, ο οργανισμός παρέχει περισσότερες από 200.000 ώρες καθοδήγησης και έμπνευσης με πρότυπα κάθε χρόνο. Μέχρι σήμερα, οι Καναδοί έχουν αυξήσει περισσότερα από 22 εκατομμύρια δολάρια για οργανισμούς που ευθυγραμμίζονται με τον σκοπό του, συμπεριλαμβανομένων των Big Brothers Big Sisters, JDRF, Kids Help Phone, Live Different και του Rick Hansen Foundation.

Η καμπάνια Boston Pizza Kids Card επιστρέφει!

Από τώρα έως τις 2 Οκτωβρίου 2016, μπορείτε να υποστηρίξετε παιδιά στην κοινότητά σας και σε ολόκληρο τον Καναδά. Μια ελάχιστη δωρεά 5 $ σάς προσφέρει πέντε δωρεάν παιδικά γεύματα αξίας 35 $ και επίσης μεταφράζεται σε μια ώρα με ένα πρότυπο για ένα παιδί που έχει ανάγκη. Επιπλέον, η Boston Pizza προσφέρει ένα έκτο παιδικό γεύμα εάν δηλώσετε την παιδική σας κάρτα με Ο λογαριασμός μου στην BP. (διαθέσιμο στο BostonPizza.com ή στην εφαρμογή Boston Pizza iPhone).

Boston Pizza Kids Cards 2-600

Όχι μόνο η δωρεά σας θα βοηθήσει ένα παιδί που έχει ανάγκη στην κοινότητά σας, αλλά και η οικογένειά σας θα καρπωθεί τα οφέλη της γενναιοδωρίας σας και δεν αναφέρομαι μόνο στα δωρεάν γεύματα. Το να πεις στον Μαξ και την Άρτεμις ότι κάνουν τη διαφορά στις ζωές των άλλων είναι ανεκτίμητο.

Συνδεθείτε με το Boston Pizza Foundation Future Prospects Δικτυακός τόπος | Facebook | Κελάδημα

Αποκάλυψη: Το Journeys of The Zoo έλαβε αποζημίωση σε αντάλλαγμα για να μοιράζεται αυτή τη σπουδαία φιλανθρωπία.

* Οι παιδικές κάρτες εξαργυρώνονται μόνο στο κατάστημα και όχι μέσω παραλαβής και παράδοσης.