Η PDS Ltd. ετοιμάζεται για να πετύχει 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ

Η PDS Ltd. ετοιμάζεται για να πετύχει 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ

Dezember 3, 2022 0 Von admin

Γρανάζια PDS Ltd

Η αύξηση των εσόδων της PDS Ltd. αυξήθηκε σε ετήσια βάση κατά 42 τοις εκατό και ανέρχεται σε Rs. 8,828 crore (1,185 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), ενώ τα κέρδη μετά από φόρους (PAT) αυξήθηκαν σε ετήσια βάση κατά 97 τοις εκατό σε Rs. 293 crore (39 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ).

Η εταιρεία είναι πλέον προσανατολισμένη να επιτύχει έσοδα 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η PDS, η οποία λειτουργεί επί του παρόντος από 50 γραφεία σε 22 χώρες, εξέδωσε την Ετήσια Έκθεση του 22ου έτους και είπε ότι εστιάζοντας στην προμήθεια ως υπηρεσία, έχει στρατηγικές συμβάσεις με τις Hanes Brands, s.Oliver και άλλες μάρκες μαρκίζας.

Συγκεκριμένα, κατά το τέταρτο τρίμηνο του ’22, η μεταποιητική δραστηριότητα έγινε θετική σε PAT.

Η PDS εμβαθύνει την παρουσία της στις ΗΠΑ, οι οποίες είναι μία από τις πέντε κορυφαίες αγορές ενδυμάτων παγκοσμίως. Έχει ήδη σημειώσει σημαντική άνοδο στις πωλήσεις της στη Βόρεια Αμερική, συμβάλλοντας στο 16 τοις εκατό της κορυφαίας γραμμής της, με δυνατότητα να ξεπεράσει το 20 τοις εκατό στο σχεδόν μεσοπρόθεσμο διάστημα.

Η εταιρεία επεκτείνει επίσης το χαρτοφυλάκιο αδειοδότησης και επωνυμίας της και στη δέσμευσή της για βιωσιμότητα, έχει εγκαταστήσει ισχύ ηλιακής ενέργειας 500 kW στο Trincomalee της Σρι Λάνκα.

«Το FY ’22, κάναμε ένα νέο βήμα προς την ενίσχυση της προσφοράς υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της εξατομικευμένης λύσης Sourcing as a Service. Με αυτό, πρωτοπορούμε σε εξαιρετικά ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες προμήθειας για τους πελάτες μας», δήλωσε ο Pallak Seth, Αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Η επιχείρηση προμήθειας ανέφερε αύξηση κατά 40 τοις εκατό και αύξηση Κέρδους προ Τόκων και Φόρων (EBIT) κατά 3 τοις εκατό.

«Καθώς προχωράμε, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε περισσότερα και να προσφέρουμε καλύτερα για κάθε ενδιαφερόμενο. Ο στόχος μας για έσοδα 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ είναι μόνο μια ένδειξη του τι επιφυλάσσει το μέλλον. Με μια αφοσιωμένη ομάδα, αυξανόμενη κλίμακα, εσωτερική τεχνογνωσία, σταθερό δίκτυο και ένα οικοσύστημα που καθοδηγείται από την τεχνολογία, είμαστε έτοιμοι για το επόμενο άλμα. Για να το πετύχω αυτό, ζητώ τη συνεχή υποστήριξη και την πίστη σας», δήλωσε ο Sanjay Jain, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.