Η PDS Limited αποκτά μερίδιο 51% στην DBS Lifestyle

Η PDS Limited αποκτά μερίδιο 51% στην DBS Lifestyle

November 28, 2022 0 Von admin

Η PDS Limited, η παγκόσμια εταιρεία υποδομής μόδας, έχει αποκτήσει μερίδιο 51% στην εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων σχεδιασμού με έδρα το Δελχί, DBS Lifestyle («DBS»).

Ως μέρος αυτής της συναλλαγής, η PDS θα επενδύσει Rs. 21 crore (2,6 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) στη νέα οντότητα Pangram Brands Private Limited («Pangram Brands»). Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση των σχεδίων ανάπτυξης της εταιρείας και για την απόκτηση των υφιστάμενων επιχειρήσεων της DBS. Η DBS έχει αυτή τη στιγμή ισχυρή κράτηση παραγγελιών και φιλοδοξεί να επιταχύνει σημαντικά την ανάπτυξή της. Η δραστηριότητα του ομίλου DBS θα ενοποιηθεί υπό την επωνυμία Pangram Brands, η οποία θα μετονομαστεί σε DBS Lifestyle (India) Private Limited. Η Investec India και η Maple Capital Advisors ενήργησαν ως χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι για την PDS και την DBS αντίστοιχα

Η DBS Lifestyle LLP, η οποία ιδρύθηκε από τους Divya Suri και Bhawnish Suri, είναι μια εταιρεία σχεδιασμού που απευθύνεται σε κατηγορίες μόδας και σπιτιού. Κατέχει πάνω από 20.000 πρωτότυπα σχέδια και μοτίβα υφασμάτων και προσθέτει σχεδόν 2.500 έργα τέχνης και δείγματα στη βιβλιοθήκη της κάθε μήνα. Το στούντιο Trend & Design και οι επιχειρηματικές εταιρείες Sourcing προσφέρουν συλλογικά ολοκληρωμένες λύσεις από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή προϊόντων έως την παράδοση στην αποθήκη.

Δημιουργεί επίσης ιδιωτικές επωνυμίες για κορυφαίους διαδικτυακούς και εκτός σύνδεσης λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένου του RIVER – μιας επωνυμίας πολλαπλών σχεδιαστών για το Amazon Fashion. Η DBS εξυπηρετεί πάνω από 200 πελάτες μόδας και 150+ οικιακούς πελάτες παγκοσμίως μαζί με κορυφαίες μάρκες, λιανοπωλητές και βασικούς παίκτες ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ινδία.

Η DBS διαθέτει επίσης το ιταλικό στούντιο Giacomo Barzaghi, ένα από τα παλαιότερα και πιο φημισμένα στούντιο σχεδιασμού υφασμάτων με έδρα το Κόμο της Ιταλίας. Μέσω αυτής της διεθνούς εξαγοράς, η DBS εξυπηρετεί απευθείας τους πελάτες της σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει επίσης το εφαλτήριο των σποραδικών και συναρπαστικών πρωτοβουλιών της DBS σχετικά με τη διείσδυση προμήθειας βάσει σχεδιασμού σε διάφορες κατηγορίες και θα λανσάρει σχετικές επωνυμίες D2C που απευθύνονται στους καταναλωτές.

Σε μια δήλωση, η PDS ανέφερε ότι αυτή η συναλλαγή δημιουργεί win-win και για τους δύο οργανισμούς. Από τη μία πλευρά, η DBS κερδίζει την υποστήριξη της πλατφόρμας PDS για την προώθηση των αναπτυξιακών της φιλοδοξιών, από την άλλη, η PDS αποκτά περαιτέρω πρόσβαση σε κορυφαίους λιανοπωλητές και επωνυμίες, επιτρέποντάς της να διεισδύσει περαιτέρω στις κατηγορίες μόδας και σπιτιού στην ινδική αγορά.

Ο Pallak Seth, Αντιπρόεδρος της PDS, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους Bhawnish και Divya που φέρνουν μαζί τους ξεχωριστές δυνατότητες σχεδιασμού. Ενώ η DBS έχει ήδη χαράξει μια θέση για τον εαυτό της τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, πιστεύουμε ότι υπό την αιγίδα της πλατφόρμας PDS, η DBS είναι έτοιμη να εκτοξευτεί στο επόμενο πρωτάθλημα.“

Ο Bhawnish Suri, ιδρυτής της DBS, δήλωσε: «Η Divya και εγώ ιδρύσαμε την DBS με στόχο να δημιουργήσουμε μια μοναδική στο είδος της εταιρεία με το κλειδί στο χέρι που προσφέρει προσαρμοσμένες σχεδιαστικές λύσεις. Στην πρώτη μας φάση, δημιουργήσαμε μια γερή βάση για την DBS και αυτή η συνεργασία θα τονώσει την επόμενη φάση ανάπτυξής μας.»