Η Missguided αναζητά εκπτώσεις έως και 80% από πρώην προμηθευτές

Η Missguided αναζητά εκπτώσεις έως και 80% από πρώην προμηθευτές

Dezember 1, 2022 0 Von admin
Ευγενική προσφορά εικόνας: Εβδομάδα λιανικής

Missguided, το βρετανικό fast-fashion e-tailer, το οποίο τώρα ανήκει στον όμιλο Frasers, προτρέπει τους πρώην προμηθευτές του να δώσουν 80 τοις εκατό εκπτώσεις στα ρούχα που έφτιαχναν, αλλά δεν έστειλε μετά την ακύρωση παραγγελιών από το παλιό Missguided λίγο πριν. να πέσει στη διοίκηση.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε στο Προμήθεια Jη δική μας, οι εκπτώσεις παρουσιάζονται σε βαθμίδες: χρυσό, ασήμι και χάλκινο. Ενώ στους προμηθευτές «χρυσού» προσφέρθηκαν μειώσεις τιμών κατά 20 τοις εκατό, στους προμηθευτές «ασημιού» και του μπρούντζου προσφέρθηκαν μειώσεις τιμών κατά 50 τοις εκατό και 80 τοις εκατό, αντίστοιχα.

Λέγεται ότι η τρέχουσα επανάληψη του Missguided πλαισίωσε το αίτημα ως έναν τρόπο να «βοηθήσουν» τους κατασκευαστές, οι οποίοι βρίσκονται στο τρύπα για εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες σε απλήρωτες παραγγελίες.

Οι προμηθευτές αντέδρασαν έντονα σε αυτό και είπαν ότι ο λιανοπωλητής θέλει να τους βιδώσει και όχι να τους βοηθήσει.

Ωστόσο, η Missguided και η Frasers Group δεν έχουν απαντήσει σε αυτήν την αναφορά.

Εν τω μεταξύ, οι προμηθευτές της Missguided μένουν ξεκρέμαστοι. Μια έκθεση των διαχειριστών που εστάλη στους πιστωτές τον περασμένο μήνα ανέφερε ότι τα εργοστάσια μπορούν να αναμένουν να πληρωθούν λιγότερο από το 2 τοις εκατό των οφειλομένων τους μετά την πώληση των περιουσιακών στοιχείων της παλιάς Missguided.

Μπορεί να αναφερθεί εδώ ότι μόλις πριν από λίγες μέρες, ο όμιλος Frasers είχε ορίσει τον Greg Pateras ως το αφεντικό των νεοαποκτηθέντων επωνυμιών μόδας Missguided και I Saw It First.