Η IKEA India εργάζεται για να γίνει κερδοφόρα αυξάνοντας τις τοπικές της πηγές

Η IKEA India εργάζεται για να γίνει κερδοφόρα αυξάνοντας τις τοπικές της πηγές

Dezember 2, 2022 0 Von admin

Η IKEA India σχεδιάζει να επιταχύνει την τοπική προμήθεια για να φτάσει σταδιακά το 50 τοις εκατό όλων των προϊόντων, που είναι από τώρα περίπου 25 έως 27 τοις εκατό. Ενώ η εταιρεία είδε τις ζημίες της να διευρύνονται το 21, εργάζεται για να γίνει κερδοφόρα αυξάνοντας τις τοπικές της πηγές.

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, λόγω του αυξανόμενου πληθωρισμού, η IKEA India αύξησε τις τιμές ορισμένων από τα προϊόντα της, ενώ παράλληλα απορροφά το υψηλό κόστος πληθωρισμού σε άλλα προϊόντα.

Η Susanne Pulver, Διευθύνουσα Σύμβουλος της IKEA India, δήλωσε: «Προσπαθούμε να απορροφήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Κάναμε και κάποιες προσαρμογές. Πάντα προσπαθούσαμε να είμαστε προσιτές για να προστατεύσουμε χαμηλότερες τιμές σε κάθε τμήμα, λειτουργία και κατηγορία.»

Η εταιρεία, με προγραμματισμένη επένδυση Rs. 6.000 crore, ανοίγει το τέταρτο κατάστημά του στην Ινδία, το οποίο θα είναι τρίτο στη Βομβάη. Σε έκταση 72.000 τ.μ., αυτό το κατάστημα θα προσφέρει πάνω από 7.000 προϊόντα επίπλωσης σπιτιού.

Το κατάστημα της Βομβάης θα είναι το πέμπτο λειτουργικό κατάστημα της ΙΚΕΑ στη χώρα.

Σχετικά με την επέκταση, ο Pulver είπε, «Κάνω το επόμενο βήμα και τώρα αναθεωρούμε τη στρατηγική επέκτασής μας. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα στις πόλεις όπου έχουμε ανοίξει – Hyderabad, Bengaluru και Mumbai. Σχεδιάζουμε για το Δελχί και έχουμε μεγάλα έργα. Και μετά, εξετάζουμε τι μπορεί να είναι πέρα ​​από αυτό. Αυτό είναι έργο σε εξέλιξη».