Η κλωστοϋφαντουργία βλέπει ευκαιρία στο διάσημο έργο του Ινδικού Στρατού!

Η κλωστοϋφαντουργία βλέπει ευκαιρία στο διάσημο έργο του Ινδικού Στρατού!

Dezember 2, 2022 0 Von admin

Η κλωστοϋφαντουργία θα μπορούσε να γίνει μέρος του αριστοκρατικού έργου του Ινδικού Στρατού, καθώς προσβλέπει στην παροχή νέας βελτιωμένης καλύτερης ποιότητας στολής σε Ινδούς στρατιώτες.

Η Master General Sustenance (MGS), μια πτέρυγα του Ινδικού Στρατού που είναι υπεύθυνη για την προμήθεια των προμηθειών που απαιτούνται από τον Ινδικό Στρατό, πρόκειται να προσκαλέσει μια πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια Βελτιωμένου Χτενιού Φόρεμα (Ψηφιακό Μοτίβο Καμουφλάζ).

Πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση με διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς του κλάδου.

Τα κριτήρια επιλεξιμότητας, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνουν την ικανότητα κατασκευής σχεδόν 3.00.000 σετ στολών κάθε μήνα—συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εσωτερικής κλώσης, ύφανσης, υγρής επεξεργασίας, βαφής, εκτύπωσης και ένδυσης κάτω από μια στέγη ή ενός GST/PAN No. .

Η διαδικασία προμήθειας της νέας βελτιωμένης στολής μάχης έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει και το RFP βρίσκεται υπό οριστικοποίηση.

Η συμβατική ποσότητα προβλέπεται να είναι περίπου 1,1 lakh σε αξία περίπου Rs. 300 crore.

Διαβάστε επίσης: Ψηφιακά μοτίβα αναστάτωσης… Ο Ινδικός Στρατός ετοιμάζεται να φορέσει μια νέα στολή μάχης

Η νέα στολή έχει σχεδιαστεί έχοντας κατά νου την άνεση, την εργονομία και την ανώτερη εμφάνιση και έχει καλύτερο ύφασμα από την παλαιότερη έκδοση. Διαθέτει μείγμα πολυεστέρα 80:20, βαμβακερή πλέξη ripstop και το ψηφιακό καμουφλάζ είναι βαμμένο με ΦΠΑ για καλύτερη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα στο χρώμα.

Το ύφασμα είναι 190 GSM, το οποίο το κάνει πιο ελαφρύ και αναπνέει.

Το νέο φόρεμα μάχης αποκαλύφθηκε πριν από έξι μήνες και αποτελείται από Jacket Combat (πάνω χιτώνα), Trouser Combat & Cap FS. Το έργο έχει καρποφορήσει με την εξωτερική ανάθεση σχεδιασμού και ανάπτυξης μέσω του NIFT.