Η κάρτα βαθμολογίας ενδυμάτων BBPPI 2022: Η συνολική βαθμολογία για τα ρούχα παραμένει η ίδια με το 2021

Η κάρτα βαθμολογίας ενδυμάτων BBPPI 2022: Η συνολική βαθμολογία για τα ρούχα παραμένει η ίδια με το 2021

Dezember 3, 2022 0 Von admin

Το The Better Buying Purchasing Practices IndexTM Garment Industry Scorecard κυκλοφόρησε.

Ένας αριθμός ρεκόρ βαθμολογιών ενδυμάτων λήφθηκε φέτος – 1.257 σε σύγκριση με 918 πέρυσι (αύξηση 37 τοις εκατό), από 54 διαφορετικές χώρες, από 52 το 2021.

Οι αξιολογήσεις ανώνυμων προμηθευτών των πρακτικών αγορών αγοραστών που λαμβάνονται από την ανεξάρτητη πρωτοβουλία τρίτου μέρους συγκεντρώνονται, βαθμολογούνται και διατίθενται στους εμπόρους λιανικής, τις επωνυμίες και τους προμηθευτές με στόχο την επιτάχυνση της αλλαγής και τις βελτιώσεις σε ολόκληρη τη βιομηχανία στις αλυσίδες εφοδιασμού.

Η συνολική βαθμολογία για τα ενδύματα παραμένει η ίδια με το 2021, στο 66, και οι βαθμολογίες για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη (74) και τη διαχείριση της διαδικασίας αγοράς (90) παρέμειναν επίσης στατικές.

Και ενώ παρατηρήθηκαν ελαφρές αυξήσεις στον προγραμματισμό και τις προβλέψεις (62 μονάδες σε σύγκριση με 61 πέρσι), την προμήθεια και την τοποθέτηση παραγγελιών (28 έναντι 26) και την πληρωμή και τους όρους (68 έναντι 66), οι βαθμολογίες μειώθηκαν για τη διαπραγμάτευση κόστους και κόστους (70 βαθμοί σε σύγκριση με 72) και βιώσιμη εταιρική σχέση win-win (74 έναντι 77 το 2021).

Σύμφωνα με το Better Buying, η περσινή κάρτα αποτελεσμάτων 2021 έδειξε ότι οι επωνυμίες και οι έμποροι λιανικής συνέχισαν να βελτιώνουν τις πρακτικές αγορών τους σε έξι από τις επτά κατηγορίες που μετρήθηκαν, παρά τις άνευ προηγουμένου πιέσεις του Covid. Ωστόσο, τα αποτελέσματα φέτος δείχνουν μια μικτή εικόνα και υποδηλώνουν ότι μέρος αυτής της προόδου έχει σταματήσει.

Η Δρ Marsha Dickson, Πρόεδρος και Συνιδρυτής του Better Buying Institute, είπε ότι «το 2022 έχει καταγραφεί ο μεγαλύτερος αριθμός αξιολογήσεων που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα. Οι μάρκες και οι έμποροι λιανικής και οι προμηθευτές τους αντιμετώπισαν τεράστιες προκλήσεις το περασμένο έτος, καθώς προσπαθούν να ανακάμψουν από τον αντίκτυπο του Covid-19. Όσον αφορά τα ρούχα, φαίνεται ότι ορισμένες από τις βελτιώσεις που είδαμε να γίνονται το 2021, αμέσως μετά την πανδημία, έχουν σταματήσει ή έχουν ελαφρώς αντιστραφεί».