Η αυτοματοποίηση και το IAM βοηθούν τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση ταυτότητας, η Rezonate συγκεντρώνει 8,7 εκατομμύρια δολάρια

Η αυτοματοποίηση και το IAM βοηθούν τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση ταυτότητας, η Rezonate συγκεντρώνει 8,7 εκατομμύρια δολάρια

Dezember 6, 2022 0 Von admin

Ρίξτε μια ματιά στις συνεδρίες κατ‘ απαίτηση από τη Σύνοδο Κορυφής Low-Code/No-Code για να μάθετε πώς να καινοτομείτε με επιτυχία και να επιτύχετε αποτελεσματικότητα, αναβαθμίζοντας και κλιμακώνοντας τους πολίτες προγραμματιστές. Παρακολουθήσετε τώρα.


Οι σύγχρονες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν κρίση ταυτότητας. Στην εποχή της συνδεσιμότητας στο cloud, ο μέσος εργαζόμενος έχει πάνω από 30 ψηφιακές ταυτότητες, τα οποία όλα πρέπει να διαχειρίζονται και να διασφαλίζονται. Αυτά είναι απλά πάρα πολλά για να τα διαχειριστούμε μόνο με μη αυτόματες διαδικασίες.

Ως απάντηση στην εξάπλωση της ταυτότητας, πολλοί προμηθευτές τεχνολογίας αναγνωρίζουν ότι οι οργανισμοί χρειάζονται μια διαδικασία αυτόματης παροχής και κατάργησης των ταυτοτήτων χρηστών και μηχανών, εάν θέλουν να μειώσουν τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων.

Ένας τέτοιος πάροχος είναι λογικόςη οποία ανακοίνωσε σήμερα ότι συγκέντρωσε 8,7 εκατομμύρια δολάρια για μια πλατφόρμα προστασίας ταυτότητας cloud που μπορεί να ανιχνεύει ταυτότητες, χρήστες και πόρους σε όλο το περιβάλλον μιας επιχείρησης, να διαχειρίζεται τα δικαιώματα πρόσβασης και να διορθώνει αυτόματα περιστατικά ασφαλείας για να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο των παραβιάσεων.

Αξιοποιώντας την αυτοματοποίηση, το Rezonate στοχεύει να επιτρέψει στις ομάδες ασφαλείας να ανιχνεύουν και να ανταποκρίνονται σε απειλές που βασίζονται στην ταυτότητα σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας παράλληλα αυτοματοποιημένες ενέργειες αποκατάστασης, ώστε να σκληραίνουν τη στάση ασφαλείας τους έναντι των παραγόντων απειλών.

Εκδήλωση

Ευφυής Σύνοδος Ασφάλειας

Μάθετε τον κρίσιμο ρόλο του AI & ML στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τις ειδικές περιπτωσιολογικές μελέτες του κλάδου στις 8 Δεκεμβρίου. Εγγραφείτε για το δωρεάν πάσο σας σήμερα.

Κάνε εγγραφή τώρα

Ασφάλιση του σύννεφου

Αυτή η χρηματοδότηση έρχεται καθώς περισσότεροι οργανισμοί αγωνίζονται να διατηρήσουν ασφαλή περιβάλλοντα cloud, με έρευνα που δείχνει ότι το 45% των οργανισμών υπέστη παραβίαση δεδομένων ή απέτυχε σε έλεγχο που αφορούσε δεδομένα και εφαρμογές στο cloud το 2022, σε σύγκριση με 35% το 2021.

Αυτές οι παραβιάσεις έχουν επίσης εξαιρετικά μεγάλο αντίκτυπο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ότι το 66% των οργανισμών αποθηκεύουν το 21-60% των ευαίσθητων δεδομένων τους στο cloud.

Ωστόσο, μέσω ενός συνδυασμού αυτοματοποιημένης παροχής πρόσβασης και αποκατάστασης, το Rezonate ενισχύει τις δυνατότητες των ομάδων ασφαλείας, ώστε να μπορούν να κλιμακώνονται ώστε να συμβαδίζουν με την έκρηξη στις ψηφιακές ταυτότητες και να τις διατηρούν ασφαλείς.

«Το Rezonate παρέχει μια προσέγγιση ασφαλείας που είναι έτοιμη σε πραγματικό χρόνο για να σκληρύνει τις άμυνες έναντι κάθε προσπάθειας εκμετάλλευσης ταυτότητας cloud και πρόσβασης και ταυτόχρονα να επιτρέπει σε έναν αξιόπιστο προγραμματιστή να επεκτείνει την προσέγγιση χρηστών εντός ελεγχόμενων ορίων. Μια ανατρεπτικά νέα προσέγγιση που προσαρμόζεται στην ταχύτητα, την κλίμακα και την ευελιξία του cloud», δήλωσε ο CEO και συνιδρυτής της Rezonate, Roy Akerman.

Η οπτικοποίηση πιθανών μονοπατιών επίθεσης μεταξύ εκθέσεων και ενεργών απειλών παρέχει στις ομάδες ασφαλείας λεπτομερείς πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όχι μόνο για την αποκατάσταση ζωντανών περιστατικών, αλλά και καθοδήγηση που μπορούν να χρησιμοποιούν για να βελτιώνουν συνεχώς την ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο των οργανισμών με την πάροδο του χρόνου.

Οι πωλητές που καταπολεμούν τις απειλές ταυτότητας που βασίζονται στο cloud

Το διάλυμα του Rezonate εμπίπτει χαλαρά εντός του αγορά ασφάλειας cloud, το οποίο οι ερευνητές εκτιμούν ότι θα αυξηθεί από 33 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 σε 106 δισεκατομμύρια δολάρια το 2029 με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 18,1%. Αν και, η Rezonate δεν είναι η μόνη που προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση της εξάπλωσης ταυτότητας.

Πάροχος διαχείρισης ταυτότητας και πρόσβασης (IAM). Okta προσφέρει μια λύση που ονομάζεται Workforce Identity, παρέχοντας δυνατότητες αυτοματοποιημένης διαχείρισης κύκλου ζωής ταυτότητας για να επιτρέψει στις ομάδες ασφαλείας να ενσωματώνουν αυτόματα και εκτός πλοίου προνομιούχους χρήστες. Η Okta ανακοίνωσε πρόσφατα αύξηση έσοδα 383 εκατομμυρίων δολαρίων το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού 2022.

Ένας άλλος πωλητής που ακολουθεί παρόμοια προσέγγιση είναι Ιστιοφόρο, με μια πλατφόρμα ασφάλειας ταυτότητας που χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για τον εντοπισμό ταυτοτήτων και πόρων στις εγκαταστάσεις και στο cloud. Η λύση της Sailpoint παρέχει προσαρμόσιμες ροές εργασίας για να βοηθήσει τις ομάδες να ανακαλύψουν, να διαχειριστούν και να ασφαλίσουν τις ταυτότητες των χρηστών και, τελικά, να αυτοματοποιήσουν την πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο.

Η Sailpoint ανακοίνωσε πρόσφατα αύξηση ετήσια επαναλαμβανόμενα έσοδα 429,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Akerman υποστηρίζει ότι η εστίαση του Rezonate στην ασφάλεια ταυτότητας είναι αυτό που το διαφοροποιεί από άλλους παρόχους διαχείρισης πρόσβασης.

«Η προσέγγιση του Rezonate για την ασφάλεια του cloud είναι νέα και εξαιρετικά απλή. Η ενιαία πλατφόρμα μας φέρνει την ασφάλεια και ενώνει τις ομάδες όσο ποτέ άλλοτε. Λειτουργούν ως ένα, εξ ου και το όνομα Rezonate, για να εξαλείψουν την ευκαιρία του αντιπάλου να παραβιάσει τον πιο κρίσιμο έλεγχο του cloud – την ταυτότητα και την πρόσβασή του», είπε ο Akerman.

Η αποστολή του VentureBeat πρόκειται να αποτελέσει μια ψηφιακή πλατεία της πόλης για τους τεχνικούς λήπτες αποφάσεων ώστε να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη μετασχηματιστική επιχειρηματική τεχνολογία και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Ανακαλύψτε τις Ενημερώσεις μας.