Η Αυστραλία μπορεί να αυξήσει τις προμήθειες από την Ινδία

Η Αυστραλία μπορεί να αυξήσει τις προμήθειες από την Ινδία

Dezember 22, 2022 0 Von admin
Ευγενική προσφορά εικόνας: https://workpermit.com/

Τις επόμενες ημέρες, οι αυστραλιανές εταιρείες ένδυσης μπορούν να αυξήσουν τις προμήθειες τους από την Ινδία. Η ΣΕΣ μεταξύ Ινδίας και Αυστραλίας και η αύξηση των κρουσμάτων Covid στην Κίνα είναι οι κύριοι λόγοι πίσω από αυτό.

Πολλές κορυφαίες αυστραλιανές εταιρείες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την Κίνα για την προμήθεια ενδυμάτων τους. Αλλά λίγοι από αυτούς διερευνούν τώρα επιλογές για να μειώσουν την εξάρτησή τους από την Κίνα.

Η KAS Group Asia (KGA) είναι ένας αποκλειστικός βραχίονας άμεσης προμήθειας του Ομίλου Kmart που διαχειρίζεται τις μάρκες λιανικής Kmart Australia και Target Australia.

Σε συζήτηση με Πόροι ένδυσηςανώτερος αξιωματούχος του Kmart Group Australia επιβεβαίωσε ότι θα έχει περισσότερες πηγές από την Ινδία.

«Στην πραγματικότητα, εργαζόμασταν για την αύξηση του όγκου προμήθειας από την Ινδία ακόμη και πριν από την επισημοποίηση της ΣΕΣ. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της Ινδίας ως αναπτυσσόμενης και σταθερής οικονομίας και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε περαιτέρω την επιχείρησή μας στην Ινδία. Αυτήν τη στιγμή προμηθεύουμε περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια FOB σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων (μαλακά προϊόντα, σκληρά προϊόντα, ενδύματα κ.λπ.) και ελπίζουμε να το ανέλθουμε στα 400 εκατομμύρια $+ στα επόμενα 3-5 χρόνια», λέει ο Arjun. Διευθυντής, Όμιλος ΚΑΣ Ασίας.

Οι δραστηριότητες της KGA καλύπτουν τις μεγαλύτερες αγορές προμήθειας σε ολόκληρη την Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας, του Μπαγκλαντές, του Πακιστάν, της Καμπότζης, της Ινδονησίας και του Βιετνάμ, υποστηρίζοντας ετήσια δυνατότητα προμήθειας 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η κορυφαία εταιρεία μόδας της Australis Cotton On Group έχει 81 τοις εκατό προμήθεια από την Κίνα και 17 τοις εκατό από το Μπαγκλαντές, ενώ από την Ινδία, είναι μόλις 1 τοις εκατό.

Ομοίως Αγροτικός δρόμος, ένας από τους ειδικούς λιανοπωλητές μόδας της Αυστραλίας με ηγετική θέση στην αγορά στη μεσαία έως την ανώτερη βαθμίδα του τμήματος, εξαρτάται επίσης σε μεγάλο βαθμό από την Κίνα, η οποία συνεισφέρει πάνω από το 90 τοις εκατό της συνολικής αξίας προμήθειας του ομίλου. Λόγω γεωπολιτικών ζητημάτων, ο όμιλος θέλει τώρα να διαφοροποιήσει τους προορισμούς προμήθειας για μια ομαλή αλυσίδα εφοδιασμού.

Για μια λεπτομερή ιστορία «Μην χάσετε την ευκαιρία – Αυστραλία!», ακολουθήστε το επερχόμενο τεύχος Ιανουαρίου του Apparel Online Magazine