Εύρεση των κατάλληλων εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης DAM

Εύρεση των κατάλληλων εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης DAM

März 3, 2023 0 Von admin
Διαδικτυακό σεμινάριο

Από: Shawn Averkamp

23 Μαρτίου 2022

Διαδικτυακά σεμινάρια Henry Stewart DAM 2022

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό σεμινάριο με μεταγραφή με δυνατότητα αναζήτησης και ενσωματωμένους υπότιτλους εδώ.

Κατεβάστε το AVP Framework for AI Tool Evaluation Criteria εδώ.

Η τεχνητή νοημοσύνη υπόσχεται να εμπλουτίσει το πρόγραμμα DAM σας, αλλά με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά, πώς βρίσκετε, δοκιμάζετε και ενσωματώνετε τα κατάλληλα εργαλεία και υπηρεσίες για τις ανάγκες σας; Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, η AVP θα μοιραστεί το πλαίσιο αξιολόγησης τεχνητής νοημοσύνης για τη δοκιμή εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης εμπορικών και ανοιχτού κώδικα που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες του οργανισμού σας. Χρησιμοποιώντας την ανθρωποκεντρική προσέγγισή μας, θα σας εξοπλίσουμε με τη δυνατότητα:

 • Κατανοήστε τους χρήστες σας και χρησιμοποιήστε περιπτώσεις για μεταδεδομένα εμπλουτισμένα με AI
 • Προσδιορίστε και δώστε προτεραιότητα σε τομείς όπου η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει περισσότερο
 • Επιλέξτε υποψήφιες τεχνολογίες βαΔΩΣ ‚ΤΟ έχει την υπόσχεση να εμπλουτίσει σας διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων πρόγραμμα. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά, πώς βρίσκετε, δοκιμάζετε και εφαρμόζετε τα κατάλληλα εργαλεία και υπηρεσίες για τις ανάγκες σας; Γεννήθηκε από τις προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης μαςη AVP έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για να βοηθήσει τους οργανισμούς να απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση και να επιτύχουν με επιτυχία τους στόχους εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης.

  Η AVP προσπαθεί να συνδέσει τους ανθρώπους με δεδομένα, ακολουθώντας μια ανθρωποκεντρική, ρεαλιστική και πραγματική προσέγγιση ΔΩΣ ‚ΤΟ εργαλεία που βοηθούν στη δημιουργία σημαντικών μεταδεδομένων και βελτιωμένης αναζήτησης και ανακάλυψης στοιχείων.

  Η δύναμη του AI για DAM

  Πώς μπορώ ΔΩΣ ‚ΤΟ μόχλευση; Ορισμένες εφαρμογές περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργία νέων μεταδεδομένων για υπάρχουσες συλλογές, καθιστώντας ευκολότερο τον εντοπισμό και τον επαναπροσδιορισμό υπαρχόντων στοιχείων
  • Αυτοματοποίηση εργασιών όπως ο τύπος περιεχομένου και η ανίχνευση νεκρού αέρα σε αρχεία πολυμέσων για ευκολότερη πλοήγηση και χρήση
  • Βελτίωση της ανακάλυψης και της πλοήγησης περιουσιακών στοιχείων στο ψηφιακό σύστημα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων
  • Αφαίρεση προσωπικών πληροφοριών από ψηφιακά στοιχεία για την εξάλειψη του κινδύνου έκθεσης
  • Εντοπισμός περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα για τη διατήρηση της νομικής συμμόρφωσης

  Το DAM AI για τη διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και δυνατότητες, εάν γίνει προσεκτικά και σωστά. Η προσέγγιση της AVP για αξιολόγηση και επιλογή τεχνολογίας διασφαλίζει ότι ο οργανισμός σας εφαρμόζει τα σωστά εργαλεία για τη δουλειά.

  Ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός για ΔΩΣ ‚ΤΟ

  Το AVP προσεγγίζει τον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό ως μια διαδικασία επίλυσης προβλημάτων που βασίζεται στην ενσυναίσθηση και την επανάληψη. Αυτή η εστίαση στην ενσυναίσθηση μας βοηθά να δημιουργούμε λύσεις που λύνουν σημεία πόνου, βελτιώνουν την απόδοση και δημιουργούν πραγματική αξία και αντίκτυπο για τους χρήστες του συστήματος. Τα αποτελέσματα οδηγούν στην εκπλήρωση των στόχων, των στόχων και της αποστολής ενός οργανισμού.

  Ενσυναίσθηση, Ορισμός, Ιδέα, Πρωτότυπο, Δοκιμή

  Ακολουθούμε μια διαδικασία τεσσάρων βημάτων για να διασφαλίσουμε Η λύση του AVP αντανακλά τις ανάγκες σας:

  • Ενσυναίσθηση: Προσδιορίστε τις ανάγκες των χρηστών, τα κίνητρα και τους τεχνικούς περιορισμούς.
  • Καθορίζω: Τεκμηριώστε τις δηλώσεις προβλημάτων με δυνατότητα δοκιμής και ορίστε την επιτυχία.
  • Νομίζω: Εξετάστε πιθανές λύσεις και σταθμίστε τα οφέλη και τους κινδύνους ΔΩΣ ‚ΤΟ για τους χρήστες.
  • Πρωτότυπο: Αναπτύξτε δεδομένα βασικής αλήθειας και εκτελέστε τα μέσα από υποψήφιες λύσεις.
  • Δοκιμή: Μετρήστε τα αποτελέσματα των δοκιμών με βάση καθορισμένα κριτήρια αξιολόγησης.

  Όταν συνδυάζεται με Υπηρεσίες ενεργοποίησης του AVPτην εφαρμογή του ΔΩΣ ‚ΤΟ μπορεί να μεταμορφώσει το ψηφιακό σας πρόγραμμα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων για όλους τους βασικούς ενδιαφερόμενους.

  Μάθετε για AI για DAM Από τους ειδικούς της AVP

  Ενσωμάτωση Λύσεις AI στο DAM σας Το σύστημα είναι προς το συμφέρον όλων, διασφαλίζοντας ότι η διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων πολυμέσων σας εξαλείφει τις ανεπάρκειες και βελτιώνει τις δυνατότητες ανίχνευσης.

  Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριοη AVP θα μοιραστεί το δικό μας ΔΩΣ ‚ΤΟ πλαίσιο αξιολόγησης για τη δοκιμή εμπορικών και ανοιχτού κώδικα Εργαλεία AI που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες του οργανισμού σας. Χρησιμοποιώντας την ανθρωποκεντρική προσέγγισή μας, θα σας εξοπλίσουμε με τη δυνατότητα:

  • Κατανοήστε τους χρήστες σας και χρησιμοποιήστε περιπτώσεις για μεταδεδομένα εμπλουτισμένα με AI.
  • Προσδιορίστε και δώστε προτεραιότητα σε τομείς όπου η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να είναι πιο χρήσιμη.
  • Επιλέξτε υποψήφιες τεχνολογίες με βάση περιπτώσεις χρήσης και προτεραιότητες.
  • Αναπτύξτε μια στρατηγική για την ποσοτική και ποιοτική αξιολόγηση των τεχνολογιών προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
  • Αξιολογήστε τις τεχνολογίες μέσω του φακού της λειτουργικής προσαρμογής και του κινδύνου μεροληψίας.

  Παρακολουθήστε το διαδικτυακό σεμινάριο για να μάθετε γιατί το AVP είναι το σωστό σύμβουλος διαχείρισης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για σενα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το πρόγραμμά σας.

Ηχεία: Shawn Averkamp, ​​Ανώτερος Σύμβουλος AVP. Jason Ulsh, Σύμβουλος AVP. ; Kara Van Malssen, AVP Partner και Managing Director for Consulting.