Επιλέξτε n Pay Clothing για να εστιάσετε στην τοπική προμήθεια

Επιλέξτε n Pay Clothing για να εστιάσετε στην τοπική προμήθεια

November 30, 2022 0 Von admin
Ευγένεια εικόνας: www.pdby.co.za

Η εταιρεία λιανικής πώλησης μόδας Pick n Pay Clothing, με έδρα τη Νότια Αφρική, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα επικεντρωθεί στην τοπική προμήθεια.

Επί του παρόντος, η τοπική προμήθεια είναι σχεδόν το 40 τοις εκατό των συνολικών πωλήσεων ένδυσης της εταιρείας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα τοπικής προσαρμογής, ο πωλητής λιανικής θα στοχεύει το 60% των προϊόντων τοπικής προέλευσης έως το 2028.

Η στρατηγική τοπικής προσαρμογής επέτρεψε στον λιανοπωλητή μόδας να μειώσει τους χρόνους παράδοσης παραγγελιών και να διατηρήσει υψηλά επίπεδα διαθεσιμότητας για τους πελάτες.

Ο Όμιλος Pick n Pay, με 1.628 καταστήματα, είναι μια επιχείρηση λιανικής στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο καταναλωτικών αγαθών και απασχολεί σχεδόν 90.000 άτομα.

Αποδεικνύοντας ότι «το τοπικό είναι lekker», η Pick n Pay Clothing ανέφερε αύξηση 21 τοις εκατό στις πωλήσεις πέρυσι κερδίζοντας μερίδιο αγοράς σε διάφορες κατηγορίες γυναικείων, ανδρικών και παιδικών ενδυμάτων.

Τα τελευταία δύο χρόνια, μέσω της πρωτοβουλίας τοπικής προσαρμογής του Pick n Pay, δημιουργήθηκαν πάνω από 700 θέσεις εργασίας μέσω της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η Hazel Pillay, GM, The Pick n Pay Clothing, λέει: «Η πανδημία μας έχει διδάξει να είμαστε πιο ευρηματικοί. Πάντα υποστηρίζαμε την τοπική παραγωγή, αλλά ώθησε εμάς και τους τοπικούς προμηθευτές μας να αναπτύξουμε και να προμηθευτούμε περισσότερα προϊόντα τοπικά που δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας».

Για να αυξήσει τις τοπικές προμήθειες, η εταιρεία θα συνεχίσει να δίνει τη δυνατότητα στους τοπικούς προμηθευτές να παράγουν τοπικά χτίζοντας τις δυνατότητές τους, καθώς και να διερευνά ευκαιρίες στην προμήθεια υφασμάτων.

Ο λιανοπωλητής συνεργάζεται επίσης στενά με προμηθευτές για να αυξήσει τις πρακτικές βιωσιμότητας που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των σειρών.