Εγκαταστάσεις τουαλέτας New Changing Places σε προσβάσιμο χώρο παιχνιδιού – AT Today

Εγκαταστάσεις τουαλέτας New Changing Places σε προσβάσιμο χώρο παιχνιδιού – AT Today

Dezember 1, 2022 0 Von admin

Δύο εγκαταστάσεις τουαλέτας Changing Places έχουν εγκατασταθεί παράλληλα με έναν προσβάσιμο χώρο παιχνιδιού σε ένα υδάτινο πάρκο στο Warwickshire για να βελτιώσουν την προσβασιμότητα για επισκέπτες με αναπηρία.

Οι τουαλέτες Changing Places παρέχουν σε άτομα με βαθιές και πολλαπλές μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και σε άτομα με άλλες σωματικές αναπηρίες, όπως τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη, μυϊκή δυστροφία και σκλήρυνση κατά πλάκας, επιπλέον εξοπλισμό και χώρο που επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες με ασφάλεια και άνεση.

Ο ντόπιος κάτοικος Chad Williams επισκέφτηκε πρόσφατα το Kingsbury Water Park και είπε τα εξής για τις εγκαταστάσεις Changing Places: «Εντυπωσιάστηκα πολύ με την τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες στο Kingsbury Water Park.

«Αυτή η τουαλέτα είναι πολύ ευρύχωρη, δίνοντάς σας πλήρη χώρο για ελιγμούς και περιστροφή στο αναπηρικό σας καροτσάκι. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός νεροχύτη ρυθμιζόμενου ύψους, ώστε να μπορείτε να πάρετε την καρέκλα σας από κάτω. Υπάρχει ένα ντους, ένα αλλαξιέρα ρυθμιζόμενου ύψους με τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να αλλαχτείτε και ένα ανυψωτικό τροχιάς που θα σας επιτρέψει να μετακινηθείτε από το αναπηρικό καροτσάκι σας.

«Αυτή η τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες στο υδάτινο πάρκο Kingsbury παίρνει σίγουρα τα μπράβο από εμένα. Όλες οι τουαλέτες προσβάσιμες σε αναπηρικά αμαξίδια στη χώρα θα πρέπει να σχεδιαστούν έτσι».

Το Kingsbury Water Park, μαζί με άλλα πάρκα Warwickshire Country, όπως το Ryton Pools, παρέχει μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν ανάγκες προσβασιμότητας που επιθυμούν να εξερευνήσουν τη φύση κατά μήκος των πολλών χιλιομέτρων καλοδιατηρημένων και επιφανειακών μονοπατιών.

Εκτός από τις νέες εγκαταστάσεις Changing Places, έχει εγκατασταθεί προσβάσιμος εξοπλισμός παιδικής χαράς, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας κούνιας για αναπηρικό καροτσάκι, αισθητηριακής περιοχής και κούνιες εύκολης πρόσβασης, που όλα βοηθούν στο να γίνει το πάρκο και η παιδική χαρά ένας χώρος πιο περιεκτικός και διασκεδαστικός για όλους.

Η εγκατάσταση των νέων εγκαταστάσεων έγινε δυνατή χάρη στη συνεισφορά 10.000 λιρών από το Friends of Kingsbury Water Park. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν εν μέρει μέσω της πώλησης σακουλών με τρόφιμα για πάπια κατά τη διάρκεια της περιόδου καραντίνας. Η τροφή για πάπια προσφέρει μια πιο υγιεινή επιλογή για τα υδρόβια πτηνά από το ψωμί που τα ταΐζουν συχνά.

Η Σύμβουλος Heather Timms, Κάτοχος Χαρτοφυλακίου για το Περιβάλλον, το Κλίμα και τον Πολιτισμό στο Warwickshire County Council, δήλωσε: «Το να περνάς χρόνο στην ύπαιθρο είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να ενισχύσεις τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική υγεία και ευεξία και να βιώσεις μερικά από τα μοναδικά άγρια ​​ζώα μας στην πορεία.

«Τα εξοχικά πάρκα του Warwickshire είναι μερικά από τα καλύτερα πλεονεκτήματα της κομητείας και θα πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά τους».