Δωρεάν εκτυπώσιμα είδη για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Δωρεάν εκτυπώσιμα είδη για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Januar 28, 2023 0 Von admin

15 Νοεμβρίου 2021

Λατρεύω τα εκτυπώσιμα – αν σας αρέσει να περιηγείστε στο Etsy, αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μερικές φανταχτερές εκτυπώσεις για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, ένα έργο τέχνης με εκτύπωση στο σπίτι είναι ο καλύτερος τρόπος! Επιπλέον, αν το βαρεθήκατε και θέλετε να αλλάξετε μια διασκεδαστική πρόταση για μια πιο εμπνευσμένη ή το αντίστροφο, απλά πρέπει να πατήσετε «εκτύπωση» για να το αποκτήσετε, χωρίς ενοχές και χωρίς φασαρία. Βάλτε αυτό το μωρό σε ένα καρέ $2,99 από το Target και είστε έτοιμοι!

Αυτή είναι η πρώτη μου βουτιά στη δημιουργία εκτυπώσιμων. Συνέχισα να τρελαίνομαι μεταξύ της παλιάς μου δουλειάς και της νέας μου και μόλις τρελάθηκα να κατεβάζω πράγματα για το photoshop, να μαθαίνω νέες τεχνικές και να παίζω με γραμματοσειρές και clipart. Έχω τόσα πολλά να μάθω για τα εκτυπώσιμα και πώς να κάνω γραφιστική με το περιορισμένο ταλέντο μου, αλλά ελπίζω να τα απολαύσετε!

Μπορείτε να τα εκτυπώσετε στο σπίτι για ένα γρήγορο και εύκολο έργο τέχνης ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εκτυπώσιμα στο τυπικό μέρος φωτογραφιών σας διάρκειας 1 ώρας (όπως το Target ή το Costco) σε μια μονάδα αντίχειρα ή δίσκο, εάν ο οικιακός σας εκτυπωτής δεν το κάνει.


Ευχαριστήστε και περάστε το ελαστικό παντελόνι - Δωρεάν εκτύπωση από το FrugalBeautiful.com


{ Κατεβάστε το PDF Give Thanks And Pass The Stretchy Pants για εύκολη εκτύπωση! }


Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε εκτυπώσιμο από το FrugalBeautiful.com


{ Να είστε ευγνώμονες για αυτό που έχετε ως PDF για εύκολη εκτύπωση }


Μαζί μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε χωρίς εκτύπωση από το frugalbeautiful.com


{ Λήψη Together We Can Do Anything ως PDF για εκτύπωση }

Χαρούμενη ημέρα των ευχαριστιών!