Γιατί να μεταφράσετε το εταιρικό σας blog;

Γιατί να μεταφράσετε το εταιρικό σας blog;

Februar 15, 2023 0 Von admin

Ο ιστότοπος της εταιρείας σας διαθέτει blog; Εάν θέλετε να επεκταθείτε παγκοσμίως, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να μεταφράσετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας. Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προσελκύσετε την επωνυμία ή το έργο σας από τις αγορές-στόχους σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να αποδείξετε ότι είστε εξοικειωμένοι με τις ανάγκες, τις προσδοκίες και την κουλτούρα των πελατών-στόχων σας και ως ευκαιρία να προσελκύσετε τους αναγνώστες.

Το Cultures Connection σάς προσφέρει τις απαντήσεις στις πιο σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τη μετάφραση ενός εταιρικού ιστολογίου, για να δώσει ώθηση στην εταιρεία σας και να προωθήσει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τα έργα σας.

1. Πώς να μεταφράσετε ένα εταιρικό blog;

2. Γιατί η μετάφραση ενός blog βελτιώνει το SEO;

1. Πώς να μεταφράσετε ένα εταιρικό blog;

Για να μεταφραστεί το ιστολόγιο της εταιρείας, του οργανισμού, του πανεπιστημίου ή του ιδρύματός σας, ας δούμε τις διαθέσιμες επιλογές.

Να θυμάστε ότι ένα ιστολόγιο είναι ένα περιουσιακό στοιχείο σε έναν επαγγελματικό ιστότοπο στη χώρα όπου έχει την έδρα της εταιρείας σας, καθώς και στις άλλες χώρες όπου πουλάτε προϊόντα ή υπηρεσίες. Ένα ιστολόγιο είναι μια εξαιρετική βιτρίνα για πελάτες στη χώρα σας καθώς και για διεθνείς πελάτες. Είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ που παραμένει σχετικό για τη διαφήμιση με διαφορετικό τρόπο και την προσέλκυση νέων πελατών με συμβουλές, συμβουλές ή λύσεις. Με βάση τους στόχους που έχετε θέσει για το ιστολόγιό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε και να τροφοδοτήσετε διάφορες κατηγορίες καθώς εξελίσσεται η εταιρεία, όταν έχετε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες, καθώς και νέα.

Εδώ το Cultures Connection μοιράζεται τις διαθέσιμες επιλογές για τη μετάφραση ενός εταιρικού ιστολογίου:

  • Μηχανική μετάφραση. Μπορείτε να μεταφραστεί αυτόματα ένα κείμενο χρησιμοποιώντας μια ποικιλία λογισμικού ή προσθηκών. Ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη μόνο για ένα προσωπικό blog, όταν για παράδειγμα μιλάτε για το χόμπι σας. Η χρήση αυτόματης μετάφρασης για ένα ιστολόγιο δεν εγγυάται την ποιότητα που απαιτείται για ένα εταιρικό ιστολόγιο. Η εικόνα της εταιρείας, του σχολείου ή του οργανισμού σας πρέπει να συσχετίζεται με την ποιότητα, τη φροντίδα και το περιεχόμενο που μεταφράζεται με ακρίβεια.
  • Μετάφραση από δίγλωσσους ή τα λεγόμενα δίγλωσσα άτομα. Η ελπίδα να πληρώσετε μια χαμηλή τιμή ή να αποκτήσετε μια δωρεάν υπηρεσία μετάφρασης ρωτώντας δίγλωσσους συναδέλφους, φίλους ή γείτονες είναι δελεαστική. Η μετάφραση είναι μια καριέρα που απαιτεί εκπαίδευση και επαγγελματική εμπειρία. Μπορείτε να ζητήσετε από φίλους να μεταφράσουν μια ή δύο προτάσεις, αλλά αποφύγετε να τους ζητήσετε να μεταφράσουν ολόκληρα άρθρα από το επαγγελματικό σας ιστολόγιο. Το blogging στα γαλλικά, τα ιαπωνικά ή τα χίντι δεν είναι για όλους.
  • Επαγγελματική ανθρώπινη μετάφραση. Η πρόσληψη επαγγελματιών μεταφραστών στην επικοινωνία και τη συγγραφή μάρκετινγκ –που ταυτόχρονα είναι ειδικοί στον τομέα σας– αποτελεί αναμφισβήτητα εγγύηση ποιότητας για τις μεταφράσεις. Όχι μόνο οι επαγγελματίες μεταφραστές μεταφράζουν ολόκληρο το ιστολόγιό σας, αλλά ακολουθούν πιστά και τις οδηγίες των πελατών σχετικά με το λεξιλόγιο που θα χρησιμοποιηθεί, το στυλ και τον τόνο των άρθρων. Οι μεταφραστές μάρκετινγκ και επικοινωνίας γνωρίζουν πώς να διατηρούν ένα blog και να διασφαλίζουν τη συνοχή του. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε διεθνείς αναγνώστες με ποιοτικό περιεχόμενο που βρίσκουν ενδιαφέρον οι επισκέπτες του ιστότοπού σας.

Ποια είναι η συμβουλή μας για την καλύτερη στρατηγική που πρέπει να υιοθετήσετε; Ακολουθήστε την επιλογή #3! Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τους κατάλληλους επαγγελματίες για να μεταφράσουν το εταιρικό σας blog. Πρώτον, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου, πρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία μεταφραστή που μεταφράζει στη μητρική του γλώσσα. Δεύτερον, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε καλά την κουλτούρα της αγοράς-στόχου.

2. Γιατί η μετάφραση ενός ιστολογίου βελτιώνει το SEO;

Η εταιρεία σας χρειάζεται διαδικτυακή προβολή; Ψάχνετε να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας; Κάθε ανάρτηση ιστολογίου είναι σαφώς ένα πλεονέκτημα για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας. Γι‘ αυτό πρέπει να επιλέξετε τον σωστό τύπο μετάφρασης. Σας βοηθάμε να κατανοήσετε πώς η μετάφραση ενός ιστολογίου βελτιώνει το SEO:

  • Τα άρθρα του ιστολογίου πρέπει να μεταφράζονται από επαγγελματίες μεταφραστές προκειμένου να είναι ελκυστικά στους επισκέπτες του ιστολογίου σας. Αυτό θα μετατρέψει τους επισκέπτες σε αναγνώστες που αφιερώνουν αρκετό χρόνο για να διαβάσουν το δημοσιευμένο περιεχόμενό σας ώστε να αναγνωριστούν από την Google ως καλής ποιότητας περιεχόμενο. Η πρόκληση είναι επίσης να αυξήσετε τη σταθερή ροή των αναγνωστών στο ιστολόγιό σας.
  • Η αυτόματη μετάφραση δεν είναι χρήσιμη. Ας εξηγήσουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Η ανθρώπινη μετάφραση είναι πάντα πιο ακριβής και έχει φυσικό στυλ γραφής. Επιπλέον, η Google εντοπίζει περιεχόμενο που μεταφράζεται αυτόματα και δεν πιστεύει ότι ένας ιστότοπος που μεταφράζεται μηχανικά είναι αποδεκτός επειδή το περιεχόμενο θεωρείται λιγότερο ποιοτικό.
  • Οι μεταφραστές SEO γνωρίζουν ποιες είναι οι σωστές λέξεις-κλειδιά στη γλώσσα της αγοράς-στόχου σας. Οι επαγγελματίες SEO είναι σε θέση να προσδιορίσουν ποιες λέξεις-κλειδιά είναι πιο δύσκολο ή ευκολότερο να ταξινομηθούν. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία SEO που διαθέτετε, μπορείτε να παρέχετε στους μεταφραστές τη δική σας λίστα λέξεων-κλειδιών σε πολλές γλώσσες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το περιεχόμενο του ιστολογίου θα κατατάσσεται καλά στις λέξεις-κλειδιά που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για την εταιρεία ή τον οργανισμό σας.
  • Τόσο οι πελάτες όσο και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες που διαβάζουν το ιστολόγιό σας στη γλώσσα τους είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν ενίσχυση της κυκλοφορίας. Είναι ζωτικής σημασίας για το SEO. Φυσικά, οι αναρτήσεις του ιστολογίου σας μπορούν επίσης να μετατρέψουν τους επισκέπτες σε νέους πελάτες.
  • Νέο πολύγλωσσο περιεχόμενο σημαίνει ότι μπορείτε να εισάγετε νέους συνδέσμους. Το περιεχόμενο ιστολογίου που μεταφράζεται θα σας επιτρέψει να προσθέσετε διαφορετικούς συνδέσμους στα άρθρα σας. Αυτοί οι σύνδεσμοι μπορούν να ανακατευθύνουν στις σημαντικές σελίδες του ιστότοπού σας ή στην αρχική σελίδα, κάτι που είναι κρίσιμο. Για να μην αναφέρουμε τους εξωτερικούς συνδέσμους.

Όπως μπορείτε να δείτε, η μετάφραση του εταιρικού σας ιστολογίου είναι μια ακόμη εξαιρετική ευκαιρία για τον ιστότοπό σας να ανέβει στην κορυφή.

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να δείξετε την τεχνογνωσία σας με ένα ιστολόγιο ποιοτικού περιεχομένου που μετέφρασαν οι ειδικοί.

Όταν ζητάτε από επαγγελματίες μεταφραστές να φροντίσουν για την πολύγλωσση μετάφραση του εταιρικού σας ιστολογίου, αυτό σημαίνει:

  • αποφυγή λαθών που θα απομάκρυναν τους πιθανούς πελάτες από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας·
  • προσέλκυση νέων πελατών που θα επισκέπτονται στη συνέχεια τις κύριες σελίδες του ιστότοπού σας.

Πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές για να αναπτύξετε την επωνυμία σας με ένα ιστολόγιο μεταφρασμένο σε πολλές γλώσσες. Με αυτόν τον τρόπο, από τον σπόρο που φυτέψατε, μεγαλώνετε προς τη σωστή κατεύθυνση και έχετε κλαδιά να φτάνουν στις στοχευμένες αγορές διεθνώς.

Κατά προτίμηση θέλετε να προσλάβετε μεταφραστές SEO που είναι καλά γνώστες του σχοινιού του SEO και ενημερώνονται για τις νέες εξελίξεις, όπως ο αλγόριθμος της Google. Εμπιστευτείτε μια επαγγελματική μεταφραστική εταιρεία που διαθέτει μεγάλο δίκτυο, γνώση και εμπειρία στη μετάφραση και τη συγγραφή SEO!

Μια ακόμη επιλογή: χρησιμοποιήστε ένα μεταφραστικό γραφείο που προσφέρει επίσης μια πολύγλωσση υπηρεσία συγγραφής περιεχομένου SEO. Η Cultures Connection παρέχει στους πελάτες αυτή την εκπληκτική υπηρεσία!