Αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα κατά 20%, η Page Industries θα προμηθεύεται περισσότερα και από το Μπαγκλαντές

Αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα κατά 20%, η Page Industries θα προμηθεύεται περισσότερα και από το Μπαγκλαντές

November 29, 2022 0 Von admin
Ευγενική προσφορά εικόνας: Page Industries

Η Page Industries, αποκλειστικός κάτοχος άδειας της αμερικανικής μάρκας ένδυσης Jockey, δημιουργεί μια νέα εγκατάσταση στην Odisha, η οποία θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγική ικανότητα της εταιρείας.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία θα αυξήσει τις προμήθειες της από το Μπαγκλαντές που ξεκίνησε σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν.

Η εταιρεία, έχοντας έσοδα Rs. 3.907 crore στην τελευταία δημοσιονομική, στοχεύει σε έσοδα 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ (Rs. 81,00 crore) έως το FY ’26.

Επί του παρόντος, παράγει 260 εκατομμύρια τεμάχια ρούχων ετησίως, με το 70% του όγκου να παράγεται εντός της εταιρείας και το 30% να ανατίθεται σε εξωτερικούς συνεργάτες. Διαθέτει 14 μονάδες παραγωγής.

ο Hindu Business Line ανέφερε, ο Chandrasekar K, CFO της εταιρείας, λέγοντας ότι το Μπαγκλαντές είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ένδυσης για όλες τις μεγάλες μάρκες στην Ευρώπη. Είναι προηγμένο σε ποιότητα και το κόστος εργασίας είναι επίσης φθηνό. Έτσι, το μακροπρόθεσμο όραμά μας είναι να αυξήσουμε τις προμήθειες στο Μπαγκλαντές.

Το επερχόμενο εργοστάσιο της εταιρείας στην Odisha εκτείνεται σε 6,5 lakh τετραγωνικά πόδια και θα προσθέσει τουλάχιστον 20 τοις εκατό στη χωρητικότητα. Αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του 23ου έτους.