Απολαύστε μια πίτσα σε σχήμα καρδιάς στο @BostonPizza την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και υποστηρίξτε τη φιλανθρωπική οργάνωση!

Απολαύστε μια πίτσα σε σχήμα καρδιάς στο @BostonPizza την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και υποστηρίξτε τη φιλανθρωπική οργάνωση!

Februar 18, 2023 0 Von admin
Boston Pizza Heart Shapza Pizza Day Valentines 2016Το 2015, δεσμεύτηκα να δωρίσω 1 $ την ημέρα σε 365 Καναδικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις ή/και Άτομα που έχουν ανάγκη*. Στόχος μου ήταν να δείξω ότι το 1$ μπορεί να κάνει τη διαφορά στις ζωές των άλλων. Φανταστείτε να δίναμε όλοι ένα δολάριο όταν μπορούσαμε; Ευτυχώς, και άλλοι Καναδοί συμμερίζονται τις πεποιθήσεις μου.

Μια τέτοια εταιρεία είναι Πίτσα Βοστώνης και είμαστε τεράστιοι οπαδοί. Όχι μόνο επειδή λατρεύουμε την πίτσα, να περνάμε χρόνο με την οικογένεια και να υποστηρίζουμε μια μεγάλη καναδική εταιρεία, αλλά και επειδή ξοδεύουν πολύ από τον χρόνο τους εστιάζοντας στο να προσφέρουν σε άλλους μέσω του Boston Pizza Foundation Future Prospects και η τελευταία τους καμπάνια είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού.

Από την ίδρυσή του το 1990, το Boston Pizza Foundation έχει συγκεντρώσει και δωρίσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για να βελτιώσει άμεσα την υγεία και την ευημερία των παιδιών και των οικογενειών μέσω καμπανιών σαν το δικό τους (παρακολουθήστε το τον Σεπτέμβριο). Το ίδρυμα συγκεντρώνει κεφάλαια και ευαισθητοποιεί οργανισμούς που παρέχουν στα παιδιά στον Καναδά πρότυπα και προγράμματα καθοδήγησης. Η BPF Future Prospects είναι περήφανη που συνεργάζεται με τις Big Brothers Big Sisters, Kids Help Phone, Live Different, JDRF και το Ίδρυμα Rick Hansen.

Boston Pizza Heart Shapza Pizza Day Valentines 2016

Αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για μια μέρα μόνο, σταματήστε από ένα από 370 τοποθεσίες της Boston Pizza και αγοράστε μια πίτσα σε σχήμα καρδιάς όπου 1 $ από κάθε πώληση θα υποστηρίξει το Boston Pizza Foundation Future Prospects. Διαθέσιμα σε μικρό και μεσαίο μέγεθος (εκτός λεπτής κρούστας), με κλασική ή πολύσπορη ζύμη, μπορούν να παραγγελθούν για φαγητό, λήψη ή παράδοση σε οποιαδήποτε από τις γκουρμέ πίτσα της Boston Pizza και να δημιουργήσετε τις δικές σας ποικιλίες.

Ή, επιλέξτε κάτι άλλο από το μενού όπως sliders με πατάτες (το αγαπημένο των παιδιών), σάντουιτς, ζυμαρικά ή παϊδάκια για να αναφέρουμε μερικά και εξακολουθούν να δίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να αγοράσουν μια „Boston Pizza Peel and Win Heart“ για ελάχιστη δωρεά 2 $, όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν είτε με έκπτωση 2 $ στο επιδόρπιο, είτε με 5 έκπτωση 25 $ σε Takeout και Delivery, δωρεάν ορεκτικό, Panookie ή Flatbread Pizzatizer.

Boston Pizza Heart Shapza Pizza Day Valentines 2016

Ό,τι κι αν επιλέξετε, θα απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με αυτούς που αγαπάτε, δεν χρειάζεται να καθαρίσετε μετά και θα στηρίξετε επίσης φιλανθρωπία την ίδια στιγμή. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν 520.000 $ και με τη βοήθειά μας θα το κάνουν.

* Γνωρίζετε καναδική φιλανθρωπική οργάνωση ή άτομο που έχει ανάγκη; Εάν ναι, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση ή στην αρχική μου ανάρτηση #1DollarADay Charity.

Συνδεθείτε με την Boston Pizza Δικτυακός τόπος | Facebook | Κελάδημα | Ίνσταγκραμ
Συνδεθείτε με το Boston Pizza Foundation Future Prospects Δικτυακός τόπος | Facebook | Κελάδημα

Αποκάλυψη: Το Journeys of The Zoo έλαβε αποζημίωση σε αντάλλαγμα για να μοιραστεί αυτό το πρόγραμμα.