Αναφορά: Το 86% των ατόμων που ανταποκρίθηκαν πρώτοι θέλουν εκσυγχρονισμένη τεχνολογία αναφοράς

Αναφορά: Το 86% των ατόμων που ανταποκρίθηκαν πρώτοι θέλουν εκσυγχρονισμένη τεχνολογία αναφοράς

Dezember 22, 2022 0 Von admin

Δείτε όλες τις κατ‘ απαίτηση συνεδρίες από το Intelligent Security Summit εδώ.


Σύμφωνα με μια νέα έκθεση τάσεων δημόσιας ασφάλειας των ΗΠΑ για το 2023 από Mark43, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από μια πανεθνική έρευνα πρώτης απάντησης, η σύγχρονη αστυνόμευση απαιτεί σύγχρονη τεχνολογία. Στην πραγματικότητα, το 86% των ατόμων που ανταποκρίθηκαν πρώτοι θέλουν βελτιωμένη πρόσβαση στην αναφορά εγκλημάτων και συμβάντων που αξιοποιεί την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα του λογισμικού cloud.

Και, πάνω από το ήμισυ (57%) λένε ότι η εταιρεία τους θα επωφεληθεί από μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τον εξορθολογισμό των ευθυνών τους για την υποβολή αναφορών.

Ένα κεντρικό θέμα που συνυφαίνεται σε όλη την έκθεση είναι ότι η τεχνολογία διαδραματίζει ζωτικό ρόλο σε οτιδήποτε κάνει μια υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας. Πρέπει να ενσωματωθεί σε όλες τις πτυχές της οργανωτικής δραστηριότητας. Η τεχνολογία δεν μπορεί να είναι πρόσθετο ή εκ των υστέρων σκέψη και αυτή η συνειδητοποίηση είναι ένα κρίσιμο βήμα προς τα εμπρός για το μέλλον ολόκληρου του κλάδου.

Πηγή εικόνας: Mark43.

Το 2022 άρχισαν οι υπηρεσίες δημόσιας ασφάλειας να αναγνωρίζουν την έντονη ανάγκη να μετακινήσουν την αποστολή με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD), το σύστημα διαχείρισης αρχείων (RMS) και την τεχνολογία ανάλυσης μακριά από μια εσωτερική λύση, όπου η διαχείριση των φυσικών διακομιστών γίνεται τοπικά. Αντίθετα, κινούνται προς πλατφόρμες εγγενείς στο cloud όπου οι υπολογιστικοί πόροι όπως δίκτυα, διακομιστές, αποθηκευτικός χώρος, εφαρμογές και υπηρεσίες βρίσκονται στο σύννεφο.

Εκδήλωση

Ευφυής Σύνοδος Κορυφής Ασφάλειας Κατ‘ Απαίτηση

Μάθετε τον κρίσιμο ρόλο του AI & ML στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τις ειδικές περιπτωσιολογικές μελέτες του κλάδου. Παρακολουθήστε τις συνεδρίες κατ‘ απαίτηση σήμερα.

Παρακολουθήστε εδώ

Επιπλέον, η πανδημία, η αύξηση των καιρικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, καθώς και οι σχετικές ευπάθειες ασφαλείας έχουν καταστήσει ολοένα και πιο δύσκολη την αιτιολόγηση της χρήσης συστημάτων εντός των εγκαταστάσεων. Η αναφορά δείχνει ότι αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή, με πάνω από τα 2/3 (68%) των ερωτηθέντων να δηλώνουν ότι πρέπει να πάνε σε μια φυσική τοποθεσία, όπως ένα γραφείο ή ένα γραφείο, για να ολοκληρώσουν τα απαιτούμενα έγγραφα αντί να χρησιμοποιούν τεχνολογία cloud για να τα ολοκληρώσουν. εργασίες ψηφιακά και από οποιαδήποτε τοποθεσία εκτός τοποθεσίας.

Τυχαία, οι πρώτοι ανταποκριτές έχουν αποδεχτεί την ανάγκη για κινητά τηλέφωνα στη δουλειά. Με το 93% να βασίζεται στις συσκευές του για λογισμικό αποστολής έκτακτης ανάγκης, να συλλαμβάνει στοιχεία και να συνδέεται με τους συναδέλφους του και την κοινότητα.

Συνολικά, αυτή η νέα αναφορά τάσης υπογραμμίζει την επιθυμία των ατόμων που ανταποκρίνονται πρώτοι το 2023 να είναι η χρονιά που θα δούμε μια αλλαγή σε ολόκληρη τη βιομηχανία καθώς οι κινήσεις σε πλατφόρμες εγγενείς στο cloud επιταχύνονται για τους οργανισμούς δημόσιας ασφάλειας.

Μια εθνική διαδικτυακή έρευνα με 343 άτομα που ανταποκρίθηκαν πρώτοι πραγματοποιήθηκε από την Propeller Insights μεταξύ 6 και 18 Οκτωβρίου 2022.

Διαβάστε το πλήρης αναφορά από τον Mark43.

Η αποστολή του VentureBeat πρόκειται να αποτελέσει μια ψηφιακή πλατεία της πόλης για τους τεχνικούς λήπτες αποφάσεων ώστε να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη μετασχηματιστική επιχειρηματική τεχνολογία και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Ανακαλύψτε τις Ενημερώσεις μας.