Αναμνηστικά από την Ιταλία που θα λατρέψετε – Οικονομικός ταξιδιώτης

Αναμνηστικά από την Ιταλία που θα λατρέψετε – Οικονομικός ταξιδιώτης

Februar 12, 2023 0 Von admin

Τα αναμνηστικά από τα αγαπημένα σας μέρη χαρίζουν δια βίου αγάπη μαζί με όλες τις αναμνήσεις που έχετε συνδέσει σε αυτό το μέρος. Αυτό το όμορφο μέρος της Ιταλίας έχει ακριβώς τα σωστά πράγματα για να επιλέξει όταν πρόκειται να δεις την Ευρώπη από κοντά. Όταν είστε εδώ, φροντίστε να συλλέξετε τα πιο όμορφα πετράδια για τον εαυτό σας. Και ναι, μην ξεχνάτε να τα καμαρώνετε και να τα χαρίζετε σε αυτούς που αγαπάτε.
Εδώ είναι μερικές υπέροχες ιδέες για αναμνηστικά που θα σας κρατήσουν γαντζωμένους για μέρες μετά το ταξίδι σας στην Ιταλία. Να είστε προετοιμασμένοι να γοητευτείτε.
1. Grappa

Η γκράπα είναι ένα δυνατό ρόφημα με βάση το σταφύλι. Αυτό το ποτό είναι αρκετά γνωστό γιατί έχει εξαιρετική ποιότητα και απαράμιλλη γεύση. Οι άνθρωποι συνήθως το πίνουν αυτό μετά από ένα βαρύ γεύμα που σε κάνει να νιώθεις σαν λαίμαργος μερικές φορές. Αυτό το απόσταγμα συναντιέται με πολλά άλλα κοκτέιλ. Η ιταλική παρτίδα αισθάνεται ακόμα πιο παρακμιακή με την παρουσία του καφέ που σερβίρεται στο πλάι. Πάρτε ένα μπουκάλι για τον εαυτό σας για να το απολαύσετε πίσω στο σπίτι.
2. Κεραμικά κύπελλα και μπολ

Τα κεραμικά κύπελλα και τα μπολ εδώ είναι από την καλύτερη ποικιλία. Αυτό είναι το φαινομενικά ωραίο μέρος της ιταλικής τέχνης. Η χειροτεχνία από πηλό είναι γνωστή για τη μεγάλη τουριστική βάση και αποτελεί ένα υπέροχο και αξιαγάπητο δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο. Συνήθως παρατηρείται η φιλελεύθερη χρήση των παστέλ χρωμάτων και του μπλε με τα λευκά. Μπορείτε να πάρετε φορτία αν θέλετε για τη συλλογή πιατικών σας και να γίνετε η συζήτηση της γειτονιάς σε χρόνο μηδέν!
3. Ζυμαρικά

Οι Ιταλοί είναι γνωστοί για τις πολλές ποικιλίες ζυμαρικών τους και όλοι γνωρίζουμε πόσο όμορφα ειδικεύονται στην τέχνη τους στην παρασκευή ζυμαρικών. Εδώ θα βρείτε τα πιο ποιοτικά ζυμαρικά όλων των ειδών. Θα χαρείτε πολύ με την εξαντλητική τοπική συλλογή ενώ παράλληλα θα μάθετε για τα τοπικά φαγητά. Γνωρίζετε φίλο μαγείρισσα; Χαρίστε τους μια ποικιλία από είδη ζυμαρικών και δείτε πόσο θα εκτιμήσουν τη στοχαστική αγορά σας.
4. Moka Pot

Είναι πιθανό να πέσετε σκληρά για τα σφηνάκια εσπρέσο εδώ που παρασκευάζονται απευθείας από τοπικούς κόκκους καφέ. Το Moka Pot χρησιμοποιείται για την παρασκευή καφέ εδώ. Αυτή η κατσαρόλα εξυπηρετεί το σκοπό της παρασκευής μόκας με τον καλύτερο τρόπο, γι‘ αυτό και θεωρείται ένα τυπικό προϊόν για το ίδιο. Η κατσαρόλα σας θα ήταν το κέντρο έλξης της κουζίνας σας.
5. Τυρί

Η χώρα είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα τυριά της. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά από αυτά ενώ κάνετε ένα ταξίδι στην Ιταλία και όταν έχετε επιλέξει τα πιο αγαπημένα, πηγαίνετε να αγοράσετε το πιο γεμάτο τυράκι για να επιστρέψετε στο σπίτι και να φτιάξετε νόστιμες σπιτικές ιταλικές λιχουδιές. Μοτσαρέλα, παρμεζάνα, μασκαρπόνε, γκοργκοντζόλα, ρικότα και πεκορίνο, υπάρχουν πολλά είδη τυριών για να διαλέξετε.
6. Γυάλινα αντικείμενα Murano

Το γυαλί Murano είναι μια ενδημική γυάλινη ποικιλία στην Ιταλία. Κατασκευάζεται διαφορετικά σε πολλά αντικείμενα όπως αντίκες, στάμνες, βάζα και άλλα κομψά αντικείμενα για διακόσμηση, ειδικά για αυτά που είναι έτοιμα για φεστιβάλ. Το γυαλί Murano έχει χρησιμοποιηθεί σε τοπική χρήση εδώ και πολύ καιρό. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του γυαλιού έγκειται στα φωτεινά και απαλά του χρώματα που ευχαριστούν το μάτι.

συμπέρασμα
Η Ιταλία είναι παραγωγική στο να αξιοποιεί στο έπακρο την τέχνη της. Τρόφιμα, χειροτεχνήματα, όμορφα συλλεκτικά αντικείμενα, κ.λπ. Κάντε το δρόμο για εσάς καθώς αρχίζετε να περιπλανηθείτε στο όμορφο τοπίο της Ιταλίας. Η ευρωπαϊκή τέχνη αντικατοπτρίζεται ποικιλοτρόπως σε αυτό το πλαίσιο. Πραγματικά, θα ερωτευτείτε την ποικιλομορφία του τόπου. Θα χρειαστείτε επίσης έναν σύντροφο που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη θέση γιατί σύντομα θα μπερδευτείτε με τις επιλογές. Το πιο πιθανό είναι να είσαι σπάταλος εδώ. Μην κάνετε πίσω γιατί αυτές οι προτάσεις θα άξιζαν τα χρήματά σας!